Горло.

Може хтось стикався з таким.Сьогодні в дочки в горлі побачила,невеличке біле пятнишко або прищик білий.Видно тільки як вона витягне язик і покашлює,Пятнишко в самій складці і його тільки видно як вона покашлює.Температури при цьому немає і горло не болить.


Теги: лор, тонзиллит, проблемы с горлом

20 коментарів

  • Olyunja 15 лютого 2022, 22:51

    Я також недавно у своєї бачила, затягла до лікаря, то лікар порадив його не чіпати. Так і получилось що через пару днів воно випало і місці була дирочка, а згодом і взагалі все чисто

  • Olga_Gris 15 лютого 2022, 22:53 2

    Це гнійна пробка в лакуні (ямці мигдалика). Типу, мертві мікроби. Бувають часом і в мене, і дочок. Особливо, якщо зуби не почистила+ невелика інфекція перенесена.
    Треба полоскати горло (механічне подразнення дозволяє їй швидше вийти). Собі - я видаляю пальцем, мені заважає. Або допомагаю заокругленою ручкою ложки, легенько

  • Olichka2711 15 лютого 2022, 22:57

    Я такого раніше ніколи не бачила.Дякую за інформацію.Напевно завтра таки сходимо до лікаря.

  • Olichka2711 15 лютого 2022, 22:59

    Та це моя мама побачила))))наробила кіпішу,веди в Оксфорд медікал чи ще там до якогось приватника,бо дільнична нічого не знає.

  • JuliaLesnaya 15 лютого 2022, 23:29 2

    З власного досвіду - маму лагідно відправляємо подихати свіжим повітрям :wink: Моя досі, сину майже 14, знаходить щось, що " негайно до лікаря, ну що тобі, важко?" То пальці не тієї форми - певно якась вада, то пісяє рідко :joy:, то чому він картоплю сиру їсть - може то початок психічного розладу ? :rofl: З останнього - дуже великий та твердий кадик, вона таких не бачила, у її сина (мого брата) його взагалі нема... здається :rofl::rofl::rofl:. При тому моя мама адекватна людина... переважно))), але з появою онука трохи буває того...))) Нас з братом вона так не оглядала, тепер, мабуть, надолужує)))
    Я перший час прислухалась, ну то ж мама, досвід та інтуїція. І як дурочка перед лікарем потім)))) Але з часом я зрозуміла, що якщо щось буде не те, я як раз помічу першою.
    Захворювання горла одразу дають інші симптоми - температуру, осиплість, болить при ковтанні та ін. Якщо нічого не турбує, то скоріш за все звичайна пробка, як вище писали, але то може бути зовсім не гній, " самоочищення" , особливо, якщо нещодавно хворіла дитина, можна прополоскати, або нічого не робити. Тим більше, якщо це поодинокі пробочки.
    Ну і так, допомогти можуть тільки в Оксфорд медікал, всі інші лікарі купили дипломи, точно :wink::grin:

  • Emma____ 15 лютого 2022, 23:01 2

    Похоже на тонзилит. Обратитесь к лору

  • 3 коментаря
  • DvornikS 16 лютого 2022, 11:09

    @Emma____ Температуры нет,горло не болит, зачем антибиотик?
    Оак тоже идеальный при тозилите будет

  • Emma____ 17 лютого 2022, 10:07

    @DvornikS у меня при тонзилите темпы нет, тонзил пробка это бактерия, а бактерия лечится антибиотиком
    в любом случаи должен смотреть лор так как заболевание может начаться из-за различных вирусов

  • DvornikS 17 лютого 2022, 11:47

    @Emma____ Это хроника
    А она,увы,не лечится АБ
    Эти пробки потом прявляются снова и снова

  • Olga_Gris 15 лютого 2022, 23:24 4

    Ну навіщо зразу до лікаря? Одна пробка ще нічого не говорить, так, випадково може бути. Тонзиліт - це коли багато, регулярно, плюс мигдалики рихлі, соплі, чи там втома відчутна.

  • kseopatra 16 лютого 2022, 01:28

    Это точно тонзиллит. Я у своей тоже такое нашла. Мы прошли всех врачей, от лора до кардиолога. Лечимся, но что-то я не вижу изменений (((

  • Irin4ik 16 лютого 2022, 08:04

    проходили курс промывания лакун,, на полгода отлично спасает

  • kseopatra 16 лютого 2022, 08:12

    @Irin4ik ...за промывания нам тоже говорили, но назначили на весну. Врач почему-то говорил про весну и осень. Не рекомендовал это делать сейчас, зимой.

  • Foxama 16 лютого 2022, 10:53

    @kseopatra Лучше сразу вакуумную чистку, я осенью проходила вакуумную сонацию, простая промывка такое не уберет. До этого год изучалась горлом, но там пробки нагоняло постоянно и воспалённое было всегда и все вытекающий из этого.

  • evita 16 лютого 2022, 06:36

    Я б все таки показалась ЛОРу , в мене так починалась колись гнійна ангіна, днів 5 було одно п'ятенце і без температури, а потім як бахнула температура і все горло обложило, в лікарні капали. Через пару років вже як побачила таке, то зразу до лікаря і 3 чи 5 днів антибіотика все прибрали.

  • Nikalida 16 лютого 2022, 08:52

    Тонзиллит гнойный так начался, нам назначили полоскать и лимфомиозот( так как ещё и лимфоузел припух немножко там. Но у нас он вылез после лечения бронхита с антибиотиками .

  • Nikalida 16 лютого 2022, 08:55

    А ещё врач сказала сангвинитрин точечно на язвочку и им полоскать, прошло быстро, тьфу тьфу) и вашему ребёнку желаю легкого и быстрого излечения)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу