Тренди верхнього одягу

Сьогодні актуальна (я сподіваюсь комусь) тема про актуальний верхній одяг (і слово «актуальний» ви знайдете в цьому матеріалі точно не один раз :face_with_hand_over_mouth:).

Ділюсь із вами трендами на осінь-зиму 2022–2023. Це перша частина із «прохолодними» варіантами, що підійдуть, імовірніше, на осінь.

На який верхній одяг варто звернути увагу в цьому сезоні? Який колір, матеріал чи фасон краще обрати, щоби виглядати стильно?

Гортайте далі, щоби дізнатись :)

 

:question:Якому верхньому одязі віддаєте перевагу восени? Похваліться ♥️

І питання для найуважніших: скільки разів у моєму матеріалі було вжито "актуально"? :joy:  

 

1. Кардиган

Кардиган цього сезону не просто класичний елемент гардеробу, це трендовий одяг, який може бути верхнім якраз для перехідного сезону, поки ще не надто холодно.

Актуальними є кардигани різних форм, але НАЙактуальніші довгі, з ґудзиками або без, із грубої текстурної вʼязки.

 

2. Пончо

Якщо минулих сезонів були актуальними кейпи, то цього накидки в стилі пончо. Теплі, із замші чи вовни, із поясом та без, оздоблені кишенями чи бахромою.

Якщо ви в пошуках такого верхнього одягу, зверніть увагу на базові моделі в нейтральних відтінках.

 

3. Жилетка

Здається, що так, як цього року, жодного разу раніше жилетки не були настільки популярними. До того ж у будь-якій формі: пухові, шкіряні, хутряні, замшеві й навіть у вигляді тренчу.

До слова про хутряні :) Актуальною жилеткою є не та, що ми носили кілька років тому із лисиці, норки та ін. У тренді жилети з екохутра, а також стриженої овечої шерсті.

 

4. Бомбер

Про бомбер я теж згадувала вже не раз. А все тому, що це найбільший тренд сезону. Нейлоновий, з екошкіри, деніму, вельвету чи будь-якого іншого матеріалу. Головна умова це максимально оверсайзний силует.

 

5. Університетський бомбер

Або ж бомбер із нашивками та вставками, як у американських коледжах. По суті, той самий бомбер, але з декоративними елементами.

 

6. Джинсовий піджак або куртка

Джинсові куртки були й будуть актуальними завжди. Проте цього сезону найпопулярнішою є саме стилізація куртки, а точніше — тотал-лук із деніму.

Щоб образ був свіжим та трендовим, поєднуйте в одному образі схожий колір деніму як для куртки, так і для джинсів чи спідниці.

 

7. Шкіряна куртка

Косуха — це теж класичний верхній одяг, який існує поза трендами. Але найефектнішою зараз вважається така, що ніби поцуплена в чоловіка й ношена роками, з потертостями, злегка в гранжевому стилі.

Якщо ви шукаєте таку, моя вам порада: ідіть одразу в чоловічий відділ :sunglasses::shushing_face:

 

8. Парка

Так, парка знову актуальна :heart_eyes:

Вона пройшла невеличку трансформацію, тож актуальною буде та, що з цупкого, структурованого матеріалу. А от довжину, колір та фініш матеріалу обирайте які-завгодно.

 

9. Стьобаний верхній одяг​​​​​​​

Трошки обширне поняття, але справа в тому, що вже який сезон поспіль дійсно актуальний майже будь-який стьобаний верхній одяг вільного (не приталеного) силуету. :fire:

 

10. Тренч

Про тренчі ви й самі все знаєте :)

Носимо всі можливі варіанти: з бавовни, еко-шкіри чи шкіри; соковитих яскравих кольорів чи класичного відтінку кемел; короткі, міді чи найепатажніші максі; гіпер оверсайз або ж приталені. Якщо коротко: обирайте будь-який на власний смак, не помилитесь :hugging:

 

- А.

 

Темы: Одяг і взуття

7 коментарів

  • Volya_Mey 22 вересня 2022, 18:51 2

    Чудова підбірка. Але хотілося б подивитись як такий одяг виглядає на "реальних" жінках. Бо все ж таки на фото молоденькі дівчата,дуже худі і високі. Зробіть якось підбірку. Думаю багатьом дуже цікаво і актуально подивитись на різних фігурах,фактурах і зростах

  • Redaktor 22 вересня 2022, 19:03 1

    Дякую :hearts:
    От би було більше фотоприкладів у вільному доступі Але я обов’язково зверну увагу на Ваш коментар і постараюсь щось придумати :)

  • Volya_Mey 22 вересня 2022, 19:42 1

    @Redaktor І вам дякую за відповідь

  • Nataly 22 вересня 2022, 20:18 1

    Я хочу дуту куртку під пояс. В прошлому році бачила рекламу у вайкікі, така як треба, але її не було в наявності, а показували ту рекламу пів року, дражнилися:grin:

  • Коментар видалено

  • 8 коментарів
  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Wassabi 23 вересня 2022, 09:34 1

    А така актуальна?

    Зображення
  • Redaktor 23 вересня 2022, 12:09

    Так :heart_eyes: Про подібні куртки напишу у другій частині :hugging:

  • Wassabi 23 вересня 2022, 12:13 1

    @Redaktor З нетерпінням чекаю.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу