Вакуумный очиститель для пор

У  кого есть данный девайс,хочется реальных отзывов.Может кто продает ??Всех с наступающим праздником весны и красоты!!! Спасибки всем кто не прошел мимо!!!)))

Темы: Краса мами

5 коментарів

  • Nensyy 7 березня 2021, 14:15

    Саме купила собі, правда в мене Xiaomi in face, один раз лише користувалась. Дуже непоганий прилад для домашнього догляду, але треба добре розпарити обличчя, перед його застосуванням і наловчитись ним користуватись, бо засмоктує шкіру, потім сліди. В мене помітний результат, як на вашому фото з носиком до та після. Користуватись треба хоча б раз в тиждень, тоді шкіра буде значно чистіша з ним.

  • tururu 7 березня 2021, 19:01

    Спасибо за отзыв

  • horoscho 7 березня 2021, 20:48

    Недавно відкрила для себе ультразвуковий скрабер + ложка уно( шумовка), це звичайно не так просто як із вакуумним очищувачем, але результат є, мені він дуже помітний+ косметолог підібрала догляд , в комплексі все разом працює, результат бачу. Такою чистою моя шкіра раніше була, тільки кілька днів після салонної чистки, або кілька днів після біоревіталізаціі але для мене це дуже болюча процедура!

  • tururu 7 березня 2021, 20:58

    А что это за ультразвуковой скрабер ??Впервые слышу.У меня широкие постоянно забитые поры.Подойдет мне такое?Где покупали? Спасибо что не прошли мимо!!

  • horoscho 7 березня 2021, 21:42

    Чи підійде Вам не знаю . Мені порадила косметолог. Це апарат яким роблять ультразвукову чистку у мене фірми NGL. Принцип дії - цей апарат ультразвуком «вибиває» все із пор, для всього обличчя мені підходить, але в Т зоні вичистити чорні цятки скрабера дуже важно, більшість залишаються. тому уже розпарене обличчя дочищаю ложкою Уно. Пробувала перед процедурою розпарювати обличчя просто над водяною банею, і пробувала гель холодної дегідратації - з гелем комфортніше.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу