Вопрос к антипрививочникам: Вы писали отказ от ОПВ, если у ребенка нет прививок?

Здравствуйте. Вопрос вот в чем: Звонит педиатр, говорит приди напиши отказ, если не хочешь капать. А я думаю : так нам нельзя ее капать, у наж же нет ИПВ. Вопрос назрел уже после звонка. От чего писать отказ - не понимаю. У меня уже есть отказ от ИПВ.


Теги: прививки

30 коментарів

  • Alya_analogi_Duplo 2 листопада 2015, 19:09

    просто отказ от прививки.

  • Afinia 2 листопада 2015, 19:24

    Посала отказ от капель. Им всё равно есть у тебя до этого прививки или отказы от них. Они отчет сдавать будут. Мне так объяснили((

  • lolatiny 2 листопада 2015, 23:39

    и я тоже, у нас аналогично нет ни одной прививки

  • Afinia 2 листопада 2015, 19:24

    Писала

  • vas.pop 2 листопада 2015, 19:25

    Сегодн пришли в садик - сказали ехать в больницу писать отказ, в больнице - ничего у нас писать не нужно. В итоге сошлись в садике что хватит им и моего отказа.

  • Oxana_for_girls 2 листопада 2015, 19:40

    а каким боком здесь больница???

  • Valya_Sofy 2 листопада 2015, 19:36

    Писала отказ.Педиатр на прививке не настаивала,говорит,если у меня есть сомнения,то не делать.

  • Natutka 15 листопада 2015, 18:22

    +

  • Oxana_for_girls 2 листопада 2015, 19:39

    ничего не пишу, достаточно того что написан отказ от прививок до сентября 2016. Кому нужно дерево деревянное - пусть пишет сам

  • Julia_Julia 2 листопада 2015, 19:49

    Девочки, я в панике. У нас в группе никто не отказывается от капель. А я вот не знаю как быть. Что же мне делать? У меня ещё дочка 2 годика дома со мной...

  • 1 коментар
  • MamaMia 2 листопада 2015, 20:19

    https://kashalot.com/club/post-564765/
    Принимайте решение сами!

  • Antochka 2 листопада 2015, 21:35

    Статья жесть!!!!! Одновременно отмывание денег международных корпораций и заодно експеремент авось пройдёт. Только вот експеремент ставят на самых дорогих. Нет у них нечего Святого.

  • superskazka 3 листопада 2015, 12:31

    не делаейт опв, это плоха вакцина , вы имеете право отказатьс, лучше сделать ипв или комплексную если боитесь, хоть никака вакцина не защищает от вакциноасоциорованного полимиелита который и есть у нас в украине. мы делать не будем и ходить в садик тоже потому что не хочу заразить своих детей. вот информаци там все очень четко сказано https://www.youtube.com/watch?v=ApWRYu0oOhE

  • Koshkazaika 2 листопада 2015, 20:03

    Прививок нет, отказ писала

  • Alenka 2 листопада 2015, 21:31

    прививок нет, отказ не писала, в садик взяли без проблем (заведующая верит, что прививки зло), с поликлиники не звонят - забили на нас наверное))) аж обидно иногда)

  • Alenka 2 листопада 2015, 21:33

    про ОПВ спрашивала в саду, сказали отказ отдельно писать, если придут делать, но пока все тихо!

  • Oksana007 2 листопада 2015, 21:52

    Мне пока никто не звонил.
    Ничего писать не буду, не обязана.
    И капать не буду.

  • Sanechka 3 листопада 2015, 00:19

    А нам вот сегодня позвонили, сказали прийти на капли.. А у нас только одна Акдс, пентаксим 7 месяцев назад сделана. Я прям не знаю что делать...

  • 2 коментаря
  • TanyaMamaMatheus 3 листопада 2015, 12:08

    живую опв можно капать только после 2 мертвых ипв.

  • superskazka 3 листопада 2015, 12:27

    мне сегодня сказали что живую сделают после одной ипв, но против категорически живой, посмотрите и все поймете https://www.youtube.com/watch?v=ApWRYu0oOhE

  • Sanechka 3 листопада 2015, 13:45

    Ну вот, а у нас только одна.. придется отказываться.

  • Kvitoslava 3 листопада 2015, 12:49

    Ой, а вмене ціла історія з цими прививками!_) В роддомі зробила гепатит і БЦЖ, далі приїхавши додому, надивилась всяких фільмів і доводів про зло прививок вирішила не робити. Хоча й наш педіатр дільнича дуже настоювала. Причом це звучало так "ти не розумієш, що робиш, це все для твоєї дитини ..." іт.д. В результаті я написала відмову. Потім на початку 2012 в моєї подруги померла 11 місячна дитинка. Від 2 прививки на гепатит Б розвинулась тяжка хвороба нирок. Це був жах для мене. Після похоронів маленького ангелика, твердо вирішила, що НІХТО не заставить мене робити своїй донечці ніяких прививок!!! І так співпало, що ми захворіли і були в педіатра. Вона знову розпитувала чи робитиму прививки. На що я їй відповіла, категорично НІ! Вона дуже настоювала, але я їй закрила рот, запитавши "ви були на похороні малесенького ангелика, який помер внаслідок прививки?" Вона після цього мене не чіпала. І я до неї вкрай рідко ходжу. Лікуємось в інших лікарів. Але от моя донечка вже більше року ходить в садок. Мені потрібна була довідка, бо ми не ходили 2 тиждні(трохи прихворіли). Минулої п’ятниці я зайшла до дільничої. Вона написала довідку і ми вже виходили з кабінету, а тут медсестра видає, що треба обовзково!!!! зробити прививку від поліомієліту. Я аж вскипіла, кажу, що відмовляюсь. А вони мені, ну то ваша дитина не має права ходити в садок до 2 місяців, бо не привита. В той же день в садку були батьківські збори і я підняла це питання. Але перед тим вдома начиталась про ту прививку.

  • Kvitoslava 3 листопада 2015, 12:59

    Значить спочатку я попала на "гарні статті", про те, що ця прививка дуже чудова, що це єдиний засіб від поліомієліту, що вона одна з найлегших прививок і т.д. І знаєте, думаю зроблю. Потім почала копати глибше. Знайшла багато інфи, про те що 2 дітей на закарпатті мали цього літа поліомієліт, успішно вилікувані, вакцина завезена ще в травні для планової вакцинації дітей. Але вона чомусь була розмороженою під час доставки в Україну і її термін складає 6 міс з часу розморозки. Так як я зрозуміла, масову вакцинацію проводять, щоб витратити вакцину. Настільки мені відомо спочатку 2 вакцинації(Уколи мертвого вірусу), потім 3 ревакцинації(живого вірусу капельки) -це планово. Якщо у моєї дитини не було ні одної вакцинації і ревакцинації, мені пояснили, що зараз моїй дочці укол, через місяць каплі. Всі впарюють, що каплі, це вобше не страшно!!! Але саме КАПЛІ це живий вірус!!! який будуть дітки розповсюджувати і заражати інших, невакцинованих, або вакцинованих мертвою вакциною!!! Тому дітям які не будуть мати вакцини, не можна ходити в садок! А питання, що робити з площадками, транспортом???? Але дуже мінімальний різик заразитися. Він мінімальніший ніж ускладнення від вакцини!

  • Likashot 3 листопада 2015, 16:29

    Ви все правильно написали. Якби провакциновані діти живою вакциною були заразні, то в нас вже б пів України, а то й більше були хворі.

  • Kvitoslava 3 листопада 2015, 13:05

    Не знаючи що мені робити, я вирішила подзвонити до знайомої дитячого лора, бо у неї також маленька доця яка ходить у садок. Вона мені відповіла, що своїй дитині не робила і не робитиме ніяких прививок і мені не радить. Сказала, що нема такого закону, що моя дитина не може ходити 2 місяці до садка. А заразитися ризик малий і підхопити можна будь-де. Потім я подзвонила, до педіатра, який працює в реанімацї, у нього завжди лікуємось. У нього є також двоє діток до 6 років. Відповіді як такої я не почула. Але натяк зрозуміла. Він сказав "ну ви знаєте, у мене також діти, і ми ще не вирішили, думаємо...." Так що мамульки, думайте, чи потрібно вам заражати ваше чадо????

  • Kvitoslava 3 листопада 2015, 13:15

    Ще скину ссилки на різні статті які читала я
    ar25.org/article/bezzhalna-imunizaciya-abo-pravda-pro-shcheplennya.html
    m.babyblog.ru/community/post/diseases/1704356
    www.privivok.net.ua/uk/content/697-masova-vakcinaciya-proti-poliomiielitu-zlochin-proti-ukrayinskogo-narodu
    ще є багато інформації про скандал над цією прививкою. Не лінуйтеся, інформуйте себе та інших!

  • ElinaG 3 листопада 2015, 16:10

    А мы ходим в частный садик, где больше половины непривитых детей. Прочитала информацию, что привитые ОПВ будут заражать непривитых. Но врач в поликлинике, сказал, что никто никого заражать не будет. У нас из прививок было только БЦЖ , сделали еще сегодня ИПВ полиомиелита, но живую вакцину делать не будем.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу