Робота,як знайти себе в цьому житті.

Впевнена що не одна така. І професію маю (середня спеціальна) за якою працювати не хочу і не буду. Якась не впевнена в собі, боягузка. Пропонували мені і не раз роботу яку б я хотіла,але я завжди обираю відмовиться,бо боюсь відповідальності. Одна з причин,це погана пам'ять,і так було не завжди,але чим далі тим гірше.  Я маю гарні лідерські якості,як виявилось,це вже мені зі старони говорили,коли планували підвищення до керуючого,і тут у мене переляк,я не зможу,я не хочу. От просто піти на аби яку роботу я не хочу,тому що мене на довго не вистачає,я стаю агресивна,усім не вдоволена, проклинаю себе і цю роботу. Потрібно щоб робота приносила задоволення,ну або просто не було бажання,краще померти ніж туди іти. 

Зараз взагалі так тяжко,я ніде себе не бачу,от чи то лінь,чи то справа у іншому. Раніше,було багато бажань,піти на якість курси, стільки усього хотілось ,але тоді на руках були дитина і чоловік,який своїми розмовами 'тобі це не потрібно,це не твоє ' і так постійно відбив будь яке бажання до всього чого так хотілось. Як зрозуміти,хто ти в цьому житті, що ти можеш,і готовий для цього зробить. 

 

 

 

 


Теги: работа, как найти свою работу

12 коментарів

  • Profesora 16 серпня 2022, 18:04 2

    З тексту взагалі не зрозуміло, хто ви і чим займались. Текст на одне "не хочу". Ну і якщо відповідати в вашому дусі, то щоб зрозуміти хто ти, треба таки діяти і гребти щупалами))) , бо сидяча жопа на місці явно не допоможе зрозуміти високу місію в своєму житті.

  • Dastish 16 серпня 2022, 20:30 3

    я думала, только я ничего не поняла.

  • GlamKid 16 серпня 2022, 18:06 2

    Память можно тренировать. Я была в шоке после родов, через секунду все забывала. Но как только начала нормально спать, есть, учится, спорт, то все вернулось. После ковидов также, восстановилась.
    У меня 2 вышки, я работаю совсем в другой сфере, так как мои вышки сейчас не прибыльные. Учится приходится постоянно и очень много информации держать в уме или знать, где её найти и использовать.
    Вам нужно дать себе время, отпустить собственное давление на себя и подумать, что реально нравится.

  • Arlana 16 серпня 2022, 21:26 5

    Здається мені, що справа тут не в самій роботі, а тільки в вас особисто. Вам потрібно пропрацювати свої страхи, стати впевненою в собі, зрозуміти, що можна досягнути всього, але потрібна наполегливість. Я теж раніше часто не хотіла виходити з зони комфорту і стільки в житті просто тупо упускала, а потім якось переклинило і з двох варіантів завжди виберу той, що складніший, де треба більше зусиль прикладати, бо саме так проходить ріст(не завжди кар'єрний, але особистий так точно).

  • Nika_147 16 серпня 2022, 21:41

    Кто хочет, ищет возможности
    Кто не хочет, ищет виноватых и оправдания
    Вы точно хотите новую работу? или просто надоела нынешняя жизнь?
    Психиатры говорят "хочу умереть" и "не хочу жизнь" это принципиально разные состояния. Второй вариант активниыми действиями не заканчивается, но убивает надежней первого. Просто долго

  • klausS 16 серпня 2022, 22:03 2

    Я свою работу не люблю, надоело. Ещё до начала войны в декабре 2021 я себе распланировала как доработаю до мая, уволюсь, с удовольствием обучу нового человека за 2 недели, а шо деньги не лишние (хотя всё и за месяц не рассказать). И как никогда с не виданным спокойствием уеду на месяц в Херсонскую область на морько с дочкой и мужем.
    Но... Теперь спасибо шо есть теперь.
    Не то время чтоб искать, думать, не любить работу.

  • Dastish 16 серпня 2022, 22:18

    +++++++++++++

  • belostok 19 серпня 2022, 20:51

    У меня аналогично, только я хотела доработать до августа и искать новую работу...

  • Ka3a_ 16 серпня 2022, 22:46 3

    ну глобально , если отбросить лишние слова - все просто ваше "хочу" не совпадает с вашим "могу", либо меняйте первое, либо второе, в конце концов ві не юная дева чтобы не понимать причины и следствия, сели, проанализировали , сделали план действий и вперед небольшими шагами к цели, а иначе да...лінива дупця и нас таких багато і нас не подалати ))))

  • Коментар видалено

  • oollggaa 16 серпня 2022, 23:28

    У вас вийшло декілька зовсім різних тем чи питань...1) як відомо, краще зробити і жалкувати ніж не спробувати. Тому "боягузка" це трохи від природи, а трохи це спочатку батьківський захист, потім чоловіка, а потім звичка. З цим варто боротись. 2) Робота складається з багатьох підпунктві які треба окремо розглянути. Це може бути час, зарплатня, колектив, організація роб. простору, функції, відповідальність та ще багато чого. Необхідно шукати баланс. 3) В інстаграмі багато різної безкоштовної інфо, щоб ширше дивитись на свої бажання та можливості. Погугліть врешті. Під час ковіду було більше часу і, я знайшла стільки всього цікавого та надихаючого. Треба лише собі це дозволити.

  • Irina_23111989 17 серпня 2022, 01:35

    Разберитесь сначала в себе, чего Вы хотите. Если самой не получается, тогда к психотерапевту.

  • Aria159 17 серпня 2022, 08:47

    Є такий фільм "Завжди говори "так"", перегляньте, і почніть робити по його принципу. Боїтесь, але кажите "так". Очі бояться, руки роблять. Будете боятися далі, ваша память буде пропадати далі, і справи будуть ставати все гірше і гірше.

  • Коментар видалено

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу