Веселий сніговик з пластикової пляшки

Чарівні сніговики зроблені з пластикової пляшки і красивих шкарпеток, які стануть чудовими новорічними іграшками, які можна зробити своїми руками разом з дітьми.

 

Для виготовлення такого сніговика з пластикової пляшки нам потрібно: пластикова пляшка крупа (наприклад: рис, горох) біла шкарпетка без п'ятки шматочок блакитного флісу (або кольорова шкарпетка) помпон фліс для носика фліс для шарфика (шарфик можна зв'язати) голка з ниткою дві резиночки (можна для волосся) намистини для очей ґудзики

Зрізаємо зверху частину пластикової пляшки. Насипаємо крупу для стійкості. Натягуємо білий носок знизу пляшки та залишки носка заправляємо в середину пляшки. Робимо шапочку з флісу. Для цього гумкою збираємо фліс, вивертаємо, одягаємо на пляшку і закріплюємо гумкою. Закатуємо край, формуючи шапочку.

Буде ще цікавіше, якщо зробити шапочку з кольорового носка, попередньо зібравши частину шкарпетки гумкою з вивороту. Вивернути і одягнути зверху на пляшку. Пришити помпон, очі, ніс, ґудзики, зав'язати шарфик. Такі красені-сніговики прикрасять Ваш будинок і порадують діточок.

Темы: Поробки з дітьми

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу