в яке кафе цікаве сходити в києві?нещодавно був обзор якогось-киньте ссилочку

8 коментарів

  • Malinka_orijinal 21 листопада 2016, 18:04

    А я хочу туда.. на фото.

  • Kateryna_ 21 листопада 2016, 18:08

    в Києві настільки багато різних кафе, барів, ресторанів, що, задля того, аби отримати реально корисну відповідь, варто трохи зменьшити коло пошуків, вказавши цінову політику, перевагу певної кухні, бажання здивуватись чи смачно поїсти, випити чи посмакувати десерти, врешті решт, навіть те, з ким ви плануєте відвідати кафе. Я б із задоволенням підказала (бо дуже люблю і дуже часто відвідую різні заклади), але ось так, занадто невизначено, підказати важко =)

  • Claire 21 листопада 2016, 18:11

    піцца або суші ціна середня бажано центр

  • Amalija 21 листопада 2016, 18:11

    https://kashalot.com/club/post-5537281/#comments

  • Kateryna_ 21 листопада 2016, 18:23

    Смачна піцца без сюрпризів в ІльМоліно, в них багато закладів по місту, в тому числі й в центрі (зокрема, на Володимирській, Саксаганського й на Печерську на Московський; там все традиційне, смачне, ціни ок). Ще смачна піца у Піцца ді Каса, в них є заклад на Пушкинській вулиці - там раджу скуштувати піццу карбонара та фірмову з фетою й базиліком - оригінальний смак, тісто тоненьке, наближене до правильного =) Ну і непогана мережа італійських ресторанів Руккола - там смачна піцца з маринованим м'ясом. В центрі багато закладів, зокрема на метро Олімпійська, прямо поруч зі стадіоном, в будівлі Планетарію. Суші не найулюбленіша моя їжа, не підкажу, але в Києві доста мережевих закладів з суші, ролами й таке інше.

  • Коментар видалено

  • mal_vina_k 27 листопада 2016, 11:22

    Kateryna_, а подскажите, пожалуйста, где можно поробовать вкусные десерты, если знаете? В Оливе, Прего не понравились, в Мафии и Мураками тоже. Больше нигде не была((

  • Nika_Polska 21 листопада 2016, 18:25

    из любимых рыбных: дейли фиш кафе, амстер-дамстер, 7 пятниц, мама манана, ещё люблю три вилки, охоту на овец, Крабс бургер, ещё любим риф, каза нори, йоши фудживара. Пицца для меня самая вкусная в оливье и напуле, сырая рыба в коя и ронин (но это чисто дань моде для меня, раз попробовать)

  • Mrinskaya_Mariia 21 листопада 2016, 18:49

    Бразилиа Гриль

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу