Відчуття, що сьогодні 8 березня. Боже, то так приємно, не передати)

Розповідаю історію. 24 лютого, найстрашніший день у моєму житті - приходить мій подарунок. Я відчувала, що буде лихо і відправила дівчаткам скоріше подарунки. Вони відзвітувалися і мені було дуже приємно) і от, 24 лютого, 6 ранку - мені дзвонить ліпший друг та каже - почалася війна. Ми 23 зібрали речі і хотіли їх відправили поштою і поїхати за захід України перечекати. На п'ятницю планували день народження сина, але не вийшло. Ми зібралися за годину - всі спадкова ні речі так і залишилися чекати нас дома. Сіли у машину та поїхали, по дорозі підібрали малого- бо він навчався в Одесі і 18 годин їхали на Захід. Так от, 24 лютого о 10 я отримала смс - прийшов подарунок)) він лежав 2 місяця - не було переадресації - а сьогодні його я отримала вже у Іф області. Я була впевнена, зо його спишуть, або він пропаде. Але ні, нп молодець. Прислала і за переадресацію навіть не взяли ані копійки. Добре, я висказалася. Далі показую цю красу, це вау і так приємно. Сорі за фон, сорі за повагу експоцизію. Зараз трохи не на часі. Я намагалася, але в нас сім людей, а я головна Кухарка, тому що встигла - то і зробила)) далі фототут трохи ближче)) хто що взяв з дому - а я улюблену ковдру та постіль)))) Лайф хан - при перевозці екранів - можна його смакувати у ковдру))) 

навіть магнітів з Олександріі відправили, і побажали миру, якій нам тільки сниться))) Люба моя фея - всі наліпки нп зняла - тому просто дякую, в додатку тіки моє ім'я є. Тому просто дякую за свято, дякую за це)  

Темы: Весняний обмін подарунками 2022!


Теги: обмен подарками, 8 марта, весенний обмен на кашалоте, обмен 2022, обзор подарка

6 коментарів

  • Ksenya 22 квітня 2022, 19:08 3

    Лайк) морда така класна

  • Alex_Raby 22 квітня 2022, 21:15

    всюду лізе..

  • panya 22 квітня 2022, 20:50 2

    Ви така усміхнена, а в очах наче сльози. Гарний подарунок. Все буде добре.

  • Alex_Raby 22 квітня 2022, 21:17

    Дякую, сподіваюся!!! Подарунок - чудовий, одна мала забрала хустинку, друга - бомбочку, чекаємо, коли буде вана - щоб її застосувати

  • Lemurchik 22 квітня 2022, 23:25 4

    Вісточка з минулого життя. Вітаю вас. Гарний подарунок і ви така чудова, позитивна, хоч в очах сум.:rose:

  • Alex_Raby 23 квітня 2022, 00:30

    Дякую! Це будо так приємно, не передати

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу