Стол-трансформер для первокласника.

Ищу отзывы о столах-трансформерах ( партах) для младшей школы.Ребенок 6 лет, рост 130см. Планировалось до 1 сентября сделать ремонт в детской и оборудовать детям встроенные рабочие зоны согласно роста и потребностей, но увы, пока пришлось отложить эту идею((( У старшего есть стол, но младшему он большущий и соответственно неудобный, все остальные столы стали для него малы, задумалась о детских партах-трансформерах, так чтоб раз и на года 3 точно хватило. В комментариях кину модели, которые рассматриваю, но очень тяжело определится. Может кто разбирается/пользовался и сможет подсказать какие критерии более важны.

Спасибо!

Темы: Розвиток дітей

31 коментар

  • KarambOlechka 12 грудня 2021, 20:18

    В этой мне нравится глубина столешницы, но смущает , что нет поставки для книги, да и куда цеплять лампу? И ещё из минусов - твердый стул ( попа костлявая)))

    Зображення
  • KarambOlechka 12 грудня 2021, 20:20

    Зображення
  • KarambOlechka 12 грудня 2021, 20:20

    Зображення
  • KarambOlechka 12 грудня 2021, 20:24

    В этих двух моделях не могу понять в чем разница , вроде только размеры стульчика отличаются, но разница в цене ощутимая. Нравится, что есть куда прицепить подставку для книг и лампу) , но хватит ли такой глубины стола, чтобы ребенку было удобно? Да и мягкий стул подкупает.

  • KarambOlechka 12 грудня 2021, 20:26

    Хотела найти что-то подобное в своем городе, чтобы можно было " померять" под ребенка, но безрезультатно(((

  • marusia 12 грудня 2021, 20:52

    В нас є Меалукс, користувались ним два перші класи. Зараз простий офісний стіл з шухлядами збоку і це набагато зручніше. Там синтзберігає книги, зошити, шкільне приладдя, зручно поставити ноутбук на дистанційному навчанні. Одним словом, я - за звичайний стіл. Ріст сина 135 см.

  • 5 коментарів
  • KarambOlechka 12 грудня 2021, 23:20

    @marusia Дякую за ссилку, підставка прикольна.
    Наскільки пам'ятаю, то саме ортопед колись нам не рекомендував використовувати офісне крісло для навчання до певного віку. Звичайно я не знаю наскільки доказовим був саме той лікар , та з власного досвіду скажу, що доля правди а цьому таки є) Та й не потрібен мені ще один офісний стіл в кімнаті, його просто ніде буде поставити. А через рік-півтора облаштуємо кімнату так, що там будуть робочі зони для синів з вбудованими меблями

  • marusia 12 грудня 2021, 23:41

    @KarambOlechka Як вважаєте за потрібне.
    Доречі, якщо говорити про рекомендації, то моїй подрузі ортопед заборонив будь-які стільці зі спинкою. Її синтсидить на табуретці.

  • KarambOlechka 12 грудня 2021, 23:44

    @marusia Так, про це також знаю, та на рухаючих колесах - то взагалі жах для осанки(

  • Yu_Pi 12 грудня 2021, 21:25

    У нас вот такая, очень удобная покупали в 1 класс, уже учимся в 4.

    Зображення
  • KarambOlechka 12 грудня 2021, 22:27

    Спасибо!

  • Korona 12 грудня 2021, 21:50

    Такая глупость эти домашние парты для первоклассников. Им уроков почти не задают, сидят они за ними совсем не много. И так хочется места, пространства, устойчивости для стола и стула. Парты у них стоят в школе и этого предостаточно. На мой взгляд.
    Стул берите удобный для спины и регулирующийся по высоте. А стол - какой понравится. Желательно побольше и с ящиками.

  • KarambOlechka 12 грудня 2021, 22:25

    Мне не нужен " побольше", как и большое колличество ящиков, интересуют отзывы конкретно о подобных партах.

  • Korona 12 грудня 2021, 22:52

    @KarambOlechka Я невнимательно прочитала ваш пост. Прошу прощения.
    Я мама второклассника и в прошлом году выбирала подобный комплект. Посмотрела в магазинах воочию, и мне не понравилось. В итоге взяла стул, регулируемый по высоте ИКЕА и стол.
    Такой комплект, как у вас в первом комменте - у нас сейчас в классе. Ещё ящик есть. Ребёнку удобно, говорит.

  • KarambOlechka 13 грудня 2021, 00:25

    @Korona Спасибо за отзыв, я вот тоже хотела посмотреть вживую, но не нашла((( Все таки немалые деньги они стоят, и хотелось бы " пощупать") Для меня главное, чтобы было удобно ребенку.

  • ckovckov 12 грудня 2021, 22:03

    Моему 6. Взяла со столешницей 80. Лампой и ниж ящиком - хорошо

  • 1 коментар
  • ckovckov 13 грудня 2021, 15:28

    @KarambOlechka

    Зображення
  • ckovckov 13 грудня 2021, 15:30

    @ckovckov Брала на али... надо было б в Украине брать, номер его из Украины пересылать бы пришлось. Ребёнку удобно. Система роста как на столе так и на стуле

  • ckovckov 13 грудня 2021, 15:31

    @ckovckov Почему я не могу создать пост?

  • Zhadana 13 грудня 2021, 00:28

    У мого сина інша модель. ЕVO-kids 18, по-моєму.
    Купили два роки тому, вибирала з наявних з найбільшою стільницею. 80*60. Я б взяла ще трішки більшу, але не було на той час. Раджу брати той, де більша стільниця, бо робочі зошити в основному дещо більші за А4, так буде зручніше.
    У нашому також є поличка під стільницею. Можна спокійно без неї обійтись.
    Лампа, підставка - нам подобається.
    Нахил стільниці використовуємо завжди, не розумію, чому люди тут пишуть, що він не потрібен...
    Щодо стільчика - у нас звичайне пластикове з комплекту. Дупка кістлява теж, але не жалівся. Він глибокий, тому син до спинки не дістає. Знаю, що раніше можна було докупити подушку під спину у виробника. Я ставила декоративну, зараз не користується.

  • Zhadana 13 грудня 2021, 00:30

    Полиця мілка, підійде для ручок, маркерів, паперу, не для стопки підручників.

  • KarambOlechka 13 грудня 2021, 00:40

    @Zhadana Дякую за відгук! В нас якраз така програма, що книг взагалі немає, а робочі зошити формату А -4. В мене завжди жаліється, що від твердого стільця болить попа))) Пошукаю, може є не комплектом, а окремо стіл

  • Irochkin 13 грудня 2021, 01:27

    У нас є такий столик, в комплекті була лед-лампа, тримач для книг у вигляді ведмедика та стілець пластиковий з м'яким килимком. Зручно, що регулюється висота, є нахил стільниці, під столиком шухляда, хоча і небагато туди речей поміститься. Для мене величезний мінус - це маленька стільниця. Вартість рік тому була десь 5 тис. Дитині подобається за столиком малювати, але я розумію, що коли почнеться школа і треба буде разом робити уроки, мені не буде там де притулитися біля нього))) Наприклад, коди робимо щось з паперу і треба розкласти всі деталі, їх просто нема куди подіти, бо не вистачає ширини. Зараз я б обрала великий письмовий стіл, щоб були шухляди для всього шкільного приладдя, полиці для книг, і щоб все потрібне на столі поміщалося. Краще один раз заплатити дорожче, але купити стіл, якого вистачить на багато років. В ідеї, до речі, бачила непоганий стіл, який регулюється по висоті, але він досить великий

  • KarambOlechka 13 грудня 2021, 06:54

    Дякую вище мені підказали, що є столи з більшою стільницею. Справа не в економії, навпаки, зараз потрібен тимчасовий, зручний стіл. Куди скласти все приладдя у мене є, шкільних книг в дитини взагалі по програмі немає. У мене старшому 15 років, з власного досвіду скажу, що великий стіл стане зручним десь років з 10-12

  • ValEva 13 грудня 2021, 13:18

    Сын первоклассник. Пользуемся пол года. Ему удобно)) в школах стоят почти такие же. У нас с лампой, ящиком, пеналом. Есть система роста. Думаю на несколько лет (класса до 3го) будет достаточно..

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу