З чим носити вишитий одяг?

Якщо у вашому гардеробі є вишита сорочка або ж сукня, ви напевно неодноразово ставили собі питання: як носити їх стильно та по сучасному :thinking:

Сьогодні я зібрала для вас 7 актуальних ідей, які (сподіваюсь) покладуть край вашим роздумам або ж просто надихнуть для нових стилізацій :heart_eyes:

 

:question:А з чим ви любите носити вишитий одяг влітку?

 

1. З білими або молочними джинсами

Це можуть бути джинси-мом, прямі чи широкі джинси. Якщо сорочка обʼємна, але матеріал дозволяє, можна заправити її в штани.

 

2. Із синіми (блакитними) джинсами

Тут усе просто :) Будь-які джинси, особливо класичні (без принтів, порізів та деталей), будуть чудово поєднуватись із вишитою сорочкою. Проте тут можна й поекспериментувати. Наприклад, поєднати із довгими широкими джинсами й низьким ходом у вигляді біркенштоків.

 

3. З джинсовими шортами-бермудами

Щоби поєднання було актуальним, обирайте подовжену неприталену модель шортів.

 

4. З брюками-палаццо

Такий варіант може додати трошки небажаного візуального обʼєму, тому слід бути обережним. Але якщо жодні обʼєми вам не страшні, то зверніть увагу на такий варіант носіння. У якості взуття рекомендую обрати ті, що з гострим носиком, щоби зробити ваш силует злегка більш видовженим та витонченішим.

 

5. З мінішортами

З трикотажними, бавовняними чи джинсовими. Зараз будь-які варіації міні — це гарячий тренд, тому якщо любите таку довжину, зверніть увагу на це поєднання.

 

6. З актуальним літнім взуттям та сучасними аксесуарами

Якщо у вишитій сукні, навіть тій, що передала вам ваша прабабуся, ви хочете виглядати актуально, то її потрібно доповнювати сучасним взуттям і аксесуарами. Наприклад, шкіряними вʼєтнамками або римськими сандалями та невеликою цікавою сумкою. Старайтесь утриматись від поєднання із бусами, перлами чи сережками з етнічними мотивами.

 

7. З кедами чи кросівками

Поєднання сукні з кросівками зараз нікого не здивуєш. То чому б не поєднати й вишите плаття з ними? Обирайте лаконічні моделі або такі, кольори яких повторюють кольори вишивки на сукні.

 

- А.

Темы: Одяг і взуття


Теги: вышиванка, вышитые платья

4 коментаря

  • elili 14 червня 2022, 15:55 2

    А з якими спідницями?

  • Redaktor 15 червня 2022, 14:33

    В поєднанні зі спідницями слід бути дуже обачними, бо є великий ризик зробити такий образ неактуальним. Наприклад, зі спідницею сонце-кльош.
    Якщо Ваша сорочка обʼємна, не приталена, безпечне поєднання – це мініспідниця-трапеція або довга структурована міді прямого крою із льону чи деніму :hugging:

    Зображення
  • nataliaharutuk 14 червня 2022, 17:31 1

    На мою думку,вишиванки можна носити з будь яким низом і буде гарно,аби по кольору гармоніювало.

  • InSel 14 червня 2022, 22:15 1

    Ношу с джинсами (классика).
    А платье (у меня миди длина) идеально с кедами и босоножками.
    Шорты? Интересный вариант, сочетается несочетаемое)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу