На конкурс від інтернет-магазину Panama.uа

При виборі іграшок для донечки, я враховую, щоб вони були не тільки розвиваючими, а ще й  виготовлені  з екологічно  чистого матеріалу і були безпечними. Віддаю перевагу іграшкам ТМ «Мир деревяных игрушек».  Ці іграшки розвивають дрібну моторику, просторове мислення, творчі здібності дитини.  Допомагають дітям тренувати усидливість, вивчати кольори, геометричні фігури і форми, отримати базові знання про навколишній світ, речі і предмети.  Всі деталі приємні на дотик - гладко відшліфовані, без " задирок"  і " сучків" , лако-фарбне покриття є нешкідливим для дитини. Моя донечка із великим задоволення грається в гру «Поймай рыбку»  і лабіринтом №7  «Мир деревяных игрушек», а  ще їй до вподоби шнуровка.

 

Лабіринт №7 http://panama.ua/product/29435/  - ця невелика кругла основа з малюнком посередині,  до якого прикріплені дві зігнуті  проволоки – доріжки, які між собою переплітаються.  По доріжках " бігають" детальки: кульки і колечка, пофарбовані в яскраві кольори. Граючись  лабіринтом, дитина тренуює  спритність і точність рук, стимулюється  розвиток розумових і логічних здібностей , готує руку до письма.

«Поймай рыбку» -  це захоплююча гра для дітей різного віку . В комплект входить кругла підставка  з рибками і дві магнітні вудочки. Треба  проявити уміння спіймати рибку на вудочку, а потім вставити її на своє місце.  Можна просто вкладати рибки у підставку  -це буде гра з пазлом. Кожна рибка іншої форми, розміру і кольору.  Таким чином  формується  уявлення про розміри, форми,  координація рухів.

Шнуровка –  іграшка і вигляді черевика з дірочками і шнурком. Донечка із задоволенням протягую шнурівку через дірочки. Таким чином в процесі гри дитина розвиває логічне мислення, моторику рук і координацію рухів.

Іграшки «Мир деревянных игрушек»  і до них схожі рекомендуєм всім!

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу