Дорого в Карпатах отдыхать?

дорогие мои, вот так получается, что бюджет ограничен. И нас Аж 7-11 человек с детьми (не знаю точно). 

Хотим или один большой дом (что было бы лучше всего) или соседние домики или не знаю.. Я ни разу небыла в Карпатах )

дорого там аренда? Лыжи хотим, хотим колорита Украинского. Возможно даже ярмарки гулянки и т д. В общем, чтобы неделю не просто на деревья и лыжи смотреть, а ещё и интересное что-то увидеть. Спасибо. 

А. И ещё. Туда на поездах ездят? Или чем? ))) три машины туда - это очень жирно будет ) а в одну мы все не влезем ;-)

Темы: Відпочинок і подорожі

18 коментарів

  • Alla29 17 листопада 2016, 12:30

    И я хочу в Карпаты))) Тоже интересно.

  • Derevcova50 17 листопада 2016, 12:34

    И я послушаю.

  • VasheVelichestvo 17 листопада 2016, 12:50

    Слушаем)

  • galaxy_ 17 листопада 2016, 12:58

    Мы в Ворохте отдыхали зимой. Правда, в хостеле. Но видела, что много домов сдают. Ж/д прямо в городе (ехали поездом - очень удобно). Катались на лыжах (орендовали), на санках, на квадроциклах (больше всего понравилось, в такую красоту нас завезли - аж дух захватывает), были на их базаре, ходили в лес, с Ворохты можно подняться на Говерлу (это мы сделали летом), ходили в колыбу кушать, сауну и баню посетили, в Буковель можно доехать свободно (20 км) на попутке, на такси.

  • Xadijka 17 листопада 2016, 14:07

    Ж/д прямо в городе это хорошо и Буковель рядом. Спасибо. Почитаю

  • Ymkaa 17 листопада 2016, 13:02

    На Вашу компанію найкраще шукати будиночок. Тоді дешевше виходить.
    А куди в Карпати? Буковель - дорого. Але там є все що хочете і лижі і колорит! Славськ дешевше але там лише лижі, колорит самі собі робіть: шашлик, баня. Природи там теж як такої нема, хоча якщо перший раз то сподобається. Ще є сторона як до озера Синевир їхати - природа там неймовірна, але лише машинами! І більш нічого там нема - глуш )
    Якщо біля Буковеля то знову ж машинами треба бо на таксі їздити до Буковеля дорого. ...з іншої сторони Вас багато, скинуьись і вже дешевше.
    Лижі в Буковелі дорого. Можете взяти в Києві і туди їхати з своїми. Та є місця в карпатах де без разниці з своїми чи їхніми ціна однакова - я була в шоці але факт тому уточняйте по конкретному курорту. Є курорти де можна на поїзді без питань: Славськ наприклад, а є де від поїзда ще добиратись треба.
    Ви на коли плануєте? Буковель бронювався в кінці літа по адекватних цвнах, зараз або занято або дорожче. Лижі теж на драгобраті люди купували восени, зараз ціни піднялись вже. Є офіційний сайт Буковеля там всі ціни.
    Далі. От Ви прокинулись, поснідали і гайда кататись. А повернувшись пообідали і вже нічого не хочеться!!! Так як змерзли і втомились. Тому максимум банька і масаж щоб наступного дня з кріпатурою знов кататись. Там же ціни на лижі ще й від кількості разів залежать. Якщо берете один підйом то він скажімо 100грн, а якщо взяли 25 то вони вже Вам скажімо по 50грн обійшлись! От Ви й берете на цілий день. А якщо оплатили то й катаєтесь! Там же поки в черзі постояв на підйом, поко піднявся, а зїхав швидко ) А як змерз то просто глінтвейн + шашличок і знов на підйом! От і колорит )))

  • Xadijka 17 листопада 2016, 14:02

    Нудный колорит получается, учитывая то, что никто из нас не пьёт )) вообще.
    Без бухла отдых там какой-то мрачный чтоли.. Вы так описали =)
    Может мне так показалось.
    Глушь не охота. На такси проездим те деньги, на которые нормальное место можно снять. Мне так кажеться.
    А буковель на сколько дорого?.. Можно где-то глянуть?

  • Ymkaa 17 листопада 2016, 13:07

    Ярмарки, фестивалі й гулянки то скоріш в закарпатті - Мукачево, скажімо. Але лиж там нема

  • Valery_19 17 листопада 2016, 13:32

    В Карпатах такої програми завалісь)) туриста бавлять...

  • Xadijka 17 листопада 2016, 14:06

    )) бкз лыж то уже и Львова хватило бы.. Хочеться ух ))
    Все вместе )

  • Valery_19 17 листопада 2016, 16:17

    Слідкуйте в неті за анонсами. Хоча такий список побажань дешево не обійдеться

  • ruda_ma4ka 17 листопада 2016, 13:25

    Дом конечно. Мы на поезде ездили, хотя конечно на машине куда интересней - сможете и на ярмарку и в соседний городок а так только по окрестностям на автобусе или на не самых дешевых экскурсиях. Да, и в Закарпатье можно на машине, вам правильно советуют)))Ну Яремче, Яблуницю и например, Рахов никто не отменял. Недавно подруга детства стала свой дом сдавать. Мы когда-то там рядом всю юность прогуляли)))Гляньтеhttps://www.facebook.com/elena.rudiy/posts/1487448581281968?pnref=story Драгобрат отличное место)

  • Xadijka 17 листопада 2016, 14:05

    Там цену за дом не увидела сколько не знаете?

  • galaxy_ 17 листопада 2016, 14:46

    А фото природы реальные? Эта та же местность или фото с нета?

  • ruda_ma4ka 17 листопада 2016, 21:16

    в обычный сезон писала 800 дом, все от кол-ва людей зависит, времени заезда и пр. Можно у соседей дом снять, там многие сдают. Фото - да ,во всяком случае я там такие пейзажи наблюдала, ну конечно, если снег выпадет) село находиться в узкой долины между горами, на Тисе.

  • Olesya_Drachuk 17 листопада 2016, 16:39

    Ми раніше їздили в різні місця і різним транспортом, тому що любителі лиж. Колориту як на мене скрізь достатньо. Ярмарки, базарчикі є скрізь, асортимент однаковий тільки ціни різні і розмір цих базарчиків. Якщо ніколи не були в карпатах, то вам колорит буде з виходу поїзда. Люди чудові, порадять куди піти чи де поїсти. Однозначно на вашу компанію будиночок, вони з кухнею, але можна домовитися за харчування з господарями, ще й національну кухню поїсти(вона неймовірно смачна). В буковелі є все, але дійсно все дорожче, якщо туди їхати - рекомендую селитися в поляниці(трохи вище чи нижче від центральної дороги по урочищам житло набагато дешевше). Транспорт на вибір, але не обов'язково на таксі їздити, попутки є та й автобуси зупиняються

  • Olesya_Drachuk 17 листопада 2016, 16:43

    Для першого разу можна й в Славськ, я перший раз була саме там. Є й невелика гірка, щоб повчитися їздити, й велика з крісельним підйомником. Помоніторте ціни цьогорічні в інтернеті, подивіться карти й фото місцевості. Можна житло по приїзду знайти, що може бути іноді навіть вигідніше, а можна забронювати. Ми виписували контакти тих будинків що сподобались в інтернеті й на під'їзді обзвонювали на наявність місць і можливість заселення. Якщо їхати до нового року то ціни меньші, так як низький сезон

  • Olesya_Drachuk 17 листопада 2016, 16:44

    Написала вам, й самій аж дуже захотілось поїхати(((

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу