Як підібрати головний убір до шарфа?

«Як поєднати шарф із шапкою, якщо це не набір?» або «який берет обрати до певного шарфа»? Не хвилюйтесь, якщо хоча б раз стикались із таким питанням взимку. Це поширені проблеми, які насправді мають дуже прості рішення. І дотримуючись їх у вас більше не виникнуть подібні запитання.

 

Хочеться одразу попередити всіх: це нестрашно, якщо у вас аксесуари з різних матеріалів, текстур і навіть наборів. І я прекрасно розумію, хто на стороні комплектів, адже вони спрощують нам життя. Але міксувати деталі значно цікавіше, а також це дає можливість до створення різноманітніших образів.

 

Існує кілька класичних методів, які можна безпечно використовувати в повсякденному житті. Хоча звісно це не означає, що варто прислухатися лише до них.

 

Бувають також інші, складніші прийоми. Щоби сягнути їх, розвинути власне вміння поєднувати, потрібна надивленість. І чим більше ви експериментуватимете, тим більше вдалих поєднань зможете знайти.

 

Та сьогодні розпочнемо із простіших усім зрозумілих формул :)

Принаймні, наступного разу, я сподіваюсь, вони вас захистять від заморочок як поєднати шарф та шапку.

 

1. Пряжа одного кольору, але різної фактури. У такому випадку не важливо чи шарф і шапка з одного комплекту. Наприклад, берет може бути із гладкої шерсті, у той час, як шарф — у резинку або в «коси».

 

2. Колір головного убору повторюється на принті шарфа. Найпопулярніший спосіб — це шарф у клітинку + однотонна шапка.

 

3. Колір шапки або шарфа повторюється в образі. Наприклад, шарф повторює колір штанів, а головний убір у тон сумочки.

 

4. Один елемент виступає акцентом в образі. Наприклад, шапка повторює колір пальта, а шарф по кольору відрізняється від усього образу. Не обовʼязково, щоби шарф чи шапка були яскравого кольору, акцентом може бути також, приміром, білий шарф на фоні чорного монохромного образу.

 

5. Суцільний монохром. Це коли колір шарфа, головного убору, рукавичок, верхнього одягу й навіть взуття в одному відтінку або в схожих тонах. При чому, фактура цих елементів може бути різною. Це найбезпечніший метод з усіх і він завжди працює.

 

Чи виникали у вас коли-небудь схожі проблеми? Які повсякденні питання «як поєднати» у вас забирали занадто багато часу і ви б хотіли їх позбутись?

Пишіть свої варіанти в коментарях. Обовʼязково врахую найбільш «наболіле» для висвітлення наступного разу.

 

— А.

 

Темы: Одяг і взуття


Теги: аксессуары, как носить, как сочетать

1 коментар

  • Wassabi 6 січня 2022, 20:56 1

    Как носить зимой юбку? Каждый раз достаю, нижний слой сочетается, а как верх? Из обуви кроссовки и угги, с юбкой совсем не сочетаются?

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу