#НеПалиКомпостуй!

Тут теми виникають час від часу, тобто однодумці є, я бачу. Тому поділюся з вами, існує такий проект, як хто хоче допомогти в боротьбі з кожнорічними пожежами і ще про нього не знає, то велкам.

Прошу не сприймати як рекламу, проект не комерційний

https://cid.center/dont-burn/

Невелика витримка:

Згідно ДСНСУ в Україні щороку відбувається понад 50 тис. пожеж та вже зафіксовано 25% зростання у 2020 році. Це завдає мільярдних збитків, забруднює повітря, знищує цілі екосистеми та забирає життя людей. У 2019 році непрямі збитки від пожеж в екосистемах склали близько 3,4 млрд грн; загинуло 84 людини. У 2020 році Уряд спільно з ВРУ прийняли рішення про суттєве збільшення штрафів у 18 разів (проєкт ЗУ № 2339).

Думаю, що до доцільності проекту можна звичайно посперечатись, але починання є і це вважаю на добре.

 

Темы: Дім і побут

2 коментаря

  • Smekalka 25 серпня 2020, 22:43

    "Для участі у Проекті необхідно до 14 квітня 2020 дати відповіді на запитання нижче. Результати відбору до участі в проєкті будуть повідомлені до 20 квітня 2020. "
    Суть проекта не совсем ясна.
    Понятно, что лучше компостировать, чем палить, но смысл данного проекта? На что ссылка?

  • R9bina 27 серпня 2020, 13:15

    проект больше для сел и ОТГ, для города сомнительная польза. Смысл больше в популяризации компостирования, донесения информации т.ск., штрафные санкции также в идею входят, но по-моему это на перспективу, в данный момент если даже фиксировать постоянно пожар в одном и том же месте механизм притягивания к ответственности хозяина земель, к примеру, никакой

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу