Рекомендую!!! Сила духа людей - НЕВЕРОЯТНО!!!

https://www.youtube.com/watch?v=aCooFoEquQU

Этот захватывающий документальный фильм рассказывает об одной из самых невероятных историй выживания людей в экстремальных ситуациях, о непреодолимом желании жить, о мужестве и силе духа совсем молодых людей. Катастрофа чартерного рейса 571 уругвайских ВВС, перевозившего членов уругвайской регбийной команды и их родственников, произошла над Андами 13 октября 1972 года. 12 пассажиров погибли при падении и столкновении самолета со скалой, ещё несколько человек умерли позже от ран и холода. Из 29 уцелевших 8 погибли при сходе лавины.

Темы: Серіали і кіно

26 коментарів

  • Fotiniya_777 20 квітня 2020, 15:39

    Помню давно смотрела этот фильм - потрясла история до глубины души

  • Piksa 20 квітня 2020, 15:44

    А я только вчера первый раз посмотрела. Никогда ранее не слышала об этом случае. До сих пор под впечатлением!!!

  • Tashenka 20 квітня 2020, 16:10

    Я вот совсем недавно тоже посмотрела эту историю.

  • Tashenka 20 квітня 2020, 16:13

    Вот ещё интересный случай https://youtu.be/8AxPOsujuYc и вообще интересный канал

  • Piksa 20 квітня 2020, 16:16

    @Tashenka Спасибо. Да, канал классный. Много всего интересного.

  • Rossa 20 квітня 2020, 20:49

    @Tashenka Посмотрела. Оч интересно.

  • Rossa 20 квітня 2020, 19:45

    Невероятно . Спасибо

  • Piksa 20 квітня 2020, 23:11

    На фоне пережитого этими людьми - любые наши проблемы - всего лишь пыль..

  • Rossa 20 квітня 2020, 23:29

    @Piksa Я как включила , пять минут посмотрела, услышала про еду и выключила... Потом настроилась и продолжила. Но все равно, эти люди пережили страшное.

  • Piksa 20 квітня 2020, 23:54

    @Rossa Да ужас, такое даже трудно себе представить, а как они взобрались на вешину горы - и ничего, кроме гор многообещаюшего не увидели, а тот драматический момент, когда этого пастуха увидели...у меня прямо слезы текли. Такая радость и гордость за них....

  • laura 21 квітня 2020, 11:17 2

    Для мене це кіно, скоріше як не треба робити. Яке геройство? Більше 2 місяців сиділи рівно на ср.ці, попивали алкоголь з шоколадками, жерли своїх товаришів і чекали коли їх врятують? А пілота вирішили з'їсти першим як помста, за помилку? Радіо мали, новини слухали, а про себе звісточку передати не змогли. Акумулятори не під'єднали ,бо одним махом перерізали всі провода...А на снігу хоча б лахами викласти sos, help...Поїли всіх, І хто знає наскільки вони були мертві. Як в пісні про негритят, з'їли одного їх лишилося 9. А далі що, поїли б усіх і лишився б один до літа...Та й зима -2°, а влітку була б спека- теж не каміфльо. Як вони взагалі здогадалися після 2 місяців кудись рухатися, навіть не уявляю. Невже прозріли? А раніше ніяк, все влаштовувало? Була карта, сонце, валізи, які можна пристосувати, хвіст ...найголовніше живі. Хто знає, якби одразу по 10 днях, як їх припинили шукати вирушили, скільки ще б у живих лишилося?. Показала синові, казав що читав про цю катастрофу, про витривалість спортсменів, але що людей їли- не знав, а я сказала що спортсмени -тупі, не вміють мислити- обідився, пішов радіо вивчати. А людоїдство?, в Україні матері їли дітей в голодомор доведені до відчаю і зійшовши зума!!!, вони не розуміли що роблять і для чого. А ці спортсмени при здоровому глузді і розумі, рахують нормальним явищем поласувати чоловічиною, ще й церква виправдалатакий вчинок. Абсурд. Хоча ті племена які жили на їхній землі, були людоїдами в минулому, можливо, те що у других викликає огиду- для них норма.

  • 12 коментарів
  • laura 21 квітня 2020, 20:41

    @Oksana_Lubyanska То для вас є нормальним що почали з незнайомої людини, а далі вибирали за яким критерієм? І так, для мене є речі які я не зроблю ні за яких обставин. І з'їсти маму з сестрою то всього лиш відтермінування часу. Дизентерія почалася коли випивка скінчилася. М'ясо почало швидко псуватися бо!? спустилися в ущілину, а там виявляється стійкий ++. Але ж їм було добре сидіти на місці більше 2 місяців. Не розумію і не зрозумію ніколи. А нвйбільше вбило те ,що церква підтримала!. Замість того щоб зайняти нейтральну позицію, церква двума руками за. Я просто в шоці. Це виходить для порятунку однієї людини, дозволяють з'істи іншу і наплювати на всі норми людяності. Цікаво, якими критеріями відбору проходить така процедура...Якась нісенітниця.

  • Oksana_Lubyanska 21 квітня 2020, 22:12

    @laura Я не писала що для мене є нормою. А лиш намагалася пояснити вам, чому почали з пілота, це не помста. Ви думаєте їм легко було їсти собі подібним?
    "І так, для мене є речі які я не зроблю ні за яких обставин " ---- Не зарікайтесь. Це тільки ваші слова.
    "Дизентерія почалася коли випивка скінчилася. М'ясо почало швидко псуватися бо!? спустилися в ущілину, а там виявляється стійкий ++" Якщо ви коментує мене? Я писала, про іншого пасажира, який помер, біля літака від голоду, так як його організм не сприймав людського м'яса, людина блювання.
    Легко говорити про людяність на дивані, дома в теплі і аналізути чиїсь дії і вчинки, і фантазувати на тему "Якби ......"

  • Rossa 21 квітня 2020, 22:42

    @laura Видео навряд ли отобразило всё или не в полной мере всё, что происходило. В других источниках я прочитала, что они делали множество разных попыток показать, что они тут, и чемоданами выложить сообщение в том числе
    Для полной картины нужно читать их книги, написанные не одним выжившим.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу