подскажите!подскажите!

Девочки,сейчас продаются комплекты le vele простынь на резинке и две наволочки.они есть из поликотона,микрофибры и хлопка.но цена подозрительно дешевая для этой фирмы.сама фирма ле веле всегда славилась качеством.может кто-то брал уже такие комплекты.подскажите,стоит покупать или жадный платит дважды?а может это подделка какая.то? А балда ему и говорит с укоризной-не гонялся бы ты,поп,за дешевизной.А.С.Пушкин.

Темы: Дім і побут

5 коментарів

  • Anna12 19 вересня 2015, 19:57

    Полікотон це 100% синтетика , спати на ній не можливо + це одноразова постіль. Мікрофібра - ну так 50/50 , бавовна - залежно від тканини , якщо бязь то добре , а якщо ситець - на пару праннів і все.

  • OksankaP 19 вересня 2015, 22:51

    Я брала мікрофібру і хлопок такі комплекти,хлопок ще завалявся десь в шафі,не користувалися,але на вигляд і дотик нічо таке))а мікрофібру свекруня юзає-не скаржилася.тому,мабуть,норм якість за таку ціну.

  • innamops79 19 вересня 2015, 23:43

    Оксана,дякую,бо вже голова кругом.хочу купить кілька комплектів одразу,то ніяк не можу знайти відгуків.

  • OksankaP 19 вересня 2015, 23:57

    Та нема за що.я теж довго вагалася,чи варто брати,бо і дорожчі комплекти кашлаталися швидко(((але попалась норм продавець і я вирішила "Сем черт не шутит" взяти, тим більше це ще зимою було і ціна була просто смішна.а напр,дорога махрова простинь із Ярослава викатується та махра аж бігом...ото і питається,навіщо платити більше?))

  • OksankaP 19 вересня 2015, 23:59

    Мікрофібра ніби бархатиста така поверхня,а хлопок тоненька пряжа,літній варіант, я б так сказала.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу