Хэллоуин. Киев. Места проведения.

1. ЗООПАРК  29-30 октября

Программой праздника запланировано:

12:00 - Хэллоуин для енотов (Фруктовый сад);

12:20 – Хэллоуин для львов (Остров зверей);

12:40 – Хэллоуин для слона (Слоновник).

Возле центрального входа в зоопарк будет работать пункт приема тыкв. 

2.

 

3. Феофанія, 29-30 жовтня!Ви зможете відвідати Алею химер, виставку хелловінських гарбузів та зробити фото на пам’ять у фотозоні «Чахлик Невмирущий». Потанцювати на дискотеці «Диско-Вамп» навколо святкового вогнища. Відвідати хатинку справжньої ворожки та покататись на конях із вампірами. А дітки зможуть пограти із Чарівницями у веселі ігри та конкурси на відкритому повітрі. Під керівництвом майстра ви зможете вирізати собі «Ліхтар Джека». Крім того, кожен, хто прийде на свято у хелловінському вбранні, зможе взяти участь у конкурсі із цінними призами!ПРОГРАМА 29-30 ЖОВТНЯ– Дитячі атракціони.– Відкриття Алеї химер та фотозони «Чахлик Невмирущий».– Відкриття виставки «Ліхтар Джека».– Творчі майстер-класи для дітей у теплій альтанці.– Анімаційна програма для дітей.– Запалення святкового вогнища.– Святковий аквагрим.– Хатинка Ворожки.– Сімейні розваги.Діти та дорослі зможуть взяти участь у веселих сімейних розвагах і конкурах під відкритим небом, які проводитимуть Відьмочка та Дракула. А найактивніша родина отримає смачний приз від організатора свята VikingClub – сімейну вечерю у парку Феофанія.– Хатинка Ворожки (з 14:00 до 18:00).29-30 жовтня ви зможете завітати до хатинки ворожеї та дізнатись, які приємності очікують на вас у найближчому майбутньому. Вхід до хатинки вільний.– Конкурс костюмів.Оголошення переможців відбудеться 30 жовтня о 18:00 навколо святкового вогнища.1 місце – 500 грн, 2 місце – 250 грн, 3 місце – 100 грнКАФЕВи зможете пригоститись смачними стравами у паркових кафе, де вас обслуговуватимуть казкові герої та хеловінські чудовиська.Вхід: 10 грн. 

4.

 

5.  Арт-завод «Платформа»

По информации организаторов, гостей праздника ждут активности для детей, мастер-классы, конкурсы, массовые танцы, парад костюмов, тату для всей семьи, фокусники, аниматоры, страшилки.

Кроме этого, будет антистресс-комната для мам, гадалка, бьюти-зона, где всех мам сделают страшно красивыми, а также барбершоп для пап.

Стоимость билета для взрослых - 100 грн, для детей до 12 лет – бесплатно.

Начало в 11:00.

 

Темы: Відпочинок і подорожі

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу