Наші подарунки до дня св. Миколая

По - перше, хочу всіх привітати з Новим Роком. Хочу побажати вам душевного спокою, мудрості і вдячності за кожен прожитий день. Нехай всі бажання здійснюються))))

Тепер по темі. Одразу, прошу вибачення, що пишу з великим запізненням, дитина якраз на свята підхопила вірус, що дало ускладнення на наші і так слабкі аденоїди.

Так як я, "примєрна" мама і беру активну участь в батьківському комітеті садочку, то перед нами стало питання про подарунок діткам під подушку на день св. Миколая. Так як моя дівчинка гарно грається пластиліном, тому я запропонувала такий варіант. Аргументувала тим, що він без статевих ознак ( тобто, підходить і для дівчинки, і для хлопчика), якраз для нашої вікової категорії. Тому я таким питанням я звернулася до чудової людини тут на Кашалоті - https://kashalot.com/users/japona_mama/, яка мені дуже здорово допомогла. Наш вибір зупинився та таких відеречках:.

В відеричку  12 кольрів. Пластилін дуже гарної якості, упакований кожен колір в окремий целофан, що суттєво продовжує термін його експлуатації. Кольори насичені, яскраві.

Також в комплекті йшли знаряддя для ліпки - ножнички, ніж і виделочка, але моя донечка залишила їх в місті, а ми зараз в селі. 

Також на Новий Рік ми замовляли пластилін типу Плей До і музичний столик - єдине, що хочу сказати, що діти задоволені і це найголовніше.

Маринці ще раз окреме дякую. Дякую тобі за те, що ти даруєш дітям радість!!!!

Ще користуючись моментом хочу подякувати https://kashalot.com/users/svetlana_poland/ за чудовий костюм білочки на новорічне свято в садочку. За оперативність і відповіді на мої багаточисленні запитання. Костюм не пафосний, але, водночас гарний і стильний. 

Вибачте за фото. Повторюся дитина тут соплива і нервова)))

Вид ззаду.  Ніби все. Одразу прошу вибачення, може обзор не так робиться, але як вміла так і зробила. Всім гарного року і посмішок від наших дітей)))))

 

7 коментарів

  • A26631611 2 січня 2017, 17:14

    Мы как то покупали такоЄ
    Пластилин ужасный просто, засыхает быстро, липнет по всему
    Нам не понравился.

  • Olga_Fokina 2 січня 2017, 17:15

    А ми довольні. І не сохне. а я кщо і засох , то волога серветочка подовжує термін придатності. Можливо, вам такий попався.

  • Vicky 2 січня 2017, 17:21 2

    Поддержу автора- у нас тоже такой пластилин и мы очень довольны. Добрый этого был Play Doug - вот честно не понимаю ажиотажа вокруг него...да, у них хорошие разные фабрики, пироженки и тд, но не сам пластилин (у нас оригинал). В общем, таким из ведерка я довольна больше:-)

  • Japona_mama 2 січня 2017, 17:31

    У такого-полно аналогов))) то что брали у меня- отлично себя зарекомендовало)

  • yuliaserduk 2 січня 2017, 17:22

    Я покупала много раз такой моделин, он мягкий, не липнет к рукам имеет приятный аромат.

  • Puppy_in_the_bush 2 січня 2017, 17:37

    Такий теплий пост)

  • Olga_Fokina 2 січня 2017, 17:44

    Дякую. Писала, як відчуваю)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу