Де подивитися?

Прийшла я в жін конс , а там на комп'ютері я вже є, питаю "як?" , Відповідь " сімейний лікар". 

Вже аж цікаво подивитися, що там ? Можливо зайти в свій кабінет.? І як?

13 коментарів

  • Ta_ta 2 червня 2021, 18:48 4

    Ничего непонятно. На каком таком компьютере вы есть? Может все таки есть ваша карточка в программе? В разных городах пользуются разными программами для записи к врачу. Вот в той же самой программе есть личный кабинет. Пока ещё пустые электронные карты. По крайней мере в Киеве. Но со временем их начнут заполнять и вести там. Возможно в маленьких городках заполнят быстрее.

  • aleksana 2 червня 2021, 19:09 2

    Це болюче питання))) минулого літа я вирішила, що пора за 13 років нарешті пройтись по лікарях. Ключова фраза - 13 років, за які ні разу, ні до якого лікаря я не попадала. Прошу тут не кидати тапками і згалувати про обовязкові огляди, так сталося... І от рееструюся я, записуюся намприйом до свого сімейного лікаря, якого я в очі не бачила і тут чорт мене плніс подивитися архів звернень. Твою ж мать, оказується, я чемно кожних півроку записувалася на огляд, проходила якісь процедури і здаваоа безплатні аналізи..
    Та ж ситуація позавчора з чоловіком, який теж останні чотири роки за кордоном і от треба зробити тест на ковід для виізду. Звертаємося в обласний Медіс, сюрпрайз- а ви вже в нас є в базі, ви вже здавпли аналізи по направленню сімейного лікаря..

  • 6 коментарів
  • Ksenya 3 червня 2021, 07:36

    Ого. Я бы поменяла такого врача. В частных вообще бесплатно если ты с ними декларацию заключил. Видимо государство хорошо платит

  • Lena4114 3 червня 2021, 08:39

    @Ksenya Уже нет, к сожалению.
    Раньше было, теперь платно. По крайней мере у нас

  • Ksenya 3 червня 2021, 09:49

    @Lena4114 Осенью было бесплатно

  • SladkoEjka 2 червня 2021, 19:25 1

    Я редко шарюсь по списку предыдущих приёмов, но вот так случилось, что мне нужно было посмотреть когда мы были с ребёнком у ЛОРа и …сюрприз… в завершённых визитах РЕБЁНКА пол года назад стоит взрослый гинеколог с поликлиники в которой мы даже не обслуживаемся!! Оставить отзыв я не могу, так как его можно оставлять только две недели после визита и приём у этого врача на данный момент не идёт вообще. Имели бы совесть,когда набивают себе левый приём, и хотя бы смотрели проходит ли пациент им по возрасту и специализации:rage:

  • Radisna_N 2 червня 2021, 19:57

    Я чого питаю, бо маю страхівки, я чесно все заповнила по здоров'ю. А після жк задумалася - що ж вони там пишуть.
    Ще й ви про махінації пишете. То все , піду до сімейної і вимагатиму доступу.

  • Vodolejka 2 червня 2021, 20:22

    По номеру телефону в жіночій консультації відкриває Вашу карту і автоматичне направлення від сімейного. Тобто сімейний нічого не направляв, це якби зворотній зв'язок. Якщо не той номер телефону, що заведено в сімейного- то карта не відкриється.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу