робота укрпочти

Доброго вечора. У кого було таке, що відслідковуючи посилку значиться : 

Відправлення за номером 8210200036488 вручене адресату (одержувачу) особисто 28.09.2016 об’єктом поштового зв’язкуБІЛА ЦЕРКВА 8 з індексом 09108.

А ви в цей день і близько біля почти не проходили і тим більше дану посилку ви взагалі не отримували. Як в таких випадках поступати?

Темы: Пересилка товарів

25 коментарів

  • Natatusia 5 жовтня 2016, 20:23 1

    Іти на пошту і розбиратись:wink:

  • Lapich 5 жовтня 2016, 20:24

    Пусть покажут кому она вручена . Паспортные данные де заполняются при выдаче

  • Yanusya 5 жовтня 2016, 21:21

    +++

  • kejti 5 жовтня 2016, 20:24

    Мені навіть повідомлення на отримання не прийшло

  • Marishe4ka 5 жовтня 2016, 20:35

    Мне уже давно не приходят.либо с задержкой почти месяц.отслежую на сайте и иду заберать.

  • Dutya 5 жовтня 2016, 20:26

    У нас паспортные данные не спрашивают. Число и роспись ставлю. Сама паспорт показываю, даже его не спрашивали.

  • 1 коментар
  • Dutya 5 жовтня 2016, 20:34

    Я это тоже понимаю. Поэтому мне удобнее до востребования посылки. У нас малосемейка, ящики почтовые без дверц, уведомление может вытащить любой. Вот потом докажи, что не ты забрала посылку.

  • Marishe4ka 5 жовтня 2016, 20:35

    Я пишу всегда паспортные данные,ну и число + подпись.

  • Dutya 5 жовтня 2016, 20:41

    Мне смысла нет писать, они ж не просят. Я то знаю, что свое забираю. Поэтому отслеживаю и забираю в тот день, когда расфосовка по городским отделениям идет. Просто как доказать, если посылка пропадет что я не забирала, если они паспортные данные не записывают при получении. Дай бог, что бы такой ситуации не случилось.

  • Marina_Gifts 5 жовтня 2016, 20:31

    Или вручили по ошибке не тому получателю, либо номер чужой дали

  • Lenka_Moskalenko 5 жовтня 2016, 21:09

    +++ житейское дело

  • TinyTrends 5 жовтня 2016, 20:31

    У меня обратная ситуация - посылка вручена получателю,которому я вернула деньги за товар.
    Покупатель написала неправильный индекс,в результате договорились,что верну ей деньги,и верну себе посылку.
    Написали заявление,всё как положено.
    Несмотря ни на что,Донецкий филиал игнорировал запросы Киевского филиала,и отправили её по правильному индексу.
    Сегодня кинулись работники Киевского туда - там посылка вручена.
    Покупателю несостоявшемуся дозвониться не могу - не берет трубку. Получала ли она,или работники почты себе присвоили,вообще непонятно(

  • tunay 5 жовтня 2016, 20:38

    У меня так было не один раз. Посылку не кому мою не отдали, пришла забрала. На почте сказали что может сбой какой то был. Идите завтра на почту с номер посылки, а то без номера там не особо хотят искать. А уведомление мне всегда приходит уже после того как забрала посылку.

  • Kjkj2211 5 жовтня 2016, 21:03

    Она просто оформлена на впшем отделеинии, ну чтоб в базе не висела, прийдете заберете))

  • SladkoEjka 5 жовтня 2016, 21:04

    У них там вообще кавардак- отслеживаю по номеру, пишет что повторно отправили сообщение получателю, а у меня глухо.

  • Bulka 5 жовтня 2016, 21:26

    Могли вручить однофамильцу. Мне так выдавала новая почта, укрпочта...да что говорить, что с моей фамилией мне даже ребенка в роддоме чуть чужого не дали:)))) новая почта хоть с квадратными глазами курьера слала, чтоб забрал, у медсестры в роддоме руки тряслись с перепугу... на укрпочте на меня наорали чего это я чужие посылки открыла...и не важно, что выдали мне они мне их, проверив мой паспорт!

  • Inna_Barvinchik 5 жовтня 2016, 21:36

    что ж за фамилия такая

  • Bulka 5 жовтня 2016, 21:44

    Почти как иванова

  • Sianka_80 5 жовтня 2016, 22:08

    Дівчатка, я відправляла цю посилку, номер вірний, як я могла дати не той номер того дня і на цю адресу і в це місто. Я думаю, або помилка в системі, що пише, що вручено адресату, але насправді посилочка лежить на відділенні, або дійсно помилково іншому вручили, як було сказано однофамільцю, наприклад. Або сама укрпошта щось намутила на самому відділенні. Від мене воно ж виїхало, пройшло маршрут, добралося до місця призначення.
    Потрібно обов'язково наполягати, щоб вони показали нібито Вами заповнені дані паспорту, або підпис, бо підпис мусить бути і його потрібно звірити з підписом в паспорті. БЕЗ ЦЬОГО Б ПОСИЛКУ НЕ ВИДАЛИ а пишуть вручено ОСОБИСТО ( а Вас там і близько не було того дня)
    Я бажаю, щоб все вирішилося і посилка нарешті потрапила до Вас.

  • Anita_kisya 5 жовтня 2016, 23:07

    паспортные данные не требуют- число, подпись
    у самой так было, они отметили что б не лежала, если срок подходит, отметили в системе, но на почте знают что за всем прихожу

  • kejti 6 жовтня 2016, 00:47

    Надіюсь що знайдеться, завтра піду з номером посилки на почту розбиратись. Просто я сьогодні і учора там була, забирала посилки, думала що всі віддали, а коли дома переглянута їх, то побачила що цієї не має і почала вже через відсліджувач дивитись де вона. Була сильно здивована, коли побачила, що наче б то ще тиждень назад я забрала по їхнім даним. Абсурд якийсь(((

  • kejti 6 жовтня 2016, 00:49

    Завтра, тобто вже сьогодні))), напишу про результат походу, може для когось буде в нагоді дана інформація.

  • kejti 22 жовтня 2016, 00:37

    Доброї ночі. Не писала раніше, бо на почті не могли знайти посилку. Документів у них про видачу не було, принаймі так сказали. Тільки вчора дочка забрала довго очікувані книжки.))))) Логічних пояснень, чому так довго вони не видавали і чому відстежувач поштових відравлень показував, що я отримала посилку, так і не почула. Я вже навідь не дивуюсь, у нашій країні маже все так, аби як(((

  • Karpathian_Magnolia 18 грудня 2017, 14:02

    Моя посилка так само була "вручена", але лежала на пошті і поки її не пішли шукати в сховищі, говорили, що мали вручити, але документів із моїм підписом не знайшли. Переривши документи, пішли до сховища і з винним видом знайшли її та віддали мені. Сказали, що не на тій поличці покладена. Тому підозрюю, якщо люди не приходять і не забирають довгий час, її просто "оприходують" на відділенні, особливо, коли людина отримує багато посилок і не контролює доставку.
    Ти забираєш постійно, а ця відкладена, лежить, квитанції на неї немає, тобто ти не бачиш, що вона тебе чекає. А коли пройшло кілька тижнів і якщо ти не відслідкував на сайті, вони її прибирають до своїх рук... Винні очі працівниці відділення цьому свідчення.
    Тому перевіряйте всю доставку, яку ви очікуєте, по власному списку отримань, який легко зробити на компі чи в зошиті, кому так легше його вести.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу