Як я купила чі чі лав.

Донька мріє про чі чі лав. І от вивчивши пропозиції клумби, вибрала оригінал (а не копію кі кі лав) чі чі лав вояж.  Домовилась з вічливим, оперативним продавцем і швидко отримали іграшку. І тут сюрприз, лапкі не гнуться, це просто плюшева іграшка. Хоча в оголошені чітко заявлено - гнучкі лапки. Я до продавця звернулась описала ситуацію. Продавець сказала, що з собачкою все гаразд і що мабуть в вояж вони не гнуться, а що стосується її оголошення, то жне вона вигадує текст а виробник. Написала, що сама їх купує і зараз спитає у власника чи можна повернути. І зрештою написала умови повернення

1. ви сплачуєте пересилку2. на пошті перевіряється цілісність коробки та товару3. після чого пересилаються вам кошти 

І дала контактний телефон продавця і адресу для повернення. Мене трохи трусить від нервів, адже на мою думку в оголошенні опис товару не відповідає дійсності, і це лажа цього продавця . І от думаю спитаю у вас, дівчата чи справді то нормально, що такої ситуація я маю сплачувати пересилку в дві сторони?  І взагалі я трохи боюсь повертати, де гарантія, що я таки отримаю гроші назад ( адже продавець в цій ситуації, що називається самоусунувся, мовляв моя хата скраю. І я мовляв лише посередник, хоча в оголошені було товар в наявності і жодного слова, що вона лише посередник).

Порадьте

Темы: Хники

83 коментарі

  • Chumachechaya 26 липня 2016, 21:05 2

    Це - лажа продавця, тому пересилка за її рахунок.

  • 5 коментарів
  • Marija 27 липня 2016, 14:11

    Лажа может и продавца
    Но пересылка будет за ваш счет......
    И гарантии что вам вернут деньги ~ нет......
    У меня у знакомых были подобные ситуации....
    Денежки ту-ту и все.....
    Т ч тут 50/50 как повезет
    Я заказываю только у проверенных....
    Саму раз уже нажучили на 600 грн.....
    Теперь боюсь))))

  • Kannunah 27 липня 2016, 15:36

    +++ Нам подарили в воскресенье Чичишку, все гнется отлично.

  • igrashki_toys 27 липня 2016, 17:01

    Как продавец считаю, что в случае с неточным описанием товара продавец обязан сделать возврат за свой счет, либо компенсировать в какой-либо форме, но при согласии покупателя.
    Меня, как покупателя, тоже бесит, когда описание не соответствует действительности.

  • Chumachechaya 26 липня 2016, 21:05 1

    інформацію друкує вона, тому згідно правил клумби вона відповідає за достовірність інформації.

  • Template 26 липня 2016, 21:10 1

    От я коли написала продавцю "Просто негарно всю відповідальність за вашупомилку перекладати на покупця. Ви посередник ви мали відповідати за опис товару, що продаєте. А так дуже добре, що врешті я маю платити за вашу помилку", мені дали відповідь вічливу)))) Дякую за зауваження! більше не буду допускатися помилок!

  • 2 коментарі
  • Chumachechaya 26 липня 2016, 21:23 1

    1. Ваш продавець надала недостовірну інформацію з приводу товару. Вона в будь якому випадку несе відповідальність . А не включати дурочку, я не я, і хата не моя.
    2. Вона визнала факт помилки, тому "якого милого вона перекладає свою помилку на Вас"??? Це її косяк, хай виправляє. Чому Ви повинні страждати ?
    3. Запросіть продавця в тему. Поясніть їй, що будете вимушені залишати негативний відгук, що будете також звертатись до адміністрації, і їй як продавцю може бути виставлена Жовта Картка, і як наслідок - БАН

  • Template 26 липня 2016, 21:30

    дякую) зараз дам їй ссилку.

  • Helena 27 липня 2016, 21:45

    сейчас таких продавцов полно((( я масло типа оливковое купила, написала продавцу, что оно откровенное г..., на что последовал ответ "спасибо, будем знать"(((

  • Template 26 липня 2016, 21:15

    Тож зрештою, Ви б відправляли назад?

  • 2 коментарі
  • Vicky 26 липня 2016, 21:31

    Тем более!!! В данном случае это 100% вина продавца и нечего включать режим снежинки!

  • Chumachechaya 26 липня 2016, 21:39 1

    Тобто за помилку продавця Ви маєте заплатити мінімум 60грн за НП??? капєц. Мишіть адміністрації?????? Жах. Безсовістна!

  • Template 26 липня 2016, 21:41

    мабуть так і зроблю) пишу відгук. буду потім продавати. повернути не наважусь. просто не вірю, що мені повернуть гроші. а дитині куплю іншу бо в неї дике розчарування(

  • Template 26 липня 2016, 21:38

    ню продавець на моє запрошення в тему відписався,- ": Дєвушка, при покупці ви лише запитували розмір собачки!!!!! якщо вам так необхідні гнучні лапки(а вони що деревяні?) потрібно було запитувати, відкрили б і подивилися ігрушку? що мені тепер потрібно зробити???
    bebiboom 21:35
    Чому всім все подобається, а вам ні!? ще раз повторюю, це був ваш вибір!!!!

  • 20 коментарів
  • Коментар видалено

  • Template 27 липня 2016, 12:07

    Ага тобто ви не перекручуєте? говорячи що люди "смешевают с грязью")) а я перекручую, і ваші коментарі неодноразову стосовно криворуких і хітрозроблених це не є грязюка? а так просто незручні для мене речі))) а може Вам, як продавцю іграшок незручні покупці, які вимагають відповідати за опис товару?

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • 4 коментарі
  • Template 26 липня 2016, 22:51

    от прінскрін щось не додумалась( але спочатку на початку розмови з продавцем стосовно мого обурення) я їй скинула копію тексту з її оголошення і вона визнала, сказавши, що тож оголошення не вона пише , а так мовляв виробник заявляє. а потім передумала))))

  • Alias 27 липня 2016, 11:24

    Karamell, игрушки же для детей, наверное, изготавливаются. Там что какая-то особенная технология сгибания лапок?) Тогда, может, ещё инструкцию нужно приложить )

  • Коментар видалено

  • Template 26 липня 2016, 22:00

    дівчата хто знає, як до адміністрації стукати?

  • Chumachechaya 26 липня 2016, 22:09

    help@klumba.com

  • Template 26 липня 2016, 22:23

    дякую

  • Template 26 липня 2016, 22:35

    ой прийшла моя черга викладати прудну білизну( але раз вже почала. от якої думки мій продавець
    bebiboom 22:24
    приємно робити людям підлості! Будь ласка)
    bebiboom 22:25
    я не така, як ви! як дастя, так і воздастя!!! Мудра правда
    Template 22:25
    то в чому ж підлість? я не правду написала? чому я маю втрачати гроші за вашу не якісну роботу?
    bebiboom 22:26
    пересилка 60 - 70 грн. правда? і яка вам різниця де я купую?
    bebiboom 22:27
    покажіть де написано гнучкі ножки?????????????? Брихуха
    bebiboom 22:28
    за 30 гривень всі нерви витріпала!!! ама собачку вибирала, я тобі не навязувала!!!!!!!
    Template 22:28
    а те що ви вже забрали з оголошення - гнучкі лапки, і кажете "покажіть де написано?" це ви дійсно не така як я, бо я по вашій милості маю непотрібну мені річ ціною в 475грн. і я таки сподіваюсь, що воздасться)
    Template 22:30
    написано було- і адміністрація легко побачить редагування сьогоднішнє оголошення. а стосовно - брихуха))) то напевно ви знаєто кого це слово стосується)
    bebiboom 22:30
    то може вам очки потрібні, я передивилася всі оголошення....ніде таке не пише!!! безплатний сир в мишоловці. А в коментарі, в повному обсязі охарактеризую вас, як брехливу і подлу людину!
    bebiboom 22:31
    ви самі вибирали! я вам нічого не навязувала
    bebiboom 22:31
    а що не гнуться?
    bebiboom 22:32
    не пишіть більше сюди
    Template 22:33
    60-70 грн, поясню, вам за відправку я заплатила вже 25 (але у вас знижка на пересилку, чи тобто у продавця, тому що я бачу що він і відправляв). в мене знижки немає я заплачу за подібний обєм 35-40грн. + я вже не кажу, що я б в такій ситуації відправляла лише наложкою, а то ще порядку 30грн

  • 16 коментарів
  • Template 27 липня 2016, 10:48

    Ну гаразд персонально для вас можу зняти відео))) хоча продавець погодився з тим що вони не згинаються, виправив оголошення прибравши речення про гнучкі лапки. І в претензію каже що я не перепитувала чи справді вони гнуться.

  • Коментар видалено

  • Template 27 липня 2016, 12:03 1

    Ви знаєте ні) ваші версії всі не варті уваги. я вже домовилась про купівлю іншої дорожчої) і звісно тепер продавця (бідного) п*ять разів перепитала чи оригінал, чи гнуться лапки чи відповідає фото (попросила фото вживу))). я от думаю де б ще не лохонуться? мабуть перепитаю чи є всі чотири лапи і чи насправді два глазіка.

  • Template 26 липня 2016, 23:41 3

    Karamell, Ви зараз робите собі антирекламу, як продавець. Типу раптом шо - навіщо кіпіш піднімати через якісь 450 грн за невідповідний товар

  • 7 коментарів
  • Template 27 липня 2016, 13:09

    ...трошкі інше ніж..."посмотрели воочию игрушку"))

  • Musetto 27 липня 2016, 13:45

    Ulibka, примеры с кондиционером и мультиваркой неудачные и смешные, подумаешь на обогрев не работает, а пофиг) может и на охлаждение не нужно?) С мультиваркой так же) я бы потребовала возврат за отсутствие указанных функций, они играют главную роль!
    Автор, вважаю, що продавець не правий, вказала недостовірну інформацію, пересилку має оплатити і нести відповідальність

  • Ulibka 27 липня 2016, 18:51

    Musetto, неудачной и смешной выглядит тема: трагедия века, у собачки лапки не шевелятся, а то, что тысячи детей у нас в детских домах полуголодные и столько же очень серьезно больны, то все ничего. Добрее нужно быть друг к другу и относится с пониманием. Для меня вообще многие из Западной Украины по своим суждениям как инопланетяне. Я не говорю за всех, у меня там живут родственники, многие постоянные клиентки - прекрасные люди, очень добрые и светлые, но почему-то именно в обсуждениях здесь попадаются именно такие уникумы.
    По поводу кондиционера - мы его покупали как раз для охлаждения, а не для обогрева - это раз, во-вторых, на заборах тоже много чего пишут, и в третьих а Вы возьмите листовки с предвыборных компаний наших депутатов, все ли там достоверно было написано? Вот то то и оно. Девушка получала посылку НП, она имела полное право взять и вскрыть посылку в присутствии сотрудника почты, все перепроверить и, в случае необходимости, составить акт не соответствия. Но этого ничего сделано не было, поэтому мое мнение - продавец здесь не виновен.

  • Lento4ka 27 липня 2016, 08:22

    А еще раздражает, когда выставляют фото оригинала игрушек, а по цене итак понятнто, что подделка. Но подделки разные то бывают, конечно продавец не прав, описание товара не соответствует действительности. А по поводу Розетки, там без проблем отправляют наложенным платежом, при получении товар можно проверить и если что- то не нравится, то отказаться от посылки, не потеряв при этом ни копейки.
    А еще Розетка, не будет обзывать, проклинать, писать плохие отзывы, создавать 1000 тем, какой она офигенный продавец и какие не благодарные покупатели.
    У меня дома вся техника заказана на Розетке, всем довольна.

  • mamby 27 липня 2016, 10:13

    у меня тоже был возврат через магазин игрушек. и тоже платила и туда и назад

  • Template 27 липня 2016, 10:42

    Ну ви принаймі напевно повертали тому в кого купували?) А тут продавець заявив, що іграшка в наявності. Після моєї проплати купив її давши иою адресу реальному продавцю. А коли виявилась не відповідність дав адресу і телефон реального продавця. То нормально бути от таким продавцем ні за що не відповідаючи?

  • nikooo 27 липня 2016, 12:04 1

    Благодаря этому посту поняла 1 вещь -нужно все переспрашивать по 3 раза ,чтобы удостоверится что продают именно то,что продают .Правда потом появится пост -"ну и покупатели пошли -все в объявлении написано ,а они все равно переспрашивают "
    Но это жизнь .

  • Flash 27 липня 2016, 14:47

    Автор, если это недочеты продавца, то пересылку оплачивает продавец. Знаю и интернет магазины, которые тоже оплачивают пересылку, если приходит бракованный товар, причем пересылку НП. Любой уважающий себя магазин будет проверять товар перед отправкой или тогда транспортные расходы брать на себя

  • Template 27 липня 2016, 17:13

    Поважаючий себе - так))

  • Template 27 липня 2016, 17:22

    Гаразд, дівчата дякую, що висловились. Для себе я все ж вирішила, що це не відповідальна робота продавця. Але все що я можу в ций ситуації це написати відгук і звернутись до адміністрації, що я власне і зробила. Собачку лишу, тому що не вірю, що третя особа, а саме продавець продавця мені таки поверне гроші. А ще тому, що чоловік побачивши мене знервовану і дізнавшись чому, сказав купити дитині іншу, а цю подарувати похресниці, мовляв їй лише 2,5 і їй ще всерівно чи оригінальна це чі чі лав. Всім дякую.

  • Svetka 21 грудня 2016, 15:32

    Дякую за пост,я теж вибираю на новий чі чі лав.І заказ на оригінал з гнучкими лапками.А не просто плюшеву собаку з сумкою .І тепер переживаю щоб не підсунули такуж як у вас.В мене доня теж в цьому розбирається і таку підробку не то що не оцінить ,а ще й засмутиться

  • Template 21 грудня 2016, 19:38

    Будь-ласка:) Ми зрештою купили рожеву мрію, дитина задоволена. моя вам порада перепитайте все двічі;)

  • Tanyusya 17 січня 2017, 22:54

    В мене та ж ситуація, в 14ти оголошеннях вказано ,що є проволочний каркас і лапки гнуться, але всі як один відповіли-ні не гнуться і яке це має значення для дитини? І жоден продавець не виправив цю деталь в оголошенні і не прибрав фото коробки з малюночком гнучких лапок (скопійовані з інета). Донька чекає собачку, а я не можу знайти Рожеву мрію з цими гнучкими лапками!(((

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу