моя колекція кухонних іграшок)

нарешті дійшли руки зробити обзор моїх домашніх помічників, без яких вже не уявляю жодного дня) прошу під кат. Попереджаю- дуже багато фото;)

 

 

підложка для тіста- гнучка, легка, з маркуванням і, що найголовніше,- до неї нічого не прилипає! Скалка для розкатування тіста з насадками (вчора вирізала тісто на вареники насадкою- швидко, але варенички великуваті вийшли (я люблю маленькі). А от печиво вирізати- в самий раз.

 

МІксер-квік зі старої колекці- прекрасно збиває омлет, тісто для млинців (дуже зручно потім прямо з нього наливати тісто на пательню)

Міні-замісочна мисочка на 550мл з кришечкою - зручно розмішувати соуси, творожок, ну і все-все, на що вистачить фантазії. завдяки кришці гарно зберігаються порційні кількості салатиків, супчиків, овочів і т д. СИТО-дуршлак)))) Теж не обходжусь без нього. має внизу ніжки- гарно стікає вода. носики для зливу. Сьогодні промивала в ньому обліпиху для чаю)))

рожева кругла мисочка справа на фото- 1,5л ємність з віконцями на бокових стінках. кришка закривається щільно. Я зберігаю в ній вівсянку. Чоловік тепер може САМ знайти вівсянку зранку;)

Контейнер овальний з рожевою кришкою- це той самий компактус! В кришці є два клапани. об"єм 1,1л. Зараз в ньому вермішель, а взвгалі- ідеальний для цукру, кави, круп. В нього не проникає волога. Дуже зручний)

*ланчбокс  і столові прибори-трансформери- улюбленці мого чоловіка. дуже зручно брати з собою їжу-і зручно, і естетично, і сумка нічим не пахне, і нічого не висипається не проливається)

а от мої улюбленці- набір столових приборів "пікнік"( на дачу без них не їздимо)). Ніж дуже гострий- ріже все!

А це наш musthsve кожноро ранку : порційна формочка для запікання (сирна запіканка готується за 20 хвилин, без додавання олії), дитині яблучко запекти, гарбузик...  

Продовжуємо ранок)

 

Цукерниця-дозатор. Завдяки двом положенням носика, можна сипати цукор струйкою(піднятий носик), а можна дозувати кавовими ложечками.

а це- контейнер для молока! так зручно наливати з нього молочко в ранкову каву)

Ця зелена штучка- соковижималка для лимону. 2 роз"ємні частини. Біля носику знаходяться перегородки, які затримують кісточки і м"якоть лимону, а сік можка вилити , куди потрібно)

Точилка для ножів. 2 секції- для звичайного лезі і для зубчастого:

складається дуже компактно!

Консервний ніж. Довго не відважувалась купити, але все одно не жалкую. Остаточним аргументом послужило те, як побачила, шо знятою кришкою з консервної банки провели по щоці і не залишилось жодного сліду! Він не ріже кришку, а розвальцьовує край. Поруч на фото ніж для піци/пирогів- нічого особливого. Непотрібна покупка(

Ось контейнери (ті, якими найчастіше користуюсь). Дома є більше, але досвід показує, що саме ці найзручніші для мене) Оцінила наявність кришечок під час поїздки на дачу- можна залишити їжу на столі і бути певним, що жодна муха не сяде на продукти, нічого не впаде з дерева, вітром нічого не задує вам в тарілку))

це лише маленька частина моїх "іграшок", все активно використовується. Якщо чесно- вже не можу уявити свою кухню без них)))

Чуть не забула: морозилка !

Темы: Дім і побут


Теги: посуда, кухонные принадлежности

22 коментарі

  • Malinka_orijinal 15 вересня 2015, 21:43

    Показывайте всё!
    Я, правда стеклянную посуду люблю, но посмотреть очень интересно.

  • Mrinskaya_Mariia 15 вересня 2015, 22:30

    А у меня силиконовый коврик, мне он так нравится!и суши можно крутить и с тестом работать!!!

  • Padilla 15 вересня 2015, 22:32

    о, я мрію про той коврик.....

  • A_nastasiia__ 15 вересня 2015, 22:35

    а я не люблю пластик даже такой "крутой") не приятно его мыть%) я за стекло.
    свекровь дарила набор емкостей как на последнем фото - не оценила

  • Viksya 15 вересня 2015, 22:53

    у нас двое совсем малышат, так пластик в почете, стекло некуда уде прятать чтобы не достали :-) а еще я люблю дизайнерский пластик типа Omadaочень стильно и практично

  • Padilla 15 вересня 2015, 23:03

    от і в мене підростає помічниця)))) розумію Вас!

  • Irina__T 15 вересня 2015, 22:56

    мне хвалили их кувшин для компота и еще какую-то ёмкость для приготовления на пару

  • Padilla 15 вересня 2015, 22:58

    в кувшині якраз сьогодні чай обліпиховий запарювала.
    а ємність для приготування на пару називається "термосервирователь")

  • Irina__T 15 вересня 2015, 23:29

    точно) зламати язика можна)

  • Marinka 15 вересня 2015, 23:08

    у каждого смотрю свои игрушки.моя болезнь это разные губки,щёточки,мочалочки,полотенечки.когда муж перевозил вещи из Донецка,то забыл моё большое пластиковое ведро с побрякушками.я плакала.мне не жаль было забытых более ценных вещей,чем как муж говорит,моих тряпочек.когда я захожу в магазин у меня руки чешутся,что-то купить.я не болею косметикой,одеждой,а вот губочки-полотенечки на первом месте.хотя сейчас у меня пока всего этого мало,разнообразие в маленьком городке не так велико,да и накладно пока.не знаю откуда у меня это болезнь,но меня аж трясёт при виде чего-то нового.

  • Padilla 15 вересня 2015, 23:14

    ви не одна така) Мій чоловік посміюється над моїм складом нових рушників , упакованих в коробки на балконі і пропонує виставити їх на аукціон. А я кажу - "моя прелесть", не віддам)))

  • KissYulya 16 вересня 2015, 00:08

    спасибо за обзор!!Вы счастливая:)столько всего!Все такое яркое,классное и функциональное, а самое главное все НУЖНОЕ!!!!

  • Vasilisa_3 16 вересня 2015, 00:36

    полезные мелочи
    меня что то отвлекло от этой фирмы. А моим графинчику и стаканчикам(набор) уже лет 12....ВЕЩЬ

  • Anna_13 16 вересня 2015, 09:06

    не нашла название фирмы - делитесь)

  • Padilla 16 вересня 2015, 09:15

    Делюсь- Tupperware)

  • Anna_13 16 вересня 2015, 09:34

    спасибо)

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Elena_i_Alexey 16 вересня 2015, 10:34

    Я тоже стеклянную посуду люблю, но от умной сырницы в восторге! Вот теперь на точилку для ножей засмотрелась, какая цена?

  • Коментар видалено

  • Malinka_orijinal 16 вересня 2015, 12:26

    Я тоже хочу со скидкой, но не точилку.

  • Padilla 16 вересня 2015, 12:50

    відповіла в особисті повідомлення

  • Inerko 16 вересня 2015, 13:10

    В Икеа купила недавно набор судочков 17 шт. за 117грн. Мне нравится

  • Padilla 16 вересня 2015, 16:15

    у мене такі Ікеа, зберігати щось в холодильнику - годяться, а при транспортуванні протікають. https://ikea-club.com.ua/ua/sku-50149560

  • Inerko 16 вересня 2015, 18:52

    Так они именно для хранения,а для транспортировки покупаю с крышками которые закручиваются.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу