Дитячий садок онлайн

Перший в Україні Дитячий садок онлайн, який минулого тижня запрацював у столиці. Він розрахований на діток 4-6 років, але як стверджують творці, не лише тих, які проживають у місті Києві. Приєднатися до занять можуть дошкільники з будь-якого куточка України.

«[...] Ми відкриті для всіх маленьких українців і закликаємо батьків долучитися до нашої ініціативи. Місто допомагає батькам під час карантину, використовуючи всі свої можливості, і ми готові підставити своє плече всім українським регіонам, які в умовах карантину опинилися сам на сам із подібними проблемами», — повідомив директор КНП «Освітня агенція міста Києва» Бадрі Лолашвілі.

Тож під час карантину, з понеділка до п’ятниці, окрім святкових днів, діти мають можливість «відвідувати» цікаві та корисні заняття, які проводять фахівці. Для зручності розклад занять буде незмінним у всі дні:

1) 10:00 — казка-йога;

2) 11:00 — англійська для дітей;

3) 12:00 — розвиваючі заняття;

4) 12:30 — бонусне заняття.

Бонусне заняття не входить до обов’язкової щоденної програми Дитячого садку онлайн і публікується в окремі дні.

Відзначимо, що навіть якщо ви не встигнете на заняття за розкладом, є можливість переглянути його в записі: відеоролики є доступними на платформі.

Тому пропонуємо «відвідати» заняття з вашими дітками. Можливо, їм сподобається онлайн-формат садочка, і це урізноманітнить їхнє дозвілля під час карантину.

https://eduhub.in.ua/courses/dityachiy-sadok-online

Платформа для школярів 

https://learning.ua/

Темы: Дитячі садки

19 коментарів

  • Nataliia 1 травня 2020, 18:15

    Як він може бути першим, якщо моя дитина займається у онлайн садку від початку карантину? :joy: Реклама така реклама)))

  • Brend 2 травня 2020, 00:25

    Может Ваш стационарный временно перешел на онлайн, а здесь формат только онлайн, без возможности когда либо посещать его, ну т.е. нет помещения, персонала, лицензии, чего-то, каких-то нюансов, которые Ваш делают стационарным, а этот исключительно виртуальным...

  • Nataliia 2 травня 2020, 06:50

    @Brend Да, этот просто очень похож на телепередачу, как у нас в детстве было) я думаю сейчас многие садики, ктл успел сориентироваться, будут использовать онлайн и видео а дальнейшей работе, даже клгда откроются в своем режиме. Даже сейчас если понабирали новых детей на онлайн загятия, зачем их терять.

  • Liska_Kiska 1 травня 2020, 18:22 1

    Смотрели с ребёнком. Мне не очень понравилось, если честно...

  • Princes_2018 1 травня 2020, 18:37 1

    Посмотрели с ребенком тоже. Ну такое) видно, что преподаватели русскоязычные, сын постоянно их исправлял)

  • elenapodolskaya 2 травня 2020, 00:25

    А на каком канале?

  • Natali_30 2 травня 2020, 10:54

    Зашла посмотреть на уроки английского. После фразы колорс ар вандерфул выключила))

  • 3 коментарі
  • Natali_30 2 травня 2020, 13:02

    @Katecka Тю) и Вам удачи. Не хочу тратить время так как не поменяется все равно. Ролики записаны, считаете после жалобы их удалят, возьмут другого педагога и сделают новые? :laughing: Вы поделились информацией, спасибо, я зашла посмотреть ресурс, не понравилось :) Возможно, другие уроки без «боков»

  • Katecka 2 травня 2020, 13:28 2

    @Natali_30 Все ж таки, люди отримали - грант - ресурси та приміщення на здійснення цієї роботи. І якщо не буде зворотної рефлексії - суспільства, українського споживача і надалі залишатимуть на одиниці з таким продуктом.

  • Natali_30 2 травня 2020, 18:57

    @Katecka Все Ви вірно кажете, але в нашій країні я все більше обходжу стороною те, що не подобається і шукаю прийнятне для себе в іншому місці, без емоційних втрат. Якби в цій рефлексії був сенс - без питань.

  • Katecka 2 травня 2020, 13:30

    Як Вам платформа учи ру ? В них на титульній сторінці, навіть Путін рекламує цей ресурс? !? Є онлайн школа. Є завдання для дошкільників. Уроки онлайн.

  • Irinka_kartinka 2 травня 2020, 14:21

    Ребенку 5 лет, ходили на английский, в карантин перешли на онлайн обучение, на сколько моя любила учителя и англ., заниматься так не больше 10 минут, и все, убегает. Не знаю как у других,но считаю для такого возраста это не занятия

  • Katecka 2 травня 2020, 15:14

    А ми зустріли друзів білінгвів. Це наше останнє надбання з англійської. P.S. У мене мала ніякої рухової діяльності не сприймає онлайн. Англіська онлайн нам "заходить". Та не дуже потрібна. Сподобалося :- урок школи інвентор - півроку англійської, пів уроку програмування. Все кльово крім того, що з того що вони проходили мала все знає.... тож, витрачати кошти і час на це недоцільно.

  • Irinka_kartinka 2 травня 2020, 16:27

    @Katecka Сколько ребенку?

  • Natali_30 2 травня 2020, 18:59

    Моя на год старше, хорошо пошел онлайн английский. Но с определенным учителем

  • Yeva1 2 травня 2020, 17:56 2

    Садик это в первую очередь присмотр за детьми, что бы родители могли работать, а занятия то такое... Если родители дома, то сами будут заниматься с ребенком, тем более с помощью интернета можно найти методики, которые подходят именно твоему ребенку

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу