Діскатєка)))

Не було у мене сєльского клубу, діскатєк таких, але прочитавши текст, пригадалося щось таке схоже, пісні само собою наспівалися. А у вас було те, про що написано? Які пісні юності любите? 

Про сільську діскатєку:smiling_imp:

Коли мені було 15-17,  то без діскатєки життя здавалось просто тлєн: беззмістовне й скучнеМороз, сніг по пояс, дощ, скажені комарі: мені позаріз треба до клубу:crazy_face: Бо ж там збирається уся еліта:sunglasses: Буде хлопець на мотоциклі, з яким танцюю мєдляк :dancers:(а це значить, що він втріскався по вуха в мене, тільки не признається, холєра:person_facepalming_tone1:‍:female_sign:). Будуть подруги, з якими треба обсудити нагайні теми: «Хто? Де? В чому? З ким?»:face_with_monocle: Будуть і приїжджі,  треба ж терміново розширювати діапазон спілкування:raising_hand_tone1:‍:female_sign:Випрошую у мами дозволу «хоч не надовго:rolling_eyes:», а отримавши згоду, збираюсь як солдат й лечу в світ розкоші, веселощів, першої любві й чогось неосяжно бомбезного:star_struck:

Просто зрозумійте, що у селі, де з головних розваг були посиденьки на лавочці або посваритись з сусідами, клуб був як «точка соприкосновєнія» усього цього, плюс танці, любовні інтриги та бійки:stuck_out_tongue_winking_eye: То був світ, куди вигулювали обновки з базара:princess_tone1: То був епіцентр усіх ярких подій :fire:Щоб попасти в цей лакшері-вимір, брали квиточок у діджея Григорівни :headphones: Вартував він гривню чи дві :money_mouth:По відчуттях тоді це був квиток не просто в БК радянського зразка, а як квиток на Марс Щастя повні штани:smiley:

Як тільки починаю згадувати, то дякую всевищньому:innocent:, що тоді не було інстаграмів, тіктоків, прямих ефірів, тай телефони:iphone:, власне як такі, тільки з’являлись в нульових. Тож мій макіяж, наряди й дикі танці лишились закарбовані лише в моїй пам’яті та пам’яті тверезих людей на дискотеці :see_no_evil::sweat_smile:

«Коламбія пікчерс не прєдставляєт», «Когда ми в клубє, чікси танцуют», моранді, незатійливі хіти Потапа і Насті, ді-джей Дождік, Максім, а мідляк під Іглєсіаса «ремабевс-рімабевс»... Якшо ви проспівали зараз усі ці хітяри, то ви точно мій бест-друг:pray_tone1:А ще нагадуванням залишився шрам над бровою під пісню «Мертвий анархист»:metal_tone2::skull_crossbones: Да-да, тільки на сільській дискотеці ставали справжніми меломанами:notes::joy:

Коли була гроза⛈, музику виключали, ну тож апаратура погорить :fire:

А у вашому клубі був більярд в холі:8ball:? А шахи♟? У нас така «зона для нетанцюючих» була. При чому не для галочки, а був спрос :thumbsup:(джиталізація була тільки на підході до села):robot:

Лавочки під клубом. Місце, де дівчата з голими ногами годували паркових комарів, гризли сємки :sunflower:, а хлопці накривали поляни:zombie:‍:male_sign: А ще ті лавочки були фантомами:ghost: - як тільки бійка біля клубу, то вони зникали (як і штахети біля сільради). Але то зовсім інша історія:shushing_face:

Тільки ввечері всі дівчата були начепурені:nail_care_tone2:, нафарбовані:clown: й з локонами, що й не скажеш що вдень сапали город, гребли сіно, збирали чорницю й пасли корів:woman_tone1:‍:ear_of_rice::pig_nose::see_no_evil:

Деякі кутки села були в такій багнюці:poop:, шо ні для кого не було в диковинку перезувати галоші (в ліпшому випадку) та чоботи за клубом на лабутени:high_heel: Слава богу, я жила на вулиці з асфальтом, вона собствєнно одна на все село:scream:Так шо «я не з такої сім’ї, я з багатої»:rofl:

Сходки «село на село», «смт на село» - то здавна заведена традиція:face_with_monocle: Якшо не було чужих, то приходилось битись зі своїми: відпрацювання ударів та бійцівських навиків:head_bandage: А ще наших хлопців бісило, що дівки обирають хлопців зі сусіднього смт:triumph: Короче, за класикою жанра, всі війни із-за дівчат:broken_heart:

Закулісся діскатєки - це хлопці обсцикають клуб зліва, а дівчата з правої сторони:scream: Пардон за інтимні подробиці, але от такий був поділ, бо ж «мужчина з Марсу, жінка з Венери»:laughing:Головне, шо такий паритет не дав клубу завалитись в якусь одну сторону:sweat_smile:

А ви були на сільській дискотеці? :thinking:Пам’ятаєте хіти, які крутив ді-джей? Ану признавайтесь:heart_eyes_cat:

На фото автепаті перед дискотекою: я з тьолочкою та відром з шампанським:champagne:Автор : Vanda Vitkowska.. :tada:

Темы: Гумор


Теги: ностальгия, дискотека

106 коментарів

  • Lacrimozam 3 лютого 2022, 05:49 24

    Я все понимаю, это юмор, но читать это очень сложно. Просто невозможно.

  • 10 коментарів
  • Ka3a_ 3 лютого 2022, 10:19 1

    @Oceanlover имела ввиду Оксаны ответ о картинках

  • Oceanlover 3 лютого 2022, 10:25

    @Ka3a_ а, поняла

  • KKris 4 лютого 2022, 10:10

    @Oceanlover Спасибо вам. Мысленно побывала у бабушки в селе и на дискотеке в клубе.

  • AnabelMariya 3 лютого 2022, 06:54 7

    Прямо ностальгия,это был отдельный мир,отдельная жизнь...

  • Oceanlover 3 лютого 2022, 09:26

    вы были в сельских клубах?

  • AnabelMariya 3 лютого 2022, 15:45

    @Oceanlover Да,жила в селе)

  • Rouse 3 лютого 2022, 07:29 19

    Чекала канікули з нетерпінням, щоб поїхати в село і до клубу на дискотеку. Туди одягалися найкращі речі та аксесуари на заздрість місцевим панянкам. А ще майже всі сільські хлопці твої. Бо на усе село твоїх одноліток аж може з десяток.
    Жодна погода не могла мене зупинити. Навіть в сильну ожеледь я йшла до клубу на шпильках, одягнувши поверх татові носки. Мама придумала таку ідею.
    Бувало, що завклуб саботував роботу і тоді ми всією компанією йшли до нього до дому і благали відкрити омріяні двері. А як хлопці стали старші, то він вже інколи доручав їм ключі.
    Писати можна безкінечно. Суть одна, було дійсно дуже весело.

  • 2 коментаря
  • Oceanlover 3 лютого 2022, 09:37

    @Rouse а потім в кущах купа шкарпеток?

  • Rouse 3 лютого 2022, 09:38

    @Oceanlover Виходить, що так.
    Але то було лише декілька разів.

  • Rita_Rita 3 лютого 2022, 18:32

    Я була такою ж як ви
    Ох пам'ятаю як мене збирали сусідські значно старші дівчата, а в мене серденько билось, любила ж я ходити в клуб, бо в місті ще мене не пускали, а там з сусідськими дівчатами можна було

  • Hungary2705 3 лютого 2022, 07:32 12

    Ага, а коли "городські" дівчата приізжали, то був треш. Бо хлопці обирали "городских".

  • 1 коментар
  • Hungary2705 3 лютого 2022, 22:58

    @Lolaya Оце Вас дівчата запам'ятали....

  • Oceanlover 3 лютого 2022, 23:04 1

    @Lolaya То на вас їхні хлопці западали, то вони й досі сердяться)))

  • Коментар видалено

  • Tatiana_J 3 лютого 2022, 08:00 5

    класс прям окунулась в прошлые времена, сппсибо)) как жаль, что время уходит безвозвратно

  • Snezhka22081992 3 лютого 2022, 08:38 7

    Оце точно описано як все було,повернути хоча б один вечір.Я жила в селі і завжди чекала літа або канікул,щоб приїхали "городські"хлопці,пізніше з одним з них я зустрічалась рік.А пісні Город 312-Останусь,І.Білик-Для всех нас просто нет,Фактор-2-Красавица,всі пісні Руки вверх, група Краски ще можна довго перезивати але тут треба було просто бути...

  • Oceanlover 3 лютого 2022, 09:29

    аж наспівала собі всі)

  • Olyunja 3 лютого 2022, 15:37

    Я пам'ятаю одні вихідні в твоєму селі):heart_eyes:

  • Equitable1 3 лютого 2022, 08:44 27

    Да... только хиты были другие... "Ветер с моря дул...", "Позови меня с собой...", "Don't Speak...", mr credo "Медляк".... эх... где мои 17-ть....

  • 19 коментарів
  • Violettochka 4 лютого 2022, 08:54

    @Equitable1 В 1999 я родила первую дочь) мне было 19)

  • Коментар видалено

  • Establishment 4 лютого 2022, 12:00 1

    @NumberOne Да-да-да:grin: именно он

  • olya1710 3 лютого 2022, 09:13 11

    Старшие классы всегда в село ездила на лето,было классно,водку пили перед клубом, запивая водой с колонки)У нас била компания три подруги и чел.20 парней)Почти все с друг другом встречались,бурная молодость была)Жаль,что время уходит,молодость это самое лучшее в жизни.

  • Oceanlover 3 лютого 2022, 09:31 1

    водка - это мне не близко)))

  • olya1710 3 лютого 2022, 09:44 2

    @Oceanlover ))) всякое было и водка тоже)Самогон,бурячиха )

  • Nataly 3 лютого 2022, 09:23 2

    Я в селе не была на диско. Что-то похожее было в пионерских лагерях, на первых диско был ай эм скетмеееен, а медляки под Буланову помню, гг.
    А в городе рассвет моей клубной жизни был на первом курсе. Но хиты были другие, русскую попсятину мы не любили и считали отстоем, и еще дискотека 70х бесила. У нас были нирвана, продиджи, смек май бич ап пффф, и стробоскоп выхватывает отдельные кадры, ух! Мы ходили каждую пятницу в клуб Сахара в Запорожье, кто может знает, привет вам:smile: Потом я переехала в Киев, любила кисс фм и транс, ходила в мвц на ВанБюрена, ин эн аут ов лаааав, потом встречалась с парнем, с его компанией тусили по клубам, Патипа с музейном, и еще мне очень нравился Хэвен с розовой подсветкой. И самый яркий клуб мой - Ибица в Одессе, белые эти этажи, все загорелые, море, и с неба сыпятся золотые блестки, очень эффектно

  • 13 коментарів
  • Maryana32 7 лютого 2022, 20:01

    @Rita_Rita Ви про Кораблик?) Любила там бувати.Ще в Майдан заходили.ехх,давненько то було..

  • Rita_Rita 7 лютого 2022, 20:15

    @Maryana32 Майдан, але Кораблик люблю щиро
    Туди теж зірки залітають
    Не знаю як стільки років тримаються ці заклади
    Вся молодість там пройшла
    Я обожнювала ходити в дні коли виступав там соліст групи "Чорні Черешні" з світовими хітами на гітарі

  • Kaseta 8 лютого 2022, 14:29

    А Динамо люкс, Бинго....эх....

  • Irishka13 3 лютого 2022, 09:42 1

    О так) Атмосфера дуже точно описана. Їздила до тітки в село часто, то з братом завжди ходили. Цілий день на тій картошкє - руки-ноги відвалюються, і все одно преш. Мені найбільше чогось Весна «ВВ» запам’яталася, під неї виходили танцювати всі.

  • Lamantina 3 лютого 2022, 09:43 1

    Я знаю двоих взрослых людей, который вот так разговаривают и пишут. При этом они городские! Суржик - это не показатель село/город, это о культуре.

  • Oceanlover 3 лютого 2022, 10:10

    суржик разный бывает. в каждом регионе свой. Есть такой, что не режет слух, а есть такой, что ничего не понятно.

  • Lamantina 3 лютого 2022, 10:19

    @Oceanlover Я не про диалекты, а именно про русско-украинский суржик.
    Но тема многообещающая - про мову всегда тут жарко)

    Зображення
  • SoVa_toys 3 лютого 2022, 12:08 6

    ну такие ... "городские"... из понаехавших.
    Киев сейчас вообще в колхозный хлев превратился....в плане и речи, и культуры....

  • NathaliaYa 3 лютого 2022, 10:18 2

    Моя мама вважала, що то страшне місце, відпроситися на танці було дуже важко, треба заслужити.
    А ще була умова о 23.00 бути вдома, а танці в клубі тільки починалися в цей час. І я коли йшла то наперед знала що доведеться відповідати, але йшла на ризик:).
    Бувало, батьки заснуть напрацювавшись, а бабуся відкриє у 2 години ночі, я їй у віконце постукаю тихенько.
    Ми танцювали під Дюваль, Ласкавий май.

  • zlatazaika 3 лютого 2022, 11:35 10

    У меня почти так же,только домой в 22.00:joy:Поэтому на дискотеке я была раза три,один из них в селе.На первом курсе поехала к соседка по комнате в гости.Боже,это мой позор,там я напилась первый раз в жизни.( танцевать особо не умела,но зато участвовала в соревнованиях по легкой атлетики).Так я после дискотеки заставила всех кавалеров бегать со мной наперегонки:joy:Подруга говорит,что этот забег долго там помнили,больше я к ней не ездила:joy:

  • Rita_Rita 3 лютого 2022, 19:14 1

    @zlatazaika Насмішили

  • NathaliaYa 3 лютого 2022, 10:19 2

    Біля криниці було дерево з дуплом, там пляшки ховали і закуску

  • Lamantina 3 лютого 2022, 10:20 4

    Колодец возле клуба, то Святой Грааль!

  • Lamantina 3 лютого 2022, 10:30

    О болоте....
    У нас в селе была только ценральная улица асфальтированая. Благо, что я жила рядом, но всегда надро было дать круг за подружкой(
    Нас спасали пакетики. Они уже были в ходу и в день дождя просто два пакета одевали на обувь. Перед клубом мы снимали эти "бахилы". Легко и просто, а домой уже без разницы в какой обуви вернёшься)

  • Lamantina 3 лютого 2022, 10:46

    Музыка - это отдельная история.
    Мой брат в старших классах работал диджеем))))
    Но новинки покупать было накладно и мы ловили их по радио. Всегда стоял магнитофон и только надо было кнопку нажать - с ровенского радио записывались хиты)))
    Стоишь такая с банкой трехлитровой на руке и драконишь ее и тут говорят, что сейчас будет нужный трек - галопом к магнитофону, банка улетает в тазик, а в блокноте новая запись - поймала то и то)))))))
    Конец 90х был веселый)))

  • 5 коментарів
  • Lamantina 3 лютого 2022, 17:42

    @Oceanlover И все банки должны быть вот такими))) Кстати, у нас так и сохли на заборе - чистота наше все)))))))))))))))))

    Зображення
  • Oceanlover 3 лютого 2022, 18:36 1

    @Lamantina Да, и у бабушки во дворе на заборе банки были. В детстве даже не задумывалась, что там им не место.

  • NathaliaYa 4 лютого 2022, 18:29 1

    @Oceanlover Я кропивою мила, коли її кип'ятком заллєш то вона не пече, а миє гарно

  • Ludmila36 3 лютого 2022, 11:35 4

    Класна тема, дякую. Мені пощастило щоліта канікули проводити в бабусі в селі, все так і було, і клуб, і дискотека, а ще кіно))) Нас було дуже багато, з усіх куточків : Пітер, Сургут, Москва, Херсон, Київ. Багато з ким досі спілкуємося, з багатьма лишилися кращими друзями. Мені 42 роки, вже давно немає бабусь, місце, де стояв клуб в селі заросло крапивою, а найтепліші спогади - про літо в селі, часто сниться бабусин дім і дуже прикро, що моя донька всього цього не побачить(

  • IrynaY 3 лютого 2022, 11:54 1

    Я дитя асфальта, все бабушки у меня городские.
    Тусили в студенчестве в бюджетных клубах КПИ: Ватра, Интонация... Орфей, по-моему... Когда начала работать, ходили в Витамин, на Борщаге... Это не совсем клуб, а один из первых больших боулингов... Хотя там и дискарь какой-то был... Ещё ходили в Бинго на пр-т Победы...
    Музыка была разной, как импорт так и наши - Гости из будущего, Иванушки (я даже на их концерт в Киеве ходила, правда это было ещё в школе, класс 8), руки вверх... И не вспомню всех сейчас

  • Annalfif 3 лютого 2022, 16:21

    Я тоже помню и ватру и Орфей:))

  • Cvetok 4 лютого 2022, 07:29

    @Annalfif Ещё там были Барвы и Глобус с ветвящимся танцполом, парни танцевали нижний брейк))

  • Коментар видалено

  • Ta_ta 3 лютого 2022, 17:54

    Описано все слово в слово.и речь та же ))

  • Oceanlover 3 лютого 2022, 18:36

    И у вас есть такой опыт?

  • Ta_ta 3 лютого 2022, 19:15

    @Oceanlover Да. Летом ездила в деревню к бабушке. Нас только двоюродных приезжало туда 10 человек.и всей бандой в клуб. Дискотека и индийское кино))). И бильярд стоял у входа.

  • Ashatan1983 3 лютого 2022, 22:28

    Я обожала сельские дискотеки в клубе, была из приезжих. По щебёнке на каблучках до него шла, тогда и научилась ходить как балерина, на носочках :joy: километра так два. И хлопець на мотоцикле мне нравился, чернявый такой, высокий. Песня Руки Вверх «Крошка Моя» мне всегда навивает воспоминания о том времени ))))

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу