Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора

фентезі / США, Великобританія / 2022

Ця третя частина "Фантастичних звірів" так само захоплююча, як і попередні дві:

"Фантастичні звірі: Злочини Грін-де-Вальда" (2018)

"Фантастичні звірі і де їх шукати" (2016)

 

Сюжет: "Події відбуваються на початку 1930-х років. У магічному світі мають відбутися вибори глави міжнародної конфедерації чарівників. Одним із основних претендентів стає Геллерт Грін-де-Вальд. Важлива частина церемонії виборів: визнання голови священним твариною цилінем.Побоюючись, що тварина відмовиться схилити перед ним коліно, Грін-де-Вальд вбиває народившегося нещодавно дитинчата циліня. Він перетворює його на зачаровану слухняну маріонетку. Проте Ньют Саламандер зміг врятувати друге дитинча. Альбус Дамблдор змушений протистояти Грін-де-Вальду. Він розуміє, що самотужки впоратися з могутністю Грін-де-Вальда він не в змозі, тому поспішає звернутися за допомогою до свого старого друга – Ньюта Саламандера та збирає команду безстрашних магів, які готові йому допомогти".

 

В попередніх частинах образ злого чарівника Грін-де-Вальда втілив актор Джонні Депп. Однак, у третій частині ця роль дісталася Мадсу Міккельсону. Оскільки компанія розірвала контракт з Джонні Депом у зв'зку із його скандальним розлученням з Ембер Герд. 

Я навіть не можу виначити хто з цих талановитих акторів мені подобається більше в цей ролі.

 

Відхиляючись від фільму напишу, що Джонні Депп переміг у суді проти Ембер Герд. Суд присяжних визнав акторку й колишню дружину Деппа винною в дефамації (aka «приниження честі, гідності та ділової репутації») та зобов’язав Герд виплатити йому $15 мільйонів – $10 млн компенсації та $5 млн каральних відшкодувань (останнє суддя зменшила до $350,000 згідно із законним лімітом). Водночас присяжні дійшли висновку, що Джонні Депп також винен у дефамації Ембер Герд через свого адвоката Адама Волдмена, який звинуватив акторку в «ошуканстві», говорячи з «Daily Mail». Її грошова компенсація складатиме $2 млн.

 

Окремо напишу, що для мене стало несподіванкою те, що Альбус Дамблдор  у молодості перебував у любовних стосунках з Геллертом Грін-де-Вальдом. Вони навіть уклали непорушну клятву на крові, через яку не можуть зашкодити один одному. 

 


Теги: кино, фильмы, фильм, что посмотреть, гарри поттер, фантастические твари

6 коментарів

  • Коментар видалено

  • Feya_Iris 5 червня 2022, 15:12

    Подивилась, і нічого не зрозуміла, фільм на один раз. В порівнянні з поттеріаною , яку можна передивдятись безліч разів.

  • Inspiration 5 червня 2022, 17:36

    "Фантастичні звіри" - це фільми про події, що відбулися за 65 років до першої частини "Гаррі Потера". Якщо їх дивитися з початку, тобто з перших двох частин: "Фантастичні звірі і де їх шукати" (2016) та "Фантастичні звірі: Злочини Грін-де-Вальда" (2018), то буде зрозуміло, що відбувається в третій частині. Мені "Фантастичні звірі" подобаються так само як і "Гаррі Потер", думаю цей фільм більше розрахований на дорослу категорію глядачів на відміну від "Гаррі Потера" який більш цікавий для дітей.

  • Medynay 5 червня 2022, 17:26 2

    Я большего ожидала от 3 части, две предыдущие мне понравились больше. А то, что Дамболдор гей говорила Роулинг и в книге описаны их взаимоотношения.

  • anna_mak 5 червня 2022, 20:10

    Посмотрела третью часть….какой-то квест. Куча отрывочных действий, кто-то куда-то бежит что делает сам не знает. Ну да - это же план без плана чтобы запутать главного злодея. Страшная тайна и не страшная совсем оказалась. Нудно, не захватывает и пересматривать не хочется, к сожалению. Ощущение, что сюжета нет, все придумывалось на бегу. Жалко, что не было Деппа, но Мадс Миккельсен хорош

  • suzuki 6 червня 2022, 09:23

    Я третину фільму думала, що це за два однакові актори ))))))

    Зображення
  • suzuki 6 червня 2022, 09:23

    Капєц вони мене запутали

    Зображення
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу