Відновлено

Варшава після гітлерівців мала знівіченмй вигляд. Майже всі історичні місця були зруйновані. Зараз все відновлено і функціонує.

Київ після гітлерівців мав зруйноване обличчя, бо Хрешатик підірвали. Всі знають, який він зараз. Коли відбудовували, то зробили більш широким, що навіть його покращило.

На фото каштан на фоні королівського палацу Лазенки у Варшаві.

Темы: Дім і побут


Теги: надежда

7 коментарів

  • Tatyana 5 травня 2022, 17:19 3

    хиросима и нагасаки сейчас тоже отлично выглядят

    Зображення
  • Svetlana18 5 травня 2022, 17:31

    Все святые (((

  • GeorginaL 5 травня 2022, 19:16

    Як святково і велично. Голуби, як душі.

  • Коментар видалено

  • Maryhanchik 5 травня 2022, 19:23 8

    Никто. Даже когда оно сдохнет думаете нет с оронников его режима?

  • Коментар видалено

  • mery_1 5 травня 2022, 21:13 1

    @Elena_St Часто порівнюють путіна з Гітлером, от застрелиться в бункері і настане мир. А мені все одно страшно, що якийсь обідений зазомбований фанатик через років 10-15 захоче доказати всьому світу велич.
    Гітлер воював в першу світову і був поранений і його дуже задів програш Німеччини.

  • Tasania 5 травня 2022, 23:39 3

    Все обов'язково відновлять, це зрозуміло. Але саме важливе, що забрані життя не повернути, а ми маємо зрозуміти і прийняти реальний світ і нас в ньому, щоб більше це не повторилося та жили краще, ніж до війни. Минулого року дивилася про війни в Европі і як потім змінювалось суспільство, економіка і політика. В голові звучало, що нам на жаль допомогти зможе тільки війна, бо інакше до більшої половини не доходить і нічого не змінюється. Ще задовго до війни було відчуття, що ось ось і у нас буде повномасштабна війна. А впевненість прийшла після 2014 року. Є впевненість, що після війни буде справжня незалежність і квітучість як країни так і душі кожного українця.

  • GeorginaL 6 травня 2022, 03:41

    Погоджуюсь, підтримую і маю надію. Відчуття наближення якогось горя у мене почалось десь з кінця минулого року. Але я пов'язувала це з ковідом, спадом економіки, внутрішньосімейними втратами.
    Тому зараз оці начебто дратівливі фото спокою, коли у нас людей зараз на очах всього світу вбивають, а ми нічого не можемо з цим зробити, записуються на підсвідомість. Про те, що колись і у нас буде мир. Український мир.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу