отдых на Западной Украине с детьми

не знаем куда поехать отдыхать семьей с детками.... очень любим море, но в этом году все очень дорого, раньше отдыхали на Азовье по путевкам от моего предприятия, но сейчас это не возможно. Семья у нас большая, нужно 5 спальных мест. 

Вот я подумала, а нет ли в Закарпатье такого отдыха, чтобы и купаться можно было вдоволь??? Или там только очень холодные реки?

Подскажите кто в курсе.

Темы: Відпочинок і подорожі


Теги: отдых с детьми, западная украина

3 коментаря

  • Mashar 6 червня 2016, 15:27

    В Закарпатті були минулого року місто Берегове,там є басейни з термальними водами,є совдепівський,а є приватний Жайворонок називається,дуже гарно зроблено,басейни великий і маленький для діток,дежаки,душові,2 бесейни з термальними водами37 і40 градусів,є критий басейн,якщо дощ,ми були в серпні 8 днів,погода була постійно,як на морі.Ціни-100гривень на людину за 2год,діти ростом до 100см-безкоштовно,якщо купувати абонемент,тоді 250грн цілий день.Житло 80 грн.з чоловіка приватний сектор.Я б не сказала,що ціни дешевші,ніж на морі,єдине,що харчування краще,в кафе-ресторанах годують дуже смачно,раджу спробувати банош,якщо поїдете,і там ще переважно готують угорську кухню,є таке блюдо бограч,дуже сачне,ситне і по ціні норм.

  • dr_Ann 7 червня 2016, 15:16

    озеро дейда ще недалеко є. 60 грн вхід туди коштував наче, купайся скільки влізе) від мукачево 15 км приблизно

  • Olesiamk 27 червня 2016, 22:07

    Доброго вечора! Взагалі то в нас в Закарпатті є що подивитися і куди сходити. Від міста Мукачево розходяться всі дороги по області. Можна відвідати багато замків, покупатися в термальних водах, відвідати озеро Синевір та ще дуже багато цікавого. Можна побачити це все як за допомогою екскурсій так і з власним авто. Якщо зацікавить поїздка в Мукачево - звертайтеся, буду рада допомогти. ( також можу запропонувати житло в приватному секторі).

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу