7 способів стильно "утеплитись"

 

Що б ми не говорили, та восени і взимку нам найбільше хочеться, щоби було комфортно й тепло. Але я вам сьогодні підкажу, як додати сюди ще і «стильно». Так, запросто можна одягнутись зручно, тепло та стильно. Й ось кілька лайфхаків, як це зробити.

 

1. Светр поверх пальта/плаща/жакета

Цей варіант багатошаровості — уже не просто один із лайфхаків як стильно утеплитись, а й віднедавна один із трендів. Щоби светр виглядав акуратно, найкраще, якщо він буде не дуже обʼємним та без принтів. Обирайте контрастний виріб, у тон до верхнього одягу або яскравий як акцент.

 

2. Тонкий пуховик або жилетка під пальто

Працює такий спосіб, якщо у вас вільне, оверсайзне пальто/плащ + тонка куртка/жилетка. Додатковий шар одягу буде максимально зігрівати, якщо обирати тонкий пуховий жилет.

 

3. Вʼязаний жилет на сорочку

Стильний аналог светрам поверх сорочки — це якраз вʼязаний жилет. Спосіб, щоби зробити ваш теплий образ жіночним, елегантним і завершеним. Для такого поєднання обирайте білу сорочку та цупкий структурований жилет.

 

4. Гольф під сорочку

На перший погляд може здатися дуже нестандартним варіантом, проте це одне із найпрактичніших поєднань. Шия в теплі — раз; якщо стане спекотно, можна зняти сорочку, й образ при цьому не постраждає — два; якщо потрібно додати зібраності — достатньо лише застібнути всі ґудзики — три.

 

5. Футболка під світшот/светр

Інколи щоби додати трошки тепла і стильно виглядати, достатньо одягнути білу футболку під светр. І зовсім не варто хвилюватись, що її краї виглядають із під нього! А що, як стане тепліше? Ви вже, мабуть, здогадалась. Знімаєте светр, і кидаєте його на плечі.

 

6. Манішка/капор

Прекрасно, коли тренди продиктовані комфортом. Саме цього року як ніколи актуальні всі можливі манішки/капори/балаклави. Вони виконують функцію не лише стильного елементу в образі, а і прекрасно зігрівають.

 

7. Жакет/піджак під верхній одяг

Якщо у Вас оверсайзний верхній одяг, не бійтесь виглядати обʼємно — на те він і верхній одяг :grinning: Це варіант для тих, кому потрібно виглядати зібрано, хто має робочий дрес-код та й, зрештою, брючний костюм на сьогодні — це жіночий мастхев. Тому сміливо одягайте жакет або піджак під пальто, плащ чи шубу.

А які способи використовуєте ви? Поділіться в коментарях власними стильними лайфхаками ♥️

- А. 

Темы: Одяг і взуття


Теги: теплая одежда, утепленные, как носить

2 коментаря

  • mamasya95 3 листопада 2021, 19:31 2

    Гольф під сорочку, жилетку на сорочку та футболку під светр- пригадала свої шкільні лайфхаки, 40 років тому))))
    Пуховік під пальто- мабуть,стара вже для такого... Піджак під пальто- все життя було незручно. Взагалі терпіти не можу багатослойність під верхнім одягом. Як казали колись- як капуста.

  • Foenix 3 листопада 2021, 21:24 4

    Оверсайз это конечно круто - если носишь размер S или XS)))В остальных случаях надо аккуратно с оверсайзом)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу