Ситуація покупки на шафі

Обговорили з продавцем всі деталі,уточнила заміри устілки, продавець запевнила що підходящий мені розмір є,ніби все ок. Перевела 150 передоплати, приходить посилка,неозброєним оком бачу,що прийшов не той розмір. Я на почті одразу міряю метром заміри,і вуаля замість обіцяних 28,3 отримую 27 

Набираю номер вказаний на посилці,у відповідь тиша, (відповідно, ніхто не передзвонював) Пишу продавцю, так і так,фото коробки, що в ній,і фото з замірами. Автор відписує що витрати на доставку в такому разі на ній,і що зараз зв'яжеться з поставщиком для уточнення. Пізніше відпусує що кошти повертати мені не буде. Я написала що буду зв'язуватись з модерами сайту. Продавець,попросила час до вечора, для з'ясування. Короче пропала, повідомлення не читає,але періодично онлайн.

Мене цікавить,чи варто писати модерам,буде якийсь з цього толк? Я замовила товар,прийшов не той розмір,чому я маю оплачувати доставку,тим паче вона написала що у випадку який склався,витрати несе вона. 

Моєї вини в тому нема,чи вона не донесла вірну інфу до поставшика,чи він не той розмір поклав,чи може його і не було взагалі. Переписка була довга,я запитувала декілька разів за потрібни мені розмір,мені постійно писали є,показувала різні моделі,навіть писала що є і більші розміри. 

Мене просто вже вибістла ця ситуація,перед цим влетіла на 150 грн,бо так же кросівки замовляла,заміри зробити не може,бо устілка не виймається,але тосно-точно заміри 28 см і точно приточно легкі.  Прийшли,малі і кожен кросівок як цеглина. Я от одного не розумію,невже так важко перемірьи зайвий раз, написати правду,що вони не легкі, підошва тяжка,об'ємна. Нащо витрачати свій і мій  час для ходіння на пошту,так я ще і на гроші попала.  За цю неділю вже з такими горе продавцями 310 грн викинула,я не маю зайвих коштів,щоб оплачувати чиюсь неуважність. 


Теги: шафа

33 коментарі

  • Коментар видалено

  • Hungary2705 7 червня 2022, 22:06 1

    На шафі є обов'язковим повернення

  • Vanilnaya 7 червня 2022, 22:09

    Так, але спочатку вона написала,що в даній ситуації,витрати на доставку вона покриває,а через 10 хвилин написала що "Вибачте,кошти не поверну"

  • evita 7 червня 2022, 22:08 4

    Може Ваші продавці товару в очі не бачили, відправка зі складу.

  • Vanilnaya 7 червня 2022, 22:13 9

    Так я тут до чого. Їй же поставщик дав інформацію про наявні розміри і відповідно їхні заміри,вона ж не сама це придумала. Ну а якщо сама,то це вже не мої проблеми

  • Nirvanka 8 червня 2022, 15:15

    @Vanilnaya Позвоните отправитклю на посылке должен быть номер

  • Коментар видалено

  • yulcha01 7 червня 2022, 23:11 12

    А какаяавтору разница маломерки они или нет? Продавец уверила что стелька будет 28,3 см, а по факту прислала 27. Автор не номер размера заказывала а длину стельки, пусть там хоть 45 написано, но если говорят замеры - значит их кто-то измерял и продает то что написано

  • Коментар видалено

  • AllaMylany 7 червня 2022, 23:40 5

    Там є безпечна оплата,бажано Укрпошта, так вигідно обом. Продавець ***

  • Emka86 8 червня 2022, 07:08 3

    Пишите обязательно на шафе модераторы всегда реагируют. У меня был подобный случай , сначала не хотели возвращать после модератора захотели

  • elena111 8 червня 2022, 09:36

    пишите модераторам.и там раньше была пометка срочно,не срочно.в общем отмечайте,что очень срочно, тогда быстро отвечают

  • 9 коментарів
  • Vanilnaya 8 червня 2022, 11:44

    @ellinka86 Ні про доставку посилки, я дізналася від нової пошти, ніяких повідомлень від шафи не отримувала

  • ellinka86 8 червня 2022, 12:12

    @Vanilnaya Тогда как я писала Вам пише, тем более пишите модераторам, она не имеет права отменять отправленный заказ

  • ellinka86 8 червня 2022, 12:12

    @ellinka86 Пише = выше )))

  • ZIrkakiss 8 червня 2022, 10:23

    Неприятная ситуация. Мне вот тоже не повезло с покупкой, правда, в инстаграмме. У продавца ни наложки, ни обмена, ни возврата нет. Обычно не покупаю у тех, у кого нет наложки, а тут затянуло, больше 100тыс подписчиков...Заказала платье, скинули размерную сетку, по ней получалось, что меньший размер может быть маловат, а побольше- великоват. Решила взять побольше, если что- ушить. Приходит платье, по размеру то, которое поменьше. Пишу продавцу, отвечает на след день: видно, на складе напутали, высылайте обратно, сделаем замену. Я уточнила, за чей счёт доставка, сказала, за их. Отправила я платье, за доставку не платила. Через время приходит смс с почты, пришла посылка, к оплате 70 грн. Забираю. Платье положили в коробку, оттого и доставка дороже. Открываю, а там совсем другое платье, другого цвета, другого принта и совсем другого фасона. Мало того, что за доставку заплатила 130грн за 2 раза, так и платье вообще не то, что я хотела. Решила, что нервы дороже и уже не стала разбираться. Написала лишь сообщение продавцу о своём негодовании от сложившийся ситуации. Она прочитала и ничего не ответила. А на днях я увидела такое же платье и того же размера, которое заказывала изначально, примерила, а оно тоже мало. Вот вам и размерная сетка, по которой платье великоватым должно было быть... Сделала вывод, что все эти дропы и отправки со склада точно не для меня.

  • 1 коментар
  • ZIrkakiss 8 червня 2022, 11:44

    @Vanilnaya Так відгук ви б змогли написати, якби забрали посилку на пошті, а так... Вона тому і відмінила замовлення, бо кросівки ж вона не продала. Чисто по правилах шафи вона права, а по-людськи ніхто не розбиратиметься.

  • Vanilnaya 8 червня 2022, 12:13

    @ZIrkakiss По правилам шафи? Мені відправили не те що я замовляла. Зараз мова іде за босоніжки,тема кросівок закрита.

  • Star47 8 червня 2022, 12:13

    @Vanilnaya Ваш отзыв всё равно будут модерировать неделю - две, обычно на Шафе так.
    Пишите модераторам,они могут помочь и деньги вернуть, главное грамотно им расписать свои требования,а до этого почитайте правила Шафы насчёт наложки и возврата

  • A_nastasiia__ 8 червня 2022, 16:21 1

    Сочувствую! Мне вот тряпка( плвальный перешив) пришла вместо платья за 999 грн(( Возврата нет
    Только моё пожелание продавцу, что б мои деньги пошли ей на здоровье....

  • 2 коментарі
  • Nirvanka 8 червня 2022, 17:50

    @A_nastasiia__ Наложкой нужно или олх доставка

  • A_nastasiia__ 8 червня 2022, 18:56

    @Nirvanka Так да!

  • Vanilnaya 8 червня 2022, 18:58

    Ну мої 300 з копійками проти вашої тисячі,ситуація не така плачевна,але в обох випадках у продавців відсутня совість,і тут вже біда бідою:smirk:

  • Oksana___oo 8 червня 2022, 21:29

    Взуття в інтернеті після великої кількості прольотів вже не купую. Так само і дітям. Тут в магазині купувала своїм хлопчикам кросівки, то купу прийшлось перевіряти поки підібрали. Вроді розмір їхніх, а в носочках жме( вузькі) . Хоч ноги і них аж ніяк не широкі.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу