Закрытие ФЛП!

Девочки, может у кого-то из вас был опыт закрытия ФЛП. Куда идти, бежать, сколько стоит?? Информации в интернете вроде много, а ниче не понятно))) Фирмы которые занимаются закрытием по доверенности берут многовато, не хочется переплачивать, а вдруг это не так страшно как рисуют...


Теги: закрытие чп, флп

32 коментаря

  • Zariwa 4 листопада 2015, 19:29

    Очень долгая канитель.
    Свёкр открывал и очень долго закрывал, но не сам, а только благодаря тому, что младший сын работал в налоговой и были знакомые.

  • Zariwa 4 листопада 2015, 19:30

    Младший сын закрыл за него.

  • Evgenia 4 листопада 2015, 19:36

    Я понимаю, что проще найти концы и заплатить денег фирме какой нибудь и спать спокойно, но если чесно жаба давит 2000 платить. Скоро новый год я лучше близким подарки куплю на эти деньги....)))

  • AlinkaVitaminka 4 листопада 2015, 19:32

    Закрили за 15 хвилин, нас спочатку відправили в міськураду, а потім вже в податкову. В останній перевірили чи немає заборгованності по податкам. Знайшли не оплачений податок на землю в селі))))це вже не було до чого прикопатися) Ну і закрили.

  • Evgenia 4 листопада 2015, 19:34

    то есть вы просто пошли подали заявление и все?

  • AlinkaVitaminka 4 листопада 2015, 19:37

    Ми прийшли в міськраду, в нас там кабінет де закривають, заповнили потрібні бланки. Вони потім відправили нас з тими доеументами в податкову, там треба всі документи підприємця надати ( реєстрацію, чекову книжку і т.д) вони звіряють чи немає у вас заборгованості, якщо є - оплочуєте. І закривають.

  • INNYSIK 4 листопада 2015, 19:36

    Я до декрета працювала юристом і на останньому своєму місці роботи займалась саме підприємцями і юридичними особами і всім що з ними пов'язано. Закриття ФОП не є великою проблемою, особливо якщо документація впорядку і всі звіти і податки платили вчасно, вінком випадку це може затянуться на довший час і звичайно треба знати порядок і постійно рідна працівників інстанцій так як без цього результат прийде нескоро.

  • 4 коментаря
  • INNYSIK 4 листопада 2015, 19:44

    Тоді може бути нарахована пеня.Можливо її зразу сплачували.Треба бачити документи.А нарахунок закриття за 15 хв., то це нонсенс. Кожна податкова посилає запит на Київ, відповідь приходить протягом 10 днів. Потім робиться акт,ще з тиждень чи два,це якщо не потрібно здавати оточнені декларації і сплачувати штрафи.А далі обхідний підписують ще з тижня 3. Мають за тиждень, але це буває в рідких випадках. Ну і потім щакривають картку в пенсійному.Далі перевірка по пенсійному.Ну це в нас в Луцьку так. А ще заява в реєстраційну податься на закриття.

  • AlinkaVitaminka 4 листопада 2015, 20:33

    Інно, я закривала того року в листопаді, бо закрила магазин. Зайшла в міськраду, заповнила всі бланки, які вони сказали. Потім мене відправили зі всіма документами в податкову. Там все перевірили і відправили заплатити податок на землю. Це зайняло 15 хв. Потім чоловік вже забрав повідомлення про закриття ФОП.

  • Vegerya 4 листопада 2015, 23:38

    А госуд.регистратор? Там выдают о закрытии, а к нему очереди по полдня сидеть (без знакомых)

  • INNYSIK 4 листопада 2015, 19:37

    вінком-в іншому випадку, рідна-підганяти. Вибачте т9.

  • Svetlana_Poland 4 листопада 2015, 19:44

    Муж постоянно закрывает, говорит 2-3 месяца, спрошите, что интересно, я разведаю у мужа

  • INNYSIK 4 листопада 2015, 19:46

    Так це нормальний час для закриття. Якщо немає неких нюансів, то найшвидше в мене за 1,5 місяця було.

  • anuta_z 4 листопада 2015, 19:50

    Ничего сложного. Идёте в госадминистрацию, вообщем там где вы открывались и пишите заявление на закрытие. И здайте все отчеты за 15 год.

  • INNYSIK 4 листопада 2015, 19:51

    Це якщо ідеально велась вся документація.

  • INNYSIK 4 листопада 2015, 19:56

    І ніде не було нюансів. Заяву ви можете написати в реєстраційній і Вас зразу закривають по новому законі.Але картки в податковій і пенсійному Ви маєте потім закрити окремо, якщо ж ні Вам все одно будуть нараховувати податки і штрафувати якщо не здали звіти. Раніше перше закривали по фондах все, а потім знімали з обліку в реєстраційній. А зараз люди думають написав заяву і все,а потім вилазять проблеми.

  • Vegerya 4 листопада 2015, 23:46

    У меня так через 10лет! вспомнили что я в пенсионном не сдала отчет. Тоже так пошла в администрации написала заявление о закрытии и думала все, тем более ЧП у меня было фиктивное (для получения помощи от государства), т.е. никаких отчетов я не сдавала о прибыли и т.п.
    Потом мама ходила в налоговую там еще какую-то справку брала. Короче поганяли нормально по организациям. Точно знаю что первое в администрацию заявление, потом налоговая, потом пенсионный, на всякий случай сходила бы в фонды соц.страха и по нетрудоспособности фонд (это если были рабочие места). И в конце к нос.регистратору. Канитель конечно будет это закрытие, особенно из-за очередей и "звездности" наших чиновников (то они забудут подпись поставить на бумажке то печать) приходится по несколько раз кланяться одному и тому же .

  • INNYSIK 4 листопада 2015, 19:50

    Якщо маєте час і нерви, то можете і самі закрити. Але футболити будуть однозначно. І мене з ними буласка розмова коротка, я ссилці ась на закони і їхні прописані там строки. Хоча і це не завжди допомагало. Кожен хоче щоб йому підмазали.

  • mamakupit 4 листопада 2015, 19:53

    2 месяца (без проблем,все неясности уточняли в электроном варианте и по тел.)

  • 1 коментар
  • INNYSIK 4 листопада 2015, 20:09

    Зараз вже не треба два рази йти до державного реєстратора.То раніше було, що писав заяву тоді йшов по фондах врегульовувати питання і лише через місяць можна було вже йти закриватися, якщо були довідки з пенсійного і податкової. А зараз зразу закривають в реєстратора, а далі йди і розбирайся по інстанціях, якщо потім не хочеш мати проблеми.

  • INNYSIK 4 листопада 2015, 20:10

    Місяць давався на пред'явлення приезжай кридеторами. Прийняли новий закон, стали інші порядки.

  • INNYSIK 4 листопада 2015, 20:11

    приезжай-притензій

  • INNYSIK 4 листопада 2015, 20:05

    І ще все залежить коли був відкритий підприємець. Закривала недавно свого батька, то мусила і в фонди по ТВП і НВнВ ходити,бо він з 92 року був відкритий і тоді там всіх реєстрували і тих хто немає найманих працівників теж.

  • Liliya_Pesok 4 листопада 2015, 20:47

    Закрывала ФОП перед открытием ООО , 2 недели, не стоит ничего, пару кабинетов , полная аудиторская проверка, проверка по задолженностям и усьоооо ))) Не так страшен ч... как его малюют!!! Все у Вас получится. И ООО открывала сама, а фирмы берут за это от 2500... Везде все подскажут ... Все будет гуд

  • Vasilisa_3 4 листопада 2015, 21:10

    в каждом новом кабинете подскажут ваш следующий шаг. И на инфо досках всё написано. Я тоже жадина, сама закрывала. Долго. Если бы был ущерб семье или работе- оплатила бы фирму. А так потихоньку дождалась письма из налоговой с уведомлением о закрытии )))

  • yliya 4 листопада 2015, 21:57

    не бойтесь, сначала идете к регистратору, потом в налоговую, вызываете инспектора который будет проводить вам проверку он вам все расскажет, и через 1-2 мес. вуаля вы сняты

  • Evgenia 5 листопада 2015, 01:06

    Девочки спасибо за советы) я если чесно от этих бумажных дел всегда в жутком стрессе! Не люблю с бумагами связывается и с нашими системами. Я надеюсь что ничего сложного действительно нет

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу