Поділіться, будь ласка, відгуками про 2-й і 5-й пологові будинки м. Києва.

Доброго дня, дівчата. Поділіться, будь ласка, відгуками про 2-й і 5-й пологові будинки м. Києва.

Особливо цікавлять відгуки тих хто народжував після квітневої реформи:

1)чи дають зараз квитанцію на добровільний внесок під час підписання обмінної карти;

2)яка вартість "вдячності", коли народжуєш із черговою бригадою,на свій розсуд чи говорять суму;

3) чи пускають чоловіка на партнерські пологи під час карантину;

4) яким було відношення медперсоналу? 

Мені народжувати в кінці серпня, а вже не можу спати, дуже хвилююся. 

Перші пологи були платно по домовленості з лікарем (в іншому місті) і пройшли не так, як хотілося б. ПДР мені ставили на 7 лютого, а активно і боляче почали дивитися 2 лютого і сказали, що трішки відслоїли навколоплідний міхур ( думаю, що лікар не хотів їхати до мене у вихідні дні).Вранці 3 лютого почалися перейми,відійшли води, а відкриття було дуже слабке, все що було далі згадую із жахом. Дякувати Богу, що з дитиною все нормально.

Тому цього разу хочу народжувати із черговою бригадою, але не можу визначитися з пологовим. 

Поділіться, будь ласка, своїм враженням про ці пологові будинки. Буду Вам дуже вдячна:heart::heart::heart:

Темы: Пологові

13 коментарів

  • Irochkin 7 липня 2020, 13:03 1

    https://kashalot.com/club/post-31623303/

  • Irochkin 7 липня 2020, 13:04 1

    Ось недавно хтось народжував у 2.Ви ввндіть у пошуку тут на сайті "2 роддом", " 5 роддом", і почитайте, є багато тем

  • GTNtn 7 липня 2020, 13:10

    @Irochkin Дякую, Вам:kissing_heart: Я читала. Хотілося б почитати чи після реформи є якісь зміни і як це все проходе під час карантину.

  • a_lutskevich 7 липня 2020, 13:08 1

    И ещё можно в справочнике почитать отзывы - https://kashalot.com/reference/roddoms/73/
    https://kashalot.com/reference/roddoms/70/

  • GTNtn 7 липня 2020, 13:11

    Дякую :hugging:

  • Irochkin 7 липня 2020, 13:33 1

    Я народжувала у 5 в 2015 році, тоді обирала між 5 і 7, 2 навіть не розглядала. У 7 нас не прийняли, бо нема Київської прописки, але я й рада, що потрапила саме у 5. Ми заключали договір з повним пакетом послуг, тоді коштував він 7700 грн, здається, це з черговою бригадою. Сюди входить окрема палата,(без договору Ви будете у спільній, куди нікого не пустять, а допомога з дитиною потрібна буде), всі необхідні ліки, епідуральна анестезія, харчування. Після пологів нікому більше нічого не платили. До пологів три дні лежала у допологовому відділенні, теж все безкоштовно. Умови там чудові, я наче на курорті була, а не в лікарні. Тепер про пологи... Мене перевели у пологовий зал набагато раніше, щоб я не розлякала інших пацієнток, бо були дуже сильні болі, а шийка не відкривалася. Чоловік був зі мною увесь час, лікарі тільки заходили подивитися розкриття. Епідуральна анестезія на мене не подіяла, точніше, спочатку на хвилин 20 біль став меншим, але лише в правій частині тіла, а потім знову все відчувала, дві наступні дози не поділяли, а вставати вже не можна було. Шийку мені відкривали вручну потроху при кожному огляді, через кілька годин я вже благала про кесарів, бо думала що помру від болю, або зійду з розуму. Але через майже 10 годин народила сама, хоч і з розривами. Дитина виходила, коли відкриття шийки було всього 6 см, до того ж мені давили на живіт, хоча цього не можна було робити, але я сама вже не могла... У сина в результаті дві кефалогематоми на голівці, в охматдиті пізніше їх відкачували, зараз все добре. Про ті пологи я згадую, як про страшний сон, ще два місяці не могла нормально ходити і сидіти, але думаю, мені просто трапився такий лікар (прізвище Сиса, ім'я вже не пам'ятаю). Але вдруге я все одно планую народжувати там, бо не від пологового залежить як все пройде, а саме від лікаря, а в кожному є як хороші, так і не дуже... У 7 пологовому народжувала знайома, теж вилучили її майже добу, а лише тоді прокесарили бо всі за природні пологи. До того ж, у мене ще був вузький таз і моя лікарка, яка вела до пологів мала вписати в картку, що рекомендовано кесарів, а в пологовому, мали б зробити МРТ, щоб подивитися чи проходить голівка у внутрішній таз, а цього ніхто не робив, а я сама про це дізналася вже потім. Наступного разу буду підписувати договір одразу на кесарів, щоб більше не ризикувати дитиною.

  • Irochkin 7 липня 2020, 13:35 1

    Про 5 зараз чула, що можна народжувати безкоштовно, але тоді ви будете у спільній палаті, а яке хочете, щоб до вас пустили рідних після пологів, то потрібно брати окрему палату, а це 9 тис. грн. за 3 дні

  • Irochkin 7 липня 2020, 13:38 1

    @Irochkin І на час карантину відвідування заборонено

  • GTNtn 7 липня 2020, 13:50

    Щиро дякую за таку розгорнуту відповідь:kissing_heart::hugging::heart:

  • Nezzabudka 7 липня 2020, 14:10 1

    В апреле 2019 рожала во 2м. Всё понравилось.
    Кроме благотворительного и платной палаты (но палата это мой выбор) взноса ничего не платила.

  • GTNtn 7 липня 2020, 18:28

    Дякую!

  • Vetochka75 7 липня 2020, 19:50 1

    В августе 2019 родила во втором. Перед родами две недели лежала в патологии там же. Как на курорте побывала). Платила взнос, рожала с дежурной бригадой. Отблагодарили на свое усмотрение. После родов брали платную палату. Рожали с мужем. Все очень понравилось.

  • GTNtn 7 липня 2020, 22:07

    Дякую за відгук:hearts:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу