Читаю сам. Китеня Тимко - Еліна Заржицька. УП, Justin 89грн за 2книжки

89грн за 2книжки. Стан нових. Відправляю УкрПоштою, Justin (можлива безкоштовна доставка).Якісна упаковка.Найкращий подарунок малюкам і діткам, які читають свої перші книги.Кумедні, дивовижні історії про пригоди китеняти Тимка неодмінно сподобаються маленьким читачам, познайомлять із мешканцями морських глибин, допоможуть прищепити любов до книги й розвинути навички усвідомленого читання.

Оповідання ілюстровані смішними малюнками та супроводжуються цікавими тестами.Читацький вибір року - 2016 по версії сайта БараБука – книги про китеня Тимка Еліни Заржицької!

Перша частина про пригоди маленького китеняти Тимка.Тут авторка тільки починає знайомство малят з Тимком, тому вся книга має, якщо можна так сказати, оглядовий характер - складається з невеличких історій про всіх мешканців океану, з якими час від часу спілкується китеня.Дітки познайомляться з мамою Китихою, яка дуже любить милити синочка мачулою з духмяним милом, аби на китеня не напали креветки-паразити, а Тимко, аби позбутися ненависної мачули просто проковтнув її і потім страждав від кольок у животі.

Цікавою буде історія про кашалота Кирила, якого в дитинстві дуже опікувала бабуся, але коли Кирило став старшим, то поступово позбувся всіх своїх страхів і навіть зумів врятувати маму Китиху від ненажерливих і лихих касаток.Але найбільше дітям сподобалися персонаж капітан Хвалько-Теревенько, який рятує рибок з нафтових плям, сам випускає морські газети, а інколи навіть сам придумує новини для них.

Книжечки веселі, яскраві, сприймаються легко, якраз для самостійного читання.

Еліна Заржицька – дипломант Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей «Коронація слова» 2011

Видавництво ТалантСерія книг Читаю самМова УкраїнськаРік видання 2016Вік Від 3 до 8 роківІлюстратор Є. ЖелезнякКількість сторінок 64Ілюстрації КольоровіФормат 170х220 ммПалітурка ТвердаПапір Офсетний

Темы: книги

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу