Дитячі розваги.

Живемо в приватному будинку .По сусідству є дві дівчинки сестри одна в школу ходить друга майже 4 роки не говерить а тільки мичить в прямому сенсі.в мене хлопчик 23 травня було два після їхнього приходу мій не хоче говорити а мичить. Як приходить то старша командує і забирає іграшки в мого. Своїх ще ніколи не приносили. Як їх відвадити, сваритися не можу тай не хочеться. Бо в сусідстві. На днях прийшли засмаркані із кашлями дитині в листопаді чи в грудні 8 років без носовичка чи тряпочки. Завжди розчіпчані і непричесані. Фу, а цеж дівчатка.!! Без тапок.))))

24 коментаря

  • Freekee 26 травня 2016, 00:27

    Сегодня прям день плохих гостей
    Вот тут девочка жаловалась на таких же гостей, вам будет о чем поговорить
    https://kashalot.com/club/post-3055409/

  • liya35 26 травня 2016, 00:28

    Маємо схожу з вами ситуацію. Зараз ми активно займаємося з логопедом, багато чого досягли і одна з порад цього спеціаліста - не спілкуватися наразі з дітьми, які погано говорять. Маємо теж такого знайомого, який не говорить, відстає в розвитку, стараємося зараз їх минати, хоч діти і виросли разом бо , навіть, без спеціаліста помітила, що мій малий починає копіювати звуки та рухи того хлопчика, особливо невротичні прояви ( качання по землі, біг в невідомому напрямку і т.д.), бо ж бачить, що товариш отримує таким способом все що захоче. Щодо вашої ситуації, то дітей потрібно декілька разів не пустити на подвір"я ( спить дитина, захворіли зайняті) і вони згодом самі ходити не стануть.

  • More_Martir 26 травня 2016, 00:34

    Він плаче і проситься до них.Слова бабці цитую:ми всі так з нею багато розмовляємо. А кажу до логопеда не водили і потрібно займатись по спец.методикам. ноль

  • liya35 26 травня 2016, 00:39

    Та сама біда, малий постійно рветься до друга, його мама вважає, що з дитиною все добре, а те, що в 3 з половиною не говорить, а мичить, то то таке, він просто вредний. Я дурю свого, кажу, що друг поїхав, захворів і т.д. А що робити? Мій і так шкодить безперестанку, ще мені тільки не вистачало щоб він бився головою об стінку та мукав. Ось помітила, що коли гуляємо з адекватними дітьми, то мій хоч на хвилин 10 якихось загулюється, якісь рольові ігри проявляються, а коли з тим хлопчиком, то капець, як не на дорогу біжать, то ще чимось страждають.

  • mama_Uli 26 травня 2016, 00:29

    Уходите из дому чаще:-)и отправляйте домой за тапками,игрушками и платком.Так и говорите-иди и принеси...

  • More_Martir 26 травня 2016, 00:32

    Частіше не виходить, так як город, готовка.прибирання і в нашлму селі куди підеш)))

  • leka21 26 травня 2016, 05:37

    Дівчатка ,мабуть, недоглянуті,бо батьки непутящі-це до них треба казати "фу"?! Якось Ви недобре про діточок? не хотіла би бути вашою сусідкою(( Але що Вам заважає просто (без зла)сказати дітям ,щоб не приходили ???? якось не щиро дітей за спиною тут звинувачувати и "ФУКАТИ" на них?

  • 2 коментаря
  • More_Martir 26 травня 2016, 08:25

    Батьки не п'ють але за ними ніхто не дивиться рано випустили і робіть що хочете . Мама з татом недавно поїхала в Польщу. Діб баба на роботі. Прабаба має кіоск, прадід ледь ходить після інсульту. Діти представлені самі на себе

  • More_Martir 26 травня 2016, 08:38

    Елена ви б хотіли щоб ваша дитина мичала, коли говорить. Чи соплі кашлі вам принесли чи твортли Бог знати що на подвір'ї. І гонили по всіх закапелках і всім розказували що й як.або встановлювати свої правила!!!!

  • Irina16 26 травня 2016, 08:47

    Автор, а что вы предлагаете? Какой выход видите? Елена нормально объяснила свою позицию - просто сказать детям, чтобы не приходили, если вы этого не хотите.
    Вы слишком толерантны, а виноваты все вокруг:-)

  • Dorosh 26 травня 2016, 08:59

    Я напряму кажу, з солями і кашлем можете не приходити, бо не впущу до дітей, мені їх здоров'я важливіше за 1-2год розваг. Спочатку на мене всі дивно дивились, казали всі так роблять, ходять один до одного імунітет швидше виробиться, тепер хто має в гості прийти відразу звонять попереджують і відразу кажуть: діти наші повністю здорові. Перші роки на мене може і дивились як на дуру якусь,незнаю,мені всеодно, зато тепер добре,всі дуже добре знають, що з солями не впущу нікого.

  • More_Martir 26 травня 2016, 10:18

    Я за таке коли хтось до нас чи ми жо когось їдемо. А тут в сусідстві моя бабуся каже що не потрібно. Заїдатись і ворогувати. А дитину потім лікувати це краще і мовчати. Тоді бабуля закриває рот і серез хвилину нові арументи почанає наводити. С сусідами не можна сваритися навіть якщо від них шкода, я не розумію. Чи просто молода й наївна. Я правду говорю в очі всім.і вона не завжди подобається.

  • leka21 27 травня 2016, 05:20

    Начнём с того,что у меня трое детей) и за их развитие отвечаю Я -прежде всего они копируют родителей! И как бы вокруг не "мычали"-я стараюсь из развивать!Все дети разные!На счёт болезней-мне повезло) Мой и мужа здоровый образ жизни даёт о себе знать!И я не боюсь чужих детских соплей и кашля)Конечно я ВСЕГДА избирательно относилась к среде в которой играют мои дети.Ваша "толерантность"-завуалированное лицемерие,уж простите!Тоже встречались разные дети,относилась к ним ,как к детям прежде всего!Если вижу примерно то о чём Вы написали разъясняю, как бы я своему объяснила! (без зла конечно и брезгливости).Если не хотите-ПРЯМО СКАЖИТЕ!

  • kolara 26 травня 2016, 09:22

    Я бы сказала прямо старшей девочке - идите заплетитесь, промойте носы, не забудьте носовые платочки, обуйтесь и приходите. Ругать и кричать не надо, зачем? Это детки, пусть играются, если Вашему малышу с ними интересно. Посмотрите, вони привыкнуть к порядку и будут приходить в соответствующем виде.
    Иди Вас вообще бесит их присутствие?

  • More_Martir 26 травня 2016, 10:09

    Вроді поки, поки старша як заводила не почне носитись по всьому подвір'ї воно в нас велике є грядки, живність.і в хату не лізе. Не спускає собаку не обсипаються піском не ломлять іграшки. А просто бавляться то ні не бісить.

  • kolara 26 травня 2016, 10:47

    Будьте построже, пусть выполняют элементарные правила. Начинают Вам надоедать, отправляйте домой. Это нормально, они Ваши непрошенные гости.

  • sineglaska 26 травня 2016, 09:25

    Маріанна, в мене схожа ситуація була, коло їздили до родичів .теж дітки були недоглянуті, бо батьки на заробітках, а прабабка старенька.
    Мені їх по материнські шкода було.я їх і заплітала, і зубки навчила чиститиі ніжки ввечері мити.
    Незнаю був з цього толк, давно там не була.
    Просто по людські шкода таких малих, мама далеко (((((

  • More_Martir 26 травня 2016, 10:12

    Мені не шкода. І скажу чому там в сім'ї достаток є. Є машина, вони поїхали на заробітки що еупити нову машину тій що є кілька роеів тільки. Не завидую просто якби були дійсно змушені безробіття і ь д і тп то так.
    А діти побоком.

  • leka21 27 травня 2016, 05:32

    Синеглазка!)рада,что есть такие Мамы! тоже всегда стараюсь помочь ,чем могу таким детям ,а с забияками и хулиганами на площадке всегда проведу добрую беседу ) а не оскорбляю и крою ..Если дети совсем запущенные и не идущие на контакт-они сами уходят ...больше с ними проблем не бывает...

  • Коментар видалено

  • More_Martir 26 травня 2016, 10:22

    В нас также було. Тільки дерев'яну каталеу я не розумію як вони її поломили і втікли з подвір'я тоді вони довго не приходили. Малий теж довго плакав (((

  • leka21 27 травня 2016, 05:30

    ну вот и скажите прежде всего своему "малому",что дети взрослые -он ещё не дорос ,чтобы играть с ними(Вы ж пишите,что он тоже очень хочет играть с ними)А им так бы и сказали-как раз повод:"Вы поломали и не сказали-это плохо-расстроили ребёнка-не надо с ним играть-он ещё маленький"???

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • maksim 5 лютого 2018, 10:50

    Там и вши могут быть

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу