Лікар фізіолог для дитини, що не розмовляє

Доброго дня!

Синочку 3,5 роки, поки що крім слова "мама" і звуконаслідування мало що говорить.

Займаюся ним більше року. Розвиваючі заняття на дрібну моторику, заняття з логопедом, спеціальні "вітамінки". Комісію лікарняну ми пройшли, нам сказали, що з мозком, вушками і язичком все гаразд, і навіть направили в логопедичний садок - правда, тепер там морозяться, що немає місць, але зараз справа не в тому.

 

Нещодавно знайомі мені порадили пройти консультацію лікаря-фізіолога. Я раніше не мала справ з таким спеціалістом. Чим він займається? Чи є він у Києві? А головне - хотілося б почути думку людей, що мали схожу проблему і зверталися до фізіолога.

Темы: Розвиток дітей


Теги: ребенок не разговаривает, дитина не розмовля, фзолог, физиолог

7 коментарів

  • Alexis 14 листопада 2015, 15:08

    Послушаю, если позволите. У нас ситуация один в один. 3.5 - и лопочет на своем:((

  • Vera_Andreevna 14 листопада 2015, 15:12

    А що вам рекомендували робити? Може, ліки які прописували?

  • Sophia_125 14 листопада 2015, 17:01

    напишу Вам вечером, в особисту переписку

  • Alexis 14 листопада 2015, 15:38

    Мы были у невролога полгода назад, медикаментов не назначали. Сказали, сам выговорится... Лето прошло - толку нет. Поехали к ортопеду, назначила курс массажа воротниковой зоны (вроде как зажаты шейные позвонки). Вот сегодня закончили 2-х недельный курс, и будем ходить еще 2 недели. Логопед сказала заставлять говорить, т.е. пока речи как таковой нет (все на своем) - она помочь ничем не сможет:( И еще массажист говорит, что может причиной быть сильный стресс (год назад загремели с ним в больницу с ларингитом, начал задыхаться среди ночи - потом вливали кучу антибиотиков и делали внутривенные уколы, он тогда оооочень сильно перепугался:( Но какая была альтернатива? Горло ведь нужно было приводить в порядок, я думаю?... А Вам какие лекарства прописывали? Логопедом Вы довольны? Расскажите:)

  • Vera_Andreevna 14 листопада 2015, 16:09

    З логопедом занять 4-5 було, так що сказати ще складно. З ліків ми влітку пропили курс когітуму. До нього він мовчав, після почав багато говорити - правда, своєю "мовою". Невролог зраділа такій реакції, призначила ще пропити калькарею карбоніку (гомеопатичні) і пантогам місяці 2 або 3. За 2 тижні прийому наче пару нових звуків з"явилося...
    Логопед говорить, що по її частині роботи - на рік чи два.
    Стреси в нас були - він переніс операцію, плюс вагітність у мене була важка, багато антибіотиків і теж операція.

  • Alexis 15 листопада 2015, 22:36

    А у какого невролога Вы были? Мы были у Коноплянко на Богатырской (ДКБ 1), знакомые посоветовали - но сказать, что я 100% довольна не могу...

  • Vera_Andreevna 15 листопада 2015, 23:38

    нас направили з логопедичної комісії до свого лікаря з районної поліклініки - навіть прізвища не скажу, тільки знаю, що це поліклініка на кінцевій 3 трамвая Борщагівки. ця невролог якраз з такими дітками працює.

  • Коментар видалено

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу