У Кракові проводять безплатну реабілітацію для українських дітей з інвалідністю

Ми раді повідомити про початок безкоштовної програми реабілітаційної підтримки українських дітей з інвалідністю в Центрі Реабілітації «Znowu w Biegu». Проект реалізується у співпраці з UNICEF ​​​​Polska. Приймання заявок учасників триває.

 

Реабілітаційна програма призначена для дітей-інвалідів старше 12 років, які залишили територію України після 24 лютого 2022 року та перебувають у Кракові. Метою проекту є забезпечення комплексної реабілітації дітей (з ортопедичними чи неврологічними вадами), підвищення комфорту їхнього життя та ступеня самостійності. За час реалізації проекту 48 дітей отримають безкоштовну підтримку.

 

В рамках проекту для кожної дитини заплановано реабілітаційні заняття (максимум 8 годин на 1 дитину) та мануальну або індивідуальну терапію (максимум 8 годин на 1 дитину). Реабілітаційні заняття відбуватимуться в нашому центрі «Znowu w Biegu» на вул. Odrzańskа 13, локал 2 у Кракові.

 

Набір на участь в програмі проводиться на безперервній основі до 31 грудня 2022 року. Умовою участі в програмі є подання батьками дитини повного комплекту правильно заповнених документів (включаючи анкету, ксерокопію документів про інвалідність, підтвердження дати в’їзду на територію Польщі, медична документація). Анкета має бути заповнена польською або англійською мовами.

 

Заявки слід подавати електронною поштою на адресу: centrum@znowuwbiegu.pl, 

 

поштою або особисто в офісі організатора:

 

Fundacja Centrum Rehabilitacji Znowu w Biegu

ul. Odrzańska 13 lok. 2

30–408 Kraków

 

Заявки розглядатиме спеціально призначена комісія, яка враховуватиме дату подання заявки та стан здоров’я дитини. У разі більшої кількості бажаючих, спочатку прийматимуть заявки від людей, які не отримували жодної реабілітаційної допомоги протягом останніх 12 місяців.

https://znowuwbiegu.pl/kompleksowa-rehabilitacja-dla-ukrainskich-dzieci-z-niepelnosprawnosciami/

Темы: Послуги і компанії

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу