Дракула. Повстання мерців - Дейкр Стокер, Айєн Голт Justin, УП, 30грн

30грн. Відправляю УкрПоштою, Justin (можлива безкоштовна доставка).Якісна упаковка.Найкраще продовження бестселера Брема Стокера – єдине, яке було схвалене спадкоємцями уславленого письменника. Найнесподіваніша та найскандальніша історія, що продовжує оповідь про графа Дракулу.

Дін Квінсі приголомшений відкриттям – його батько, Джонатан Харкер, став прототипом головного героя роману Стокера, і його смерть приховує страшну таємницю. Квінсі прагне дізнатися правду про батька і помститися за нього. Навіть потойбічні сили не здатні зупинити його. Але мати юнака знає більше. Вже багато років вона приховує від сина шокуючу таємницю – він не зовсім людина...

В цій книжці, спираючись на історичні факти, автори дають власну інтерпретацію подій, що сталися за 24 роки після того дня, коли тіло графа Дракули з роману Брема Стокера розсипалося на порох. Власне, саме ця обставина, на думку письменників, якраз і свідчила, що Дракула не помер, а лише зазнав видозміни. В новому образі він повертається до Лондона, аби зустрітися зі своїми старими знайомими – Міною та Джонатаном Гаркерами, професором Ван Ґельсінгом, Артуром Ґолмвудом, Джеком Сьюардом та знайомим новим – Квінсі Гаркером. У Лондоні кояться жахливі вбивства, в яких невтаємничені підозрюють злочинця Джека Різника, втаємничені – графа Дракулу. Однак справжнім винуватцем виявляється …Читайте і дізнаєтесь))

Автор Дейкр Стокер, Айєн ГолтВидавництво Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"Мова УкраїнськаРік видання 2010Перекладач Володимир ГорбатькоКількість сторінок 464 с.Тверда обкладинка,формат 84x108/32 (~130x210 мм)

Стан добрий.Всі сторінки на місці, нюанс: дві вклеєні.

Темы: книги

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу