Спорт. Посоветуйте блогеров и ресурсы.

Добрый день.

Занимаюсь спортом онлайн в различных группах. Может кто-то тоже занимаеться спортом  - тренировки онлайн. Берет консультации у спортивных тренеров. Посоветуйте свои ресурсы, или поделитесь интересным опытом.  


Теги: спорт, спортивные блогеры

3 коментарі

  • Коментар видалено

  • Londial 1 вересня 2022, 19:05 1

    До війни тренувалась в спортзалі. Зараз вдома, використовую відео-тренування tgum,(на ютуб -каналі їх безліч, на будь-який смак) Займаюсь рано-вранці на свіжому повітрі, дуже подобається. Я віддаю перевагу інтервальним тренуванням.
    Також, купувала їх марафон, в подарунок для доньки. Підлітка так легше змотивувати, привчити до режиму) Загалом сподобався, три варіанти меню, тренування, купа всіляких корисних відео і порад. Правда порівняти немає з чим, бо такого роду марафон купувала вперше.

  • SvetlanaDitya 2 вересня 2022, 00:21

    https://instagram.com/aleksasvarovskyh?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    зараз в марафоні з цією дівчинкою, є в неї просто онлайн тренування, мені подобається зо все легко проходе, комфортно і з насолодою що роблю це сама для свого тіла

  • NataliiaR 2 вересня 2022, 09:43

    https://instagram.com/katya.lagartixa?igshid=YmMyMTA2M2Y= мне тут нравится. На марафонах не участвовала, просто занимаюсь по ее видео. И просто как человек мне заходит

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу