У «Парку Київська Русь» покажуть унікальну колекцію коней

У «Парку Київська Русь» 21 і 22 листопада пройде свято, на якому покажуть унікальну колекцію історичних порід коней.

 

Гості заходу дізнаються про походження порід, а також на яких конях їздили різні видатні люди давнини.

Можна буде відвідати майстер-класи з догляду за кіньми, спробувати посідлати їх. Також можна буде просто покататися верхи на коні або в екіпажі і, звичайно, сфотографуватися поруч із конем, який сподобався. Ну а вершники продемонструють складні трюки на конях. Також можна прогулятися вулицями містечка, купити на ярмарку сувеніри, пообідати в середньовічній корчмі, оглянути експозиції історичного костюма та обладунків, середньовічного суднобудування, дерев'яного зодчества.

Спробувати себе можна буде і в древніх ремеслах, у стрільбі з лука і навіть самому перевтілитися в образ із середньовіччя. Для відвідувачів парку територія відкривається з 10:00. А о 13:30 почнеться урочиста церемонія відкриття свята.

Вартість квитка: для дорослих — 100 гривень, пенсіонерів і студентів — 50 гривень, школярів — 30 гривень, дошкільнят — безкоштовно.

У вартість квитка входить: — Розважальна програма, зокрема, кінний театр. — Участь у розважальних програмах для дітей і дорослих. — Участь у майстер-класах східних танців і володіння середньовічною зброєю. — Відвідування музею історичного костюма. — Огляд експозицій парку (облогової техніки, реконструкції бойового човна IX—XI століття). — Паркінг. — WC. — Інші заходи оголошуються диктором протягом дня.

Квитки на свято можна замовити за тел.: (044) 461-99-37; (050) 385-20-35.

Email: site@parkkyivrus.com.

Сайт: parkkyivrus.com.

Адреса «Парку Київська Русь»: Київська обл., Обухівський р-н, с. Копачів. Фото: Коні в ранковому світлі. Фото: RonEskins/flickr.com. Ліцензія: creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0

Темы: Розваги і прогулянки


Теги: развлечения, куда пойти с ребенком

7 коментарів

  • Esfir 15 листопада 2015, 10:40

    Ой красота.
    Нужно мужу сказать,он очень любит лошадей.
    У нас есть кобыла, верховая.

  • Thor_SR 15 листопада 2015, 15:46

    УВП или чистокровка?

  • laniti 15 листопада 2015, 10:55

    Мы были там месяц назад, кони действительно классные, но как то быстро показали и все. По полной стоимости билеты дорогие, рекомендую покупон, там скидка была 50% на билеты

  • Thor_SR 15 листопада 2015, 15:42

    Я так понимаю что в этот раз будет специальное шоу. Но не обещаю.

  • Lub 15 листопада 2015, 11:28

    красиво, нет слов!. но и цена красивая.. для дорослих — 100 гривень (семье этак полтыщи хоп!), пенсіонерів і студентів — 50 гривень, тьфу какая мелочь и ерунда. % отпадет автоматом, жаль

  • Thor_SR 15 листопада 2015, 15:45

    И снова здравствуйте. Вы в курсе сколько стоит содержать одну лошадь один месяц? К чему эти посты. Не подходит цена ну пройдите вы мимо. Нет нужно обязательно отметится какие все козлы, такие цены лупят что ай я яй. Зато в Маке этот % который автоматом отпадает, БигМак меню за 60 грн наверно роскошью не считает.

  • Katerinalit 15 листопада 2015, 16:17

    Большое спасибо за подсказку!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу