Шацькі озера з дітьми: допоможіть з досвіду

Ситуація така: тато хоче нас з дітьми "відпочити" на Шацьких озерах. Без тата, а з бабусею (свекрухою, яка чудова жінка, все допоможе, але ж зрозуміло, що вередувати мені не вийде)))

 

Вихідні дані:

1. Троє синів - 8 років, 6 років і 2 роки. Бабуся і я.

2. Бюджет нормальний може бути - не занадто, але вище середнього.

Мої "вимоги"+думки (я не вимоглива, але з дітьми особливості є):

1. Територія - хочеться дерева біля будинку (не поляни, а садки - щоб від сонця сховатись), альтанки дерев"яні, дитячий майданчик як мінімум (тата не буде більшість часу, тож мангали і тп - не показник нам), краще ще + спортивний, недалеко піщаний пляж.

2. Житло - я не вимоглива, але:

а) ліжка мають бути відповідні. Старші крупні хлопці, тож втрьох з бабусею на 2-спальному ліжку навряд чи вийде комфортно (варіант - 2+1 чи 1+1+1). Я сплю з малим, але нам треба теж 2-спальне. Ще варіант - типу два 2-місні номери...

б) санвузол-душ індивідуальні - на нашу сім"ю, а не "на коридорі".

в) кухня. Готувати я категорично не хочу. Як максимум - чайник-чай + стіл для індивідуальної вечері. Ну і холодильник.

3. Харчування. Готувати не буду. І бігати-шукати його на замовлення теж. Прихильна до столової їжі (вона пісна, бо в минулому році в Карпатах жирна хазяйська їжа нам не підходила - потерпали). Менший їсть все. + бажано домашні йогурти )))

4. Розваги. Головна мета - чисте озеро і відпочинок на ньому. Плануємо максимум на 10 днів. Але дитячий майданчик і спортивний - необхідні. + Які розваги можна старшим, щоб не дуже за ними дивитись (н-д, байдарки не підходять)? Коні з інструктором - нормально. Помірний шум від сусідів ми стерпимо: хлопці сплять міцно. На дискотеку можна теж сходити )))

5. КОМАРІ. Це ті, кого я найбільше боюсь))) Надіюсь на засоби від них.

Отож, дорогенькі, ваші думки і поради:

1. Чи варто взагалі.

2. Яке озеро - Піщане чи Світязь? чоловік радить саме Світязь, я теж би хотіла туди. Радять Піщане, але базари-тихе місце - не показник (готувати я не хочу - нагадую)))

3. З вашого досвіду - ВСІ ваші думки.

З нетерпінням чекаю на відповіді. Дякую!

Темы: Відпочинок і подорожі


Теги: отдых с детьми, шацкие озера

18 коментарів

  • Tatiana1984 25 травня 2016, 11:27

    Сейчас на меня накинутся, но я изложу свои впечатления. Ездили в конце августа. Муж сказал туда больше ни-ни. Все хвалили, но нам не понравилось все, кроме самого озера (были на Свитязе), вода чистая, песчаное дно, и к которому нужно было идти через камыши и пляж ужасный. Инфраструктуры вообще никакой, даже по центральной дороге не светят фонари вечером. Магазинов нормальных нет, аптеку видела одну, но видела что она была закрыта, т.к. обратила внимание на это, потому что одна мамочка с больным ребенком и папой бегали и спрашивали где еще есть. Вечером выйти некуда. Когда приехали, не могли долго найти где поселиться, предлагают за 200-300грн "сараи" с общим туалетом и душем на улице. Еле сняли за 1000грн/сут. (большая комната с мебелью, кухня, туалет-душ), но грязную. Рядом жил итальянец с женой украинкой, так он все ходил и подкалывал ее что за такие деньги они сняли такие вип-аппартаменты. Одно радовала комаров не было вообще. Нас хватило на 3 дня (рассчитывали быть там неделю) и поехали во Львов остальные дни догуливать.

  • 6 коментарів
  • Thor_SR 25 травня 2016, 12:33

    Весьма странное описание с. Свитязь. Там свет есть всегда и на всех улицах, аптек как минимум по 2 в каждой части ну и т. д. Каждому своё.
    Я кстати туда езжу 26 лет к ряду, так что знаю о чем говорю))).

  • Afina 25 травня 2016, 12:38

    Андрій, кілька слів по базі: вони приймають сім"ї? (зрозуміло, що треба подзвонити і розпитатати + забронювати, але попереднє уявлення хочу сформувати до приходу чоловіка з роботи)))
    ідея бази мені подобається, оскільки старший був в минулому році в таборі козацька фортеця і в цьому плануємо. Хлопцям саме воно )))
    Якби там ще були якісь заходи для дітей. Просто підозрюю, що мій "контингент" малуватий трохи - не студенти і навіть не скаути ще )))

  • Thor_SR 25 травня 2016, 12:42

    Вони приймають усіх. Для цього є котеджі окремі))). Але звісно усі деталі можна дізнатися тільки перетелефонувавши на рецепцію чи адмінстратору.
    В минулому році там була купа дітей і студенти з ними проводили тренування і т. д. Так що хлопцям ашим нудьгувати не доведеться. Тай до туразі пішки по коліно в воді ну метрів 250-300 від сили, а там є парк атракціонів. Доречі там же можна і харчуватися, якщо чимось не підійдуть умови в "Гарті", просто купуючи комплекси в столовці.

  • Alenadana 25 травня 2016, 12:53

    У меня муж там любит отдыхать с кумом и с палатками. Поплавать, понырять. Я была два раза, соглашусь с Татьяной, лично мне не понравилось. Но каждому своё).

  • Ольга подруга Наташи 25 травня 2016, 21:49

    Уважаемый автор поста, простите что беспокою! Но я хочу попросить о помощи для моей подруги Натальи, мамы 6-летнего сына. У нее лимфома, собираем на химиотерапию, которую прерывать нельзя, и в долг ее делать никто не будет. Кто может немного помочь финансово, или прислать для сына Наташи шоколадку, или вещи прошу напишите в личку. Я сброшу реквизиты, документы, ссылки, фото и видео в личке, потому что правилами сайта запрещено делать это в клубе. Так же важна молитвенная помощь!
    П.С. у меня свежий профиль, может возникнуть недоверие, в таком случае пишите второй помощнице, у нее здесь рейтинг и отзывы https://kloomba.com/users/870781/?klumba_source=user-nav

  • s_marichka 26 травня 2016, 17:09

    Ми теж дуже хочемо на Шацькі озера в цьому році. Але не можу підібрати житло. Андрій, порадьте будьласка. Читала вас і раніше, бачу, що ви обізнані в відпочинку на Шацьких. Про базу Гарт замало інформації в інтернеті, по теле фону вони звичайно розхвалюють, але фото номерів я так і не знайшла, не хочеться їхати навмання.
    В минулому році були в Срібниці, залишились всім задоволені, якби вони в цьому році приймали відпочиваючих, то ми б невагаючись поїхали туди. Але на жаль...
    Ще додам - для мене важливо щоб від готеля або котеджа був свій пляж, дитячий майданчик і далеко від дискотек і шуму).
    Дякую.

  • s_marichka 15 червня 2016, 14:44

    Замовили номера на базі Гарт. Через місяць на відпочинок. Побачимо)

  • JuliS 17 липня 2016, 23:43

    цікаво буде почути/побачити відгук.

  • s_marichka 21 липня 2016, 17:15

    Ось мій звіт про базу https://kashalot.com/club/post-3770893/?action=post-edit-success

  • Afina 26 травня 2016, 18:19

    Андрію, пишіть сюди! Згодна з Марічкою стосовно "свого" пляжу і дитячого

  • Afina 8 серпня 2016, 18:22

    Бачу, тут нові повідомлення. Марічко, дякую за відгук - дуже інформативний. Ми теж вже приїхали - як була там - думала, що напишу, але ось приїхали - і круговерть життя затягнула. За прикладом Марічки спробую написати свій пост. Тільки фото вдома, а ми зараз у бабусь, і я так докладно все не фотала )))
    Наперед скажу, що були в с.Світязь в маєтку Нестер-Хаус. За місяць замовляли, були там тиждень, а погода підкачала - я купалась 2 дні, малого окунула теж 2 дні по 5хв. На пляжі в купальнику і флісовій кофті - то прикольно )))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу