Звернення у Національну поліцію через Інтернет.

http://www.102.com.ua/

У Національну поліцію можна звернутися через Інтернет.Звернення може бути подано окремою особою (індивідуальне) або групою осіб (колективне).У зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викласти суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.В електронному зверненні також має бути вказано електронна пошта, на яку заявнику може бути направлено відповідь, або відомості про інші засоби зв'язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при відправці електронного обігу не потрібно. Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявникові з відповідними роз'ясненнями не пізніш як через десять днів з дня його надходження.

Пропозиція (зауваження) - звернення громадян, де висловлюються порада, рекомендація щодо діяльності органів державної влади і місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів, посадових осіб, а також висловлюються думки щодо врегулювання суспільних відносин та умов життя громадян, вдосконалення правової основи державного і громадського життя, соціально-культурної та інших сфер діяльності держави і суспільства.

Заява (клопотання) - звернення громадян із проханням про сприяння реалізації закріплених Конституцією та чинним законодавством їх прав та інтересів або повідомлення про порушення чинного законодавства чи недоліки в діяльності підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, народних депутатів України, депутатів місцевих рад, посадових осіб, а також висловлення думки щодо поліпшення їх діяльності. Клопотання - письмове звернення з проханням про визнання за особою відповідного статусу, прав чи свобод тощо.

Скарга - звернення з вимогою про поновлення прав і захист законних інтересів громадян, порушених діями (бездіяльністю), рішеннями державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, об'єднань громадян, посадових осіб.Звернення, оформлені відповідно до вимог законодавства, можно подати в робочі дні: pg.npu@police.gov.ua

http://www.102.com.ua/


Теги: полиция, полиция украины, национальная полиция, онлайн обращение в полицию

9 коментарів

  • Dolce_Vita 7 грудня 2016, 13:44

    Это как кричать в пустоту, толку - ноль(

  • xena0407 7 грудня 2016, 13:56

    А у меня не ноль! Хоть Полиция, хоть Киберполиция должны на Ваше заявление ответить. Если ответ отрицательный, можно написать в Суд заявление и криминальное дело открывается по Суду и полиция обязана разбираться. Если все будут думать, что толку- ноль, вот "ноль" и будет

  • Dolce_Vita 7 грудня 2016, 14:26

    Так криминальное дело по моему заявлению полиция открыла еще 22 июля, и на этом всё. Достучаться до них невозможно.

  • Dolce_Vita 7 грудня 2016, 14:03

    Я пишу жалобы на бездействие работников полиции с 8 августа. Их набралось уже 5. Ни на одну из них ответ я так и не получила. Далее была жалоба в Главное управление полиции, реакция та же. Была на приеме у начальника районного управления, результат тоже нулевой.

  • xena0407 7 грудня 2016, 15:48

    Капец! Мне эту информацию сбросил человек, который следил за переаттестацией полиции и сейчас следит за их работой((

  • Tusia 7 грудня 2016, 15:25

    Странная страница,в фейсбуке на официальной странице Нац.полици нечего об этом нескзано.Постить тоже невозможно,в каком веке живем(

  • eleonora_kosmetics 10 грудня 2016, 12:38

    Нужно писать сразу в суд, потому что полиция может ответить отрицательно и тем самым себе продлить срок «не решения этой проблемы», а как только заявление попадает в суд, если выиграть его , конечно, то в силу вступает исполнительная служба, а ей уже нет дела, это госслужащий или гражданин( кого обязали к выполнению определённого действия)

  • xena0407 10 грудня 2016, 12:44

    Да, мне и сам полицейский говорил, что для того, чтобы они там зашевелились, я должна написать в суд

  • eleonora_kosmetics 10 грудня 2016, 12:46

    С нашими исполнителями тоже, конечно, нужно повозиться, но они хотя бы бояться за свою шкуру, там 3 жалобы и перевод на другую должность) а в полицию , как горохом об стену!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу