Народні методи профілактики захворювання нирок.

За півтора місяці вдруге запалення нирок (( На аптеку викидаю величезні суми. Аналізи показали чутливість до трьох антибіотиків ампіцилін - алергія , цефтриаксон нутрішньовенно ( неможу через роботу лягти навіть на денний стаціонар + вже проходила його курс більш ніж 5 разів) , фосфорал - призначили монурал подвійну дозу .  Сказати , що стало легше - нічого не сказати ( аналізи покажуть) . Паралельно приймаю канефрон + жорстка дієта але її важко дотримуватись так як через проблему з нирками почав скакати дуже тиск  .

Дічата в кого також проблеми з нирками порадьте народні методи профілактики .

Так як з моєю роботою я, що місяця буду змушена лікуватись ( сидяча робота + мерзнуть дуже ноги ).


Теги: нирки, лкування нирок

8 коментарів

  • ryzha_kucya 25 жовтня 2015, 10:53

    Ноги в теплі і поясниця обовязково. Двічі в день вправа кішка, або просто так постояти. Раз в місяць курсом в тиждень пити кукурузні рильца. Дуже берегти горло, бо воно дає ускладнення на нирки.

  • lid11 25 жовтня 2015, 10:53

    много лет лечила почки и хочу посоветовать не увлекаться народными методами в периоды обострений. для профилактики. в период ремиссии - да, то что надо.
    если вы допустите переход в хронику - лечиться точно нужно будет всю жизнь(((

  • ryzha_kucya 25 жовтня 2015, 10:55

    Скажіть а що вам бакпосів висіяв?

  • ryzha_kucya 25 жовтня 2015, 10:58

    І є пісок чи камінь? І що лікар каже у вас інфекція піднялася в ниркинирки чи по кровотоку?

  • Anna12 25 жовтня 2015, 11:02

    мене хронічна скрита бакурія . Хронічний пієлонефрит практично з 5 річного віку. Все життя на лікуванні та антибіотиках.
    Пісок в нирках на даний момент не виявлено ( або погано диились) , хоча він в мене регулярно + бувають маленькі камінчики. Лікар толком нічого не каже тільки иписує призначення по результатам бакпосіву ( чутливість до антибіотиків написала вище).

  • ryzha_kucya 25 жовтня 2015, 11:04

    На контрасті дивилися?

  • ryzha_kucya 25 жовтня 2015, 11:05

    Для профілактики захворювань нирок зверніть увагу на продукти, які сприяють підтримці їхньої роботи.
    Щоб зігрівати нирки , у вашому меню обов'язково має бути присутнім перші гаряче блюдо. Влітку можна варити суп з брокколі або цвітної капусти з селерою та морквою. Він не тільки зігріє, а й виведе з організму зайву рідину.
    Хорошим сечогінним засобом є квасоля. У ній також міститься багато калію, необхідного для нормальної роботи нирок, тому супи на квасоляному бульйоні полегшують їх роботу.
    Гречана крупа здатна розігріти кров і весь організм в цілому, тому вона вважається хорошою основою для супу.
    Також потрібно регулярно вживати корисні для нирок напої. У спекотну погоду готуйте зелений чай, журавлинний і брусничний морси. У холодну погоду, щоб зігрітися, виручать напої на основі кориці та імбиру.
    Напій з кориці . ? чайної ложки кориці залийте склянкою окропу, закрийте кришкою і настоюйте 20 хвилин. Додайте мед за смаком.
    Імбирний чай. Наріжте корінь імбиру тонкими пластинами, залийте холодною водою, доведіть до кипіння на малому вогні і варіть 15 хвилин. Дайте трохи постояти, додайте мед і сік лимона.

  • shirin_81 25 жовтня 2015, 12:45

    Сначала определите, откуда болезнь. Почитайте психосоматика болезней. найдите там почки и вы поймете, почему у вас вообще все началось.
    Все болезни от наших нервов на самом деле (так мне говорили и гомеопат и травник, оба классные)
    По лечению- у нас был травник в городе. 3 знакомых от операции спас травками. Буквально за месяц-неделю до операции начали пить, потом делали обследование и операция не требовалась.
    Но таких крутых травников единицы, можно и на плохих попасть. Поэтому, иногда лучше и лекарства. Но они, к сожалению, не лечат причину, а только залечивают.

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу