МЭШ небулайзер

Добрый день. Встал вопрос покупки небулайзера. Доктор советует какой-то МЭШ. Мол и компактный и не гудит, и вообще красота. Я далека от них, как от балета) У кого такой, посоветуйте, скиньте ссылку на модель плиз.

8 коментарів

  • Aria159 8 листопада 2020, 16:09

    У нас ультразвуковий небулайзер, що за нова приставка МЕШ не знаю. Ультразвуковой дійсно працює тихо. Недоліком можу назвати лише те, що в руці тримаєш весь апарат ( він компактний, не важкий), дорослому зручно, і розуміє що тримати треба рівно, а от діти, особливо малі, які не хочуть дихати, то часто перевертають його, відповідно ліки виливаються, і треба заливати знову. Коли вже троху старші, і розуміють що до чого, то таких ситуацій набагато менше

  • 4 коментарі
  • Ola_la_la 8 листопада 2020, 17:25

    Как мне доктор объяснила, в мэш есть какая-то штуковина, которая нейтрализует (если правильно выразилась) ультразвук, чтобы тот не влиял отрицательно на лекарства...

  • Aria159 8 листопада 2020, 17:36

    @Ola_la_la Це цікаво. Чую перший раз, як впливає ультразвук на ліки не знаю, але і без приставки МЕШ, ультразвуковий небулайзер нам завжди допомагав)))

  • Aria159 8 листопада 2020, 17:42

    @Aria159 Знайшла статтю що просто ультразвукові розрушають структуру антибіотиків, і гормональних препаратів. Ми дихаєм декасаном, лазолваном, пульмикортом, і бередуалом (1 раз треба було).

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу