Міцний горішок 2.0

Вчора купила рідину для очищення труб. З захисною кришкою. Крутила її, крутила, всі руки вже червоні, а результату - ніякого. Мабуть є сенс уточнити, що я знаю, як відкриваються такі речі:stuck_out_tongue_winking_eye:. Ну, думаю, хай, був день жара, долоні спітнілі, трохи відпочину й ввечері відкрию.

Вечір промайнув, а ось зранку згадала (як згадала, в мене ж посуд не помити, бо вода заледь стікає). Дістала ту пляшку, трохи покрутила, а діла не має. Згадала при цьому епічну розповідь дівчини з кашалоту про те, як вона горішок розкривала, скільки спроб, обломів, але вона таки його здалала...

Тож я полізла питати в Гугла, може ж є якійсь не відомий мені спосіб розібратися з моєю кришкою, бо просто притиснути й прокрутити не спрацьовував. Пошук українською результатів не дав, лише перекинув на російськомовні сайти та відео.

Найкращі поради публікую))))

Тканина не допомогла, то я вирішила зрізати верхню кришку. Взяла інструменти в синів - ви тільки гляньте, як вони пасують до пляшки)))Надрізала ножем, відгорнула викруткою й верхню частину кришки знято.В ході операції було виявлено, що верхня частина кришка бракована - всередині виступи, за які повинна чиплятися нижня кришка, гладкі в обидві сторони, тому, навіть, маючи грубу чоловічу силу, я б нічого з цим не зробила. 

Відкрутити нижню кришку було дуже легко. Тож труби залиті, сподіваюсь проб'ються і я, нарешті, нормально помию посуд.

P.S. Цікавий факт, в іспанському містечку де я зараз мешкаю з дітьми дуже оригінально вирішили питання водовідведення. Отже, злив від пральної машини розміщено відразу під кухонною мийкою, проте після коліна зливна труба йде не вниз, а паралельно підлозі, потім на 10 см вниз, потім вгору, а потім вниз - така собі загагулина. Тому вся вода після прання спочатку в мийці, а потім довгий час зливається. Далі краще, зливається вона, трам-пам-пам, на вулицю))) 

​​Ось такі калюжі з пральним порошком в нас постійно під вікнами (бо злив працює однаково у всіх сусідів) 

​​​А це "елітний" злив на сусідній вулиці)))

А є ще зливи прямо на пішохідні доріжки))) 

Темы: Гумор


Теги: юмор

14 коментарів

  • Vodolejka 28 липня 2022, 11:50 7

    Це кришка із захистом від дітей. Точно такої в мене не було, але були подібні. Вона не бракована. Її треба відкручувати, стиснувши біля основи.

  • 5 коментарів
  • Marys 28 липня 2022, 13:01 2

    @Zhanna85 Старалася)))
    Я трохи дописала тексту, в кінці ще веселіше)))

  • Lena4114 28 липня 2022, 13:20 5

    @Marys Так ось чому всі розказують, що в них асфальт з миючим миють!
    Ми думали, що то вони такі чистюлі, аж он воно як!)))

  • Marys 28 липня 2022, 13:34

    @Lena4114 Дороги дійсно миють, зранку. А з тротуарами гірше. Я як дитину до школи веду, то по дорозі сміття в урни закидую, бо місцями аж гидко. Вони тут взагалі з приводу сміття не заморочуються

  • Marina_Gifts 28 липня 2022, 12:45 1

    Автор, напишите отзыв потом о самом средстве. Интересно!!

  • Marys 28 липня 2022, 13:10

    Залила третину пляшки (скільки влізло в трубу), пару хвилин рідина нікуди не зникала, далі почала по-тихеньку зливатися. За 2 години помила тарілки, ніби нормально. Але я доповнила опис, в нас дурна система труб, то ті застої більше не від засмічення, а від криворукості майстрив, що її робили. Але факт, після подібної рідини (а я вже третю заливаю, до цього якийсь ноунейм з китайського магазину, потім з Меркадони, зараз в Лідлі купувала) два тижні більш-менш можна користуватися мийкою та пральною машиною нормально.

  • Marina_Gifts 28 липня 2022, 15:17

    @Marys Дякую за відгук

  • Hungary2705 28 липня 2022, 13:06

    Притиснути вниз і одночасно крутити

  • Marys 28 липня 2022, 13:21 3

    Так, це б спрацювало, якби кришка була нормальною, але мені трапилась з бракованою верхньою частиною. Тому тільки операційне втручання допомогло)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу