Мої скарби, які шукала дуже довго.

Привіт красуні, як і кожна з нас, те що мені ідеально підходить, шукала дуже довго, і ось мої можна назвати "скарби", я їх нарешті собі підібрала. Мабуть не секрет, для кожної з нас тяжко підібрати правильну шампунь,я свою дуже довго шукала, і зупинилися на Вітексі, білоруського виробництва, ніякі інші мені нажаль не підходили, брала навіть професійні. Тепер лише Вітекс. Я обрала ось таку серію шампуні, маски та спрею.хоча до цієї шампуні у мене була також з Кератином як і спрей та маска, але у нас рідко зустрічається саме ця версія, тому цього разу обрала з Кашемиром, і також вона не погана. У нас тепер не лише мама купує шампуні від Вітексу, а й діткам теж беру. У них склад кращий ніж  в інших. 

Далі моя улюблена міцелярна водичка, до речі також від фірми Беліта, білоруського виробництва,нічний крем дуже класний, і знову Беліта Білорусія, та маска Роза від Dr. C. Tuna. Дуже довгий час не могла підібрати собі тональний крем, але настав той час коли я його знайшла. Це крем від серії  Garnier, разом з базою від Revers я легко його використовую. Для війок вибрала туш від Фармасі, та помада губна також від неї. І неостанє місце в косметичці займає хайлайтер, він у мене від  Meis.Лише тєні прості, тому що ними майже не користуюсь.Олівцями для губ не користуюсь, бровки зроблені, стрілочки також, тому для них олівчиків також немає, і тут великий плюс пудровому напиленню:joy:

Моє серце завжди з ними,їх я придбала саме тут, на кашалоті.Дякую мої красуні за увагу, бажаю вам знайти саме те, що шукаєте, навіть якщо шукаєте дуже давно, знайте ви знайдете обов'язкого те що вам підходить. І не завжди це буде дуже дорого,а навпаки за доступну вам ціну. :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

Темы: Краса мами

4 коментаря

  • Arlana 20 лютого 2021, 17:34 1

    :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

  • aliona21 20 лютого 2021, 17:36

    :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

  • Liliya123 20 лютого 2021, 19:28

    Пошла читать за базу под макияж), а у вас кожа сухая или жирная?
    Лайк)!

  • aliona21 20 лютого 2021, 19:31

    Дякую, комбіновано жирна.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу