Англійський для найменших

Мому синулі скоро три роки , а ми досі по нашому не говоримо ( лише кілька слів).  Зате ідеально схвтує все на англійській . Його перше слово - "Дис із" причому у нас в сімї на англійській ніхто не говорить . Вирішили кувати залізо поки гаряче і вчити його англійській поки йому це добре дається ( заодно і я трохи вивчу бо в школі в мене була французька).Порадьте навчальні відео ( в мене з вимовою проблеми тому по посібниках займаись не реально) для таких мальявок ,буду дуже вдячна .

Темы: Освіта

6 коментарів

  • Ira_in_love 14 листопада 2016, 20:13

    Ми з пісеньок вчимо)

  • Lynxx 14 листопада 2016, 21:44

    Я б не радила. Я фахівець з постановки професійного сценічного мовлення у дорослих і дітей. Луже багато надивилася на 5-6 річних малюків, в яких в ротв "гаряча картопля" і це вже дуже важко виправити. Якщо дитина не буде білінгвом, іноземну мову треба вивчати тільки на базі рідної, коли дитина вимовлятиме правильно всі звуки.
    У білінгвів інша ситуація, вони дві мови вчать одночасно як рідні, тому "конфлікту" не відбувається.

  • Marischka 15 листопада 2016, 00:12

    Если учите как ин.яз, то вот вам сайт https://kids.puzzle-english.com/

  • TIGERINI 15 листопада 2016, 00:38

    песенки lbb

  • kilomandarin 15 листопада 2016, 00:50

    Тини лав оригинал на английском. Очень мало слов правда.

  • Tanyaum 27 листопада 2016, 01:37

    Мое мнение, ребенок сначала должен научтться говорить на языке родителей и только потом учить иностранный язык, в обратном порядке ребенок еще дольше может молчать.
    Сына изучает из мультиков,т.к. мое произношение желает оставлять лучшего.В ютубе набираете wheels on the bus- это песенки на английском, паравозик Чух-чух, он есть на русском, английском и французком, легко воспринимается.Также начинайте с простого:набираете "фрукты на английском для детей" и так овощи, животные, цвета, буквы.Очень удобны карточки Домана-тематические карточки, где нарисован предмет и его название на укр и английском, правда, не все карточки имеют английский, но есть.Это будет в словарный запас ребенка и ролная речь и иностранная.Еще моему сыну очень нравится интерактивная азбука электронная, она в пределах 300грн, там карандашом входящим в состав нажимаешь на картинку и она озвучивается: руск\укр, анг, цыфры, логические задания.якниги на английском...А вообще главное желание.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу