Не новинка, але з післясмаком, як хороше вино, фільм, який варто посмакувати

Фільм, який має, все, що так люблю: подорож та мальовничі краєвиди, смачну їжу та нові цікаві місця, легке вино та французів-чоловіків, які спокушають,  - усього потрішки, аби не набриднути, але достатньо, аби поринути в атмосферу легкості та невимушеності, насолоди життям, п"янким вином, шоколадом та музикою.

Цей фільм для гурманів, щоб посмакувати за келихом бургундського та зі шматочками брі. Франція, як завжди, життєрадісна та жива, вона знову показує, як можна насолоджуватися життям, не зважаючи ні на що.

https://rezka.ag/films/drama/24457-parizh-podozhdet.html

Сюжет розгортається навколо головної героїні на ім'я Анна. Прекрасна жінка, якій трохи за п'ятдесят, живе, на перший погляд, просто ідеальним життям. У неї багато грошей, прекрасний будинок, сім'я. Вона одружена з трудоголіком-продюсером, який через роботу практично ніколи не затримується надовго вдома. Дочки теж немає - вона на навчанні і щосили насолоджується молодістю.

І ось тут наша героїня усвідомлює, що їй нудно. Все для неї просто спорожніло і втратило колишні яскраві фарби. Пристрасті та любові між Анною і чоловіком вже давно немає. Пригод теж немає. Нудьгуюча жінка розуміє, що настав час для якихось змін. Їй усе байдуже, діловий чоловік знову поїхав в чергове відрядження. А тут якраз нагодився під руку його приятель і колега, що робить нашій героїнї спокусливу пропозицю.

Харизматичний і чарівний чоловік вирушає у справах в романтичний Париж і кличе нашу героїню скласти йому компанію. Звичайно, вона погоджується! Канни - Париж - не такий вже й довгий маршрут. Однак цього разу він затягується на кілька насичених враженнями днів, протягом яких жінка насолоджується тим, що відбувається. Але чим усе закінчиться?

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу