Весняний лук 22 до Дня Закоханих

Доброго дня!

Беру участь у конкурсі  "Весняний лук на https://kashalot.com";. У цьому пості: Поділюся з Вами кількома цікавими моделями взуття які я придбала на Кашалот за досить вигідними цінами. Розповім про мого улюбленого продавця модних аксесуарів ssveta20 . Поділюся посиланням на магазинчик брендових речей  Alex303j.  

Речі які я купую на сайті Кашалот не лежать у мене на поличці у шафі. Я досить часто відвідую різні заходи Open air, активно цікавлюся вінтажною культурою в Україні та світі. Моє захоплення урізноманітнює життя, приносить мені багато друзів та цікавих знайомств.

Якщо Ви не щирий прихильник сальса вечірок, мілонг та вінтажних балів - подібні романтичні луки стануть у нагоді, наприклад до Дня св. Валентина. 

Отже, що об'єднує ошатні образи до Дня всіх закоханих?  Звісно ж чарівні сердечка і більше, ніж звичайно, червоного і рожевого. 

1. Ну, от буває так: хочеться сукню, але не рожеву, не червону, не з мімімішним прінтом врешті-решт, щоб створити елегантний лук до Дня святого Валентина. Рішення  -  вишуканий фасон, зворушливий вигляд - це про сукня від бренду "Міso".

Подібні сукні на модних сезонах 2020 - 2021 були представлені брендами "Мango", "A Star Is Born". А мені особисто плаття, запам'яталося по одному з епізодів серіалу "Sex and the City". Плаття пошите з легкої тканини, що не стримує рухи, пір'я не відпадає, виглядає надзвичайно. 

Результат - святкова атмосфера, зворушливий образ і ще більше кохання!

Посилання на аукціон для цього луку:

Плаття https://kashalot.com/aukcion/7-mnogo-klassnyh-lotov-shikarnoe-brendovoe-plate-s-peryami-52239403/

Балетки https://kashalot.com/aukcion/15-mnogo-klassnyh-lotov-baletki-54208635/

Сумка https://kashalot.com/aukcion/7-mnogo-klassnyh-lotov-brendovaya-sumka-52249379/

Ви вже знаєте з ким проведете День всіх закоханих? Саме час, подумати про те, щоб виглядати ідеально! Якщо у Вас в планах відвідати вечірку, піти в гламурний ресторан, погодьтеся, лук у стилі Casual - це не той формат… Вечірня сукня - з глибоким декольте - хоч і вразить усіх оточуючих - … проте ви будете виглядати дивакувато, наприклад у кінотеатрі, з попкорном та пляшечкою коли в руках. Пригадаємо, хоча б, нещодавній випадок із помічницею міністра Кристиною Тишкун. Скандальне декольте і розріз до пупа, на діловій зустрічі, коштували Гарбаруку посади міністра.  Чиновник написав заяву на звільнення після того, як у соцмережах вибухнув скандал навколо відвертої сукні його помічниці. "Дівчинка з хрестиком", "цицькогейт", "ви або хрестик зніміть, або труси одягніть", - так реагували соцмережі образ помічниці високо посадовця.

2. Наступний лук стане у нагоді якщо ви Вирішили відвідати дискотеку або тематичну вечірку.

На що потрібно  зважати у доборі Луку?

Щоб прикувати до себе не тільки погляд коханого, але його серце, необхідно створити сексуальний, проте не вульгарний образ. Важливо вибирати одяг елегантних силуетів, виконаний із якісних матеріалів, оздоблений цікавим декором.

Плаття, що представлене на цьому фото, я побачила в одному із столичних бутиків.  Для мене це був !MustHave! оскільки я люблю танцювальні вечірки!. Разом із тим я віддала перевагу комбінезону (адже я танцюю і плаття видалося мені досить коротким) з цієї блискучої тканини, що нагадує - феєрверк!

Проте, коли я одягнула комбінезон (придбала його декілька років тому на Кашалот) дома "на живо", виявилося, що він зовсім мені не пасує. Отже, на Кашалот я побачила саме таке плаття про яке мріяла. І здається, що воно мене дуже прикрашає.     

До плаття, пасують  елегантні туфлі, які я придбала випадково - за бомбовою, для танцювального взуття ціною.

Туфлі для танців - це спеціальне взуття, яке забезпечує стійкість стопи та надійне зчеплення з покриттям під час виконання красивих рухів, для цього підошва повинна бути з натуральної замші. Крутезна, річь!

Маленька ремарка. Останній раз я купувала танцювальні туфлі, сим років тому, на останніх тижнях вагітності.  За дикі гроші 1400 грн.

На сьогодні це мої найкращі, ідеальні танцювальні туфлі.

Посилання на:

Плаття https://kashalot.com/aukcion/naryadnoe-plate-tunika-v-payetkah-44775729/

Туфлі https://kashalot.com/aukcion/bolshe-100-lotov-tufli-dlya-tancev-24-3-24-5-sm-novye-50757019/

Біжутерія https://kashalot.com/aukcion/lot-brasletov-48748039/

У моїх луках представлені, ще одні туфлі. Балетки з штучної замші. Сукні не рідкісні гості в моїх луках. Оскільки я надаю перевагу зручному взуттю, у якому можна здійснювати довгі прогулянки, балетки - невід'ємна частина моїх луків. Ну, як у них можна не закохатися з першого погляду?

І ще один крутезний аксесуар від улюбленого продавця брендових речей  Alex303j !

Сумка виконана зі шкірозамінника. Параметри: ширина 13 см, висота 31 см, глибина 6 см. Усередині: 1 велике відділення, є підкладка, виконана з нейлону.

Сумка https://kashalot.com/aukcion/7-mnogo-klassnyh-lotov-brendovaya-sumka-52249379/

Сумочка у вигляді пляшки шампанського? Ну, звичайно це з розряду жіночих пустощів. Такий аксесуар у гардеробі натякне Вашому коханому, що Ви жінка яка любить себе. А якщо, ви хочете продемонструвати свою практичність, звісно більш доречною буде сумка у вигляді праски від  Moschino!  

На конкурсних фото Ви можете побачити аксесуари. Браслет і брошку.

Всі вони придбані у одного продавця ssveta20. Продавець дозволяє збирати лоти, і постійно тішить учасників аукціону новою, оригінальною біжутерією. Нещодавно,у мне вийшов прикрий випадок. Цілий пакет біжутерії від ssveta20 на Укрпошті отримав мій чоловік. Закритий пакет на пошті у нього випав і хтось його забрав. Звісно, це можливо тільки в Країні Україна. Хтось знайшов на пошті закритий пакет з адресою і забрав його собі. От така сумна історія.   

У контексті конкурсу "Весняний лук на https://kashalot.com";. хочу показати дві речі. Браслет із сріблястих шармів та штучних перлів - у класичному стилі (див фото). Та дизайнерську прикрасу - "ОКО" - її я обрала оскільки тематика цієї брошки співзвучна з тематикою конкурсу - "Весняний лук", а також вдало доповнює останній образ, який я хочу представити у цьому огляді.

Посилання на аукціон https://kashalot.com/aukcion/brosh-49066791/

Отже, сьогодні ми розглянули - 1. Гламурний образ для святкової зустрічі; 2. Вбрання для танцювальної вечірки; І на останок, образ 3. Ранковий, для затишного чаювання з коханим. Іноді на День святого Валентина немає настрою кудись іти, а хочеться провести свято наодинці з другою половинкою.

Навіть найсуворіша бізнес-вумен 14 лютого хоче почуватися красивою, бажаною та чарівною, отримати приємний подарунок і зробити для коханого сюрприз.

Жодних вечірніх суконь — лише затишна тематична сорочка. Створіть ніжний, зворушливий образ і підкоріть коханого знову!

Особливої ​​інфантильності та легкого кокетства додають образу рюші. На підсвідомому рівні вони змусять вашого чоловіка відчути себе сильним захисником поруч із тендітною, сором'язливою дівчиною.

Посилання на ауціон: 

Чайник https://kashalot.com/aukcion/chayniki-keramika-sssr-52769317/

Сорочка https://kashalot.com/aukcion/atlasnaya-nochnushka-s-kruzhevom-lxl-2xl-chitaem-42113587/

Балетки https://kashalot.com/aukcion/15-mnogo-klassnyh-lotov-baletki-54208635/

Ось і все, ідеальне свято кохання готове! Насолоджуйтесь і любіть.

 

 

Темы: Весняний лук 2022


Теги: конкурс, весняний лук 2022, весняний лук, день валентина

32 коментаря

  • kvitochka7 11 лютого 2022, 15:32 1

    Желаю удачи!

  • Alex303j 11 лютого 2022, 15:48 2

    Вы,невероятная!!!!!!!шикарные образы !шикарная модель!приходите ко мне чаще !явный,победитель!!!!!!!:heart::heart::heart::heart::heart:

  • Katecka 11 лютого 2022, 16:07 1

    Alex303j Вы мой фаворитный продавец. Я захожу очень часто, и каждый раз мне что-то нравится: ну, очень. Одни сапоги из Снежной козы чего стоили!!!! Не знаю, как я живу без них на Белом Свете!

  • Alex303j 11 лютого 2022, 16:11 1

    @Katecka Вы,прекрасный покупатель!!!!замечательный человек!будут ещё лучше,Обещаю Вам:heart:

  • Iolanta 11 лютого 2022, 16:02 2

    Оригинально! Мне очень понравилось фото балеток на фоне слущенной краски, интересно смотрится

  • Katecka 11 лютого 2022, 16:10

    Да, это мой любимый кадр! К сожалению оригинал не хотел грузится, и мне пришлось очень уменьшить размер фото. Там даже Божья Коровка в кадре есть. Веточку нашла моя дочка, и мы хотели сделать из нее сакуру... походу получилась вешалка для конкурса :laughing:

  • Reina 11 лютого 2022, 16:18 31

    В очередной раз убеждаюсь, что каждому свое и на каждый товар есть свой покупатель, что одному ни за что, то другому must have.

  • Katecka 11 лютого 2022, 16:41

    Именно по этому в моем гардеробе очень много разнообразных платков, шалей и палантинов. Которые не только необычайно женственный аксесуар, но и позволяют более адресно, точечно, уместно демонстрировать мои неординарные вкусы в одежде. А еще, я коллекционер одежды.

  • Lusik_86 11 лютого 2022, 21:45

    +

  • Sanechka 11 лютого 2022, 16:21

    Лайк вам, особенно за фигуру!!:heart_eyes:

  • Katecka 11 лютого 2022, 16:42

    Да, лучники - они такие... фигуристые.

  • karapuz13 11 лютого 2022, 17:35 1

    Очень красиво!

  • Katecka 11 лютого 2022, 17:40

    Если всем понравиться, продолжим тему. Напишу, про креативные идеи для фотосессий. У меня очень много материалов по этой тематике :-)

  • Sharlotta__ 11 лютого 2022, 20:47 2

    @Katecka вы такая оригинальная, что я прочитала "креветочные идеи" )

  • Yana_239 11 лютого 2022, 18:19 4

    Все б нічого, але образ із сорочкою явно зайвий... )

  • 2 коментаря
  • Arlana 12 лютого 2022, 03:21 5

    @Katecka С таким луком, как у Даши, точно победа:laughing:

  • Kaseta 12 лютого 2022, 09:08

    @Arlana А с фигурой автора - да запросто!:smile:

  • maksim 12 лютого 2022, 14:43

    @Kaseta Да ножки огонь!!

  • panya 11 лютого 2022, 20:30 2

    Ну не знаю… сейчас критикессы набегут и начнут в пух и прах… Не обращайте внимания, автор. Мне все понравилось, а особенно слог а написании. Написано мило, изящно и с юмором. Но каждому - своё. Лайк!

  • Katecka 11 лютого 2022, 21:00

    Спасибо за лайк и за комментарий.

  • Arlana 12 лютого 2022, 03:22 2

    Очень прикольно, интересно, необычно, чем и понравилось:relaxed: Люблю не как у всех))
    От меня лайк:thumbsup:

  • Liska_Kiska 12 лютого 2022, 09:43 1

    Вы-невероятная!!!))) очень здорово!!!

  • Katecka 12 лютого 2022, 15:09

    Зображення
  • wella 12 лютого 2022, 11:56 3

    Вы такая многогранная,разная,креативная,но при этом очень лёгкая и целостная!Как будто из параллельной вселенной,где нет законов,рамок и чётких правил!
    Мне нравятся такие люди...

  • Katecka 12 лютого 2022, 14:49

    Приятно, с наступающим Вас праздником - Днем Всех влюбленных!

  • maksim 12 лютого 2022, 14:42 1

    Офигеть . Лайк . Особенно со стрелами !!

  • Katecka 12 лютого 2022, 14:48

    Ой спасибо! Я совсем позабыла, что у меня есть еще и небольшой лук! - большой, настоящий я в руки не взяла, поскольку очень много елементов в кадре.

  • maksim 12 лютого 2022, 15:13 1

    @Katecka Круто придумали все

  • Ahava 17 лютого 2022, 23:53

    Мне понравилось все,но особенно фон.
    Где Вы нашли такую дверь?

  • Katecka 18 лютого 2022, 09:38

    Любимый фон, дверь 19 века. От дома, который приобрела моя пра, пра бабушка - осталась. Это был дворянский дом в Пуще-Водице.

    Зображення
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу