4 ВАРІАНТИ ПОЄДНАННЯ СУКОНЬ ІЗ КРОСІВКАМИ НА ЛІТО

Поєднувати сукні з кросівками — це вже давно не новинка, і таке комбінування стало звичним для буденних образів. Актуальний вибір як для працюючих жінок, у котрих робота не вимагає строгого дрес-коду, так і для енергійних мам, що повинні встигати за своїми малюками, але хочуть при цьому красиво виглядати. Однак, не усі сукні підходять під усе спортивне взуття.

Сьогодні поділюсь з вами робочими формулами для складання подібних образів, щоб знати напевно, яку сукню можна сміливо одягнути цього сезону із кросівками.

1. З ЛЕТЮЧИМИ ЛІТНІМИ СУКНЯМИ

Обираємо легкі плаття чи сарафани довжини міді та білі кеди або кросівки. Для того, щоб образ був цільним, звертаємо уваги на додаткові деталі білого кольору в образі — наприклад, білий принт на сукні або окуляри у світлій оправі.

ВИБІР KASHALOT: 

https://kashalot.com/uk/aukcion/plate-na-zapa-h-chitaem-vnimatelno-lot-sobiraem-loty-43460881/

2. З СУКНЯМИ-КОМБІНАЦІЯМИ

Для такого поєднання обираємо плаття у білизняному стилі на тонких бретелях. З довгими сукнями масивні кросівки згладжуватимуть надмірну жіночність образу, а в поєднанні з міні — додадуть вам легкості. Поверх такої сукні можна одягнути жакет, джинсову куртку або об’ємний в’язаний светр.

ВИБІР KASHALOT:

https://kashalot.com/uk/aukcion/shelkovoe-plate-kombinaciya-43402763/

3. З ТРИКОТАЖНИМИ СУКНЯМИ ДОВЖИНИ МІДІ

Для безпечного комбінування обираємо такі сукні довжини міді, без принтів, у дрібну резинку чи в’язку. Ця формула буде актуальною і в холоднішу пору із колготками та шерстяними сукнями на довгий рукав.

ВИБІР KASHALOT:

https://kashalot.com/uk/aukcion/kachestvo-stilnoe-maksi-plate-dlya-buduschey-mamy-ot-boohoo-v-novom-43132313/

4. З ОБ’ЄМНИМИ СУКНЯМИ

Зверніть увагу цього літа на плаття із воланами, об’ємними рукавами та подолом А-силуету. Такі сукні збалансовано виглядатимуть із масивними або спортивними кросівками.

ВИБІР KASHALOT:

https://kashalot.com/uk/aukcion/plate-amerikanskiy-krep-chitaem-vnimatelno-lot-sobiraem-loty-43224521/

Як бачите, кросівки прекрасно поєднуються з різними сукнями. І щоб виглядати впевнено, жіночно, а головне — комфортно, не обов’язково взувати найвищі підбори.

Як одного разу сказав Карл Лагерфельд (дизайнер, що започаткував цей тренд): "Якщо ви хочете виглядати по-справжньому смішно, ви можете йти на шпильках до супермаркету". І як би ми не любили підбори, інколи наш ритм потребує більшого руху та легкості й в нагоді стають саме кросівки та кеди. То чому б не поєднати їх із платтям? 

 

- Анастасія

Темы: Одяг і взуття


Теги: платье женское, летняя одежда, летнее платье, как носить

3 коментарі

  • zueva 12 травня 2021, 22:35 1

    Мне так нравится эта тенденция с кроссовками и платьями. Люблю и то и другое. И вместе нравится

  • TaLeRo 12 травня 2021, 22:44 3

    А я наверное старомодная совсем. Ну третий вариант ещё ладно. Ну может ещё спортивного плана, джинсовое можно с кроссовками. Но все остальное, особенно с комбинациями, типа вечернее платье с кроссовками... Капец!!
    Мой предел был пальто с кроссовками, но платье....:sob::sob::sob:
    Интересно, я одна такая?

  • olya1710 12 травня 2021, 23:23

    +++не одна)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу