Роботи на ВДНГ - варто відвідати )

Щойно повернулись!

Фото буде мало, я відео знімала ) Та й це треба бачити ! Тож, була я й хлопці 7-8 років. Був робот зростом майже як я, а це 1,8 - він розмовляв, танцював )))) Обіймався, "давав кулачок" тощо! Робот Кікі теж любить обіймашки. Робот схожий на пилосос скащав що мріє щоб у нього були руки! Він признався мені в коханні і завірив що полюбив мене всіми своїми процесорами ))) Ще він розпізнає міміку. Підїхав до молодого хлопця й каже: " Чому сумуєш? Все буде добре!" а дівчині каде: " Привіт. Ти така гарна! Чому сама?" Також він відгадував загадки і вирішував скільки буде 546*689 )))) Далі з невеличких роботів сподобались танцюристи які повторювали рухи й вправно танцювали! Було шоу дронів. Довго спілкувалась з роботом схожим на лебедя і планшетом замість голови про сенс диття, кохання і космос ))) Також там є електронні ігри. Очки на очі й гонки або танчики на екрані, тощо - це за додаткову плату 25грн. Можна безкоштовно погратись на радіоуправляємих роботах що бються, катається шарик яким можна їздити по дорозі або ним забивати мяч. Ще по типу хокея але електронного Рука що рухаються пальці сподобалась - фото з нею 10грн з людини ( кількість фото/відео на Ваш гаджет необмежена

І це ще не все ! Нехай щось лишиться приємним сюрпризом )

Більшість розваг безкоштовна. Декілька платних до 25грн за розвагу. Є туалет всередині. Є гардероб. Діти куртки зняла. Та там не жарко. Якщо під зимовим одягом легко одіті то можна бути в верхньому одязі. Є магазин з роботами але ціни по пару тисяч в основном ) З дешевого кепка за 250грн, конструктор павук за 250грн, наліпки зоряного неба до 200грн, якийсь морський коник близько 150грн - тобто " сувеніри" на згадку не дешеві ) Щось з іграшок було в районі 700-1000грн! 

Нам сподобалось! Організовано! Цікаво! Пізнавально! Рекомендую відвідати! 

А ми чекаємо на другу частину коли оновлять роботів ))) - підем знову!

Вартість і дитячого і дорослого 100грн за квиток. Дітям до 5 здається безкоштовно - на їх сайті треба дивитись. Працюють у вихідні, в будні - ні.

Силок не даю щоб не сказали що реклама, легко можна загуглити )))

Темы: Відпочинок і подорожі

3 коментаря

  • MissEndry 22 січня 2017, 21:25

    Спасибо. Не знали.

  • Dominika77 22 січня 2017, 22:05

    Спасибо, интересно.

  • JuliS 25 січня 2017, 00:09

    Ми були на ВДНГ у неділю, до роботів не заходили. Чоловік подумав, що сину буде нецікаво (йому 2,5 роки). Вхід до 5ти років безкоштовно.
    Зате ходили як сказав синок "до молочка". Рекладний павільйон від Данон "шлях молока".

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу