Сон. Дурне спить-дурне сниться.

Прокинулась і так обідно!  Вже сходила в ванну розказала відкритому карану:куди вода- туди і сон. Не допомагає. Пам'ятаю як мультік, все до дрібниць. Мене обдурили цигани, так провели як лохушку.

Сниться що я на якійсь ярмарці гуляю...бачу пустий прилавок з квітами ручноЇ роботи,  в бльостках, з павлінячого пірья, обьємні, високі, ну ви зрозуміли красота- страшная:joy:, а продавця нема. І бачу ходить парочка пенсіонерів, гарно одягнених, фоткаються коло різної єрунди, на що пані пальчиком покаже, то пан зразу купує, бо тримає пачку грошей у руці. Підійшли вони до  квіток, коло яких я стою, фотографуються. Взяв пан оберемок тих квітів, мене питає- "скільки?" а я кажу: 400дол.   А знаю що ну максимум 100 коштують ті квіти. Продавця нема, а клієнта упускати ох як не хочеться, на вигляд у них бабла немєряно. Сделка состоялась, він тикнув мені в руку пухлу пачку долларів, по десять, по два, мелькала там у купюра в  200....Отак я раділа, що наварила 300 долларів на рівному місці, поки не розкрила руку. А там дрібні купюри, гральна карта, кілька справжніх купюр ну максимум 30долларів, кілька шекелів вони дуже схожі на євро, але ж ні по чому, бубновий туз, і один презерватив, з чуть надірваною упаковкою, а може і б/у  хзн, я була розстроєна вже не додивлялась. А як подумала скільки ж мені грошей треба тепер віддати справжньому продавцю, я аж прокинулась. 

От нафіга мені треба було лізти не в своє діло?????  Правда це риторичне питання і так все життя. 

А ще до того, до ярмарки з циганвою, вибачте, з ромами, снилось що я з просроченими пряніками прийшла в відділок поліції і дуже всіх вгощаю. А начальник гріється коло каміну жує просрочку, і у нього штани загорілись а я рушником тушила, то там, то сям.  Затушила. Тобто рятувала ментів щоб не погоріли....ну взагалі брєд. 

Ну от присниться єрунда, а тепер ходи і думай що воно таке.

 

Темы: за попит не б*ють

40 коментарів

  • Zhanna85 5 квітня 2020, 08:49

    Забийте!) Проти базарного дня сни ніколи не збуваються. Так мене бабуся вчила.

  • Lolaya 5 квітня 2020, 09:00

    Точно, базарий день!!! Я і забула. Дякую.

  • Marinka_B 5 квітня 2020, 08:50 2

    Вам такое классное снится!)) Мне вообще редко, а у вас насыщенная ночная жизнь))

  • Lolaya 5 квітня 2020, 09:02

    Та мені теж рідко сняться сни, а тут аж розгубилась, на що здатна наша підсвідомість.

  • Establishment 5 квітня 2020, 09:20

    А мне сегодня приснилось что подруга обманула. Раньше она была весьма эффектной блондинкой, после родов стала превращаться в "тетку". Вот во сне я смотрю рекламу а там она и такая как была раньше, ещё и реклама где она в нижнем белье)) говорю "Ты ж говорила что не можешь похудеть из-за здоровья (это правда)" а она отвечает "А я обманула. Что такого? " и так гадко это сказала. В общем обидно
    Потом я как то оказываюсь в поликлинике и встречаю другую свою подругу, но потом её теряю и не могу найти выход из здания. Оказываюсь у гинеколога на приеме где она и на роды девочек отправляет, и палец заливает, а у одной девочки диагностировала холеру))). Вот к чему приводит истерия с короной.
    Я полагаю что всё такое снится из-за авитаминоза и нынешнего всеобщего стресса

  • 2 коментаря
  • Lolaya 5 квітня 2020, 09:36

    @Establishment І я не вірю:grinning::grinning::grinning: Але зараз у мене нова робота, там все не просто, я ще не знаю чи варто звязуватись чи ні. Думок мільйон, і хочу, і не хочу, а тут ще й сон в руку. Є привід лишній замислитись.

  • Zhanna85 5 квітня 2020, 10:32 2

    @Lolaya От Ваші переживання і видала підсвідомість. Мені цієї ночі снилося, що я не можу виїхати з чужого міста, бо ж карантин. Ніколи б, мабуть, таке не приснилося, якби не тривога в період справжнього карантину.

  • Lolaya 5 квітня 2020, 10:43

    @Zhanna85 А ви праві. Я наче впевнена в собі, в своїх силах і що все буде добре. Але "чуйка" нагадує про себе.

  • maksim 5 квітня 2020, 10:31

    держалась я, до не могу. Таблеток никаких не пьете ?Часто от снотворных такое. По сути : та если карантин , то дома разве с мужем погавкаетесь..Обман, потери, ругань. То , что вас растроит .

  • Lolaya 5 квітня 2020, 10:38

    Та ні:grinning::grinning::grinning: сама злосна піґулка то цитрамон, як голова болить. Вдома не сиджу, працю. Саме ненормальне що роблю то це уроки з дітьми, от вони точно можуть макушечку на бікрєнь здвинути. Зато я вже знаю що молекула терпінеолу, впливає на аромат у повітрі. Це я в другому класі доньці помагала робити завдання. А так наче все рівно і гладко, ттт. Хоча скучно, це мене гнітить.

  • maksim 5 квітня 2020, 10:41

    @Lolaya зато в жизни до такого дурдома никогда не додумаюешься . А так что не сон, то фантастика. Уроки да . Предстоит мне писать за них к.р. по химии.

  • Lolaya 5 квітня 2020, 10:45

    @maksim Не додумаюсь, це точно. А Ви тримайтесь, далі ще фізика!:blush:

  • Marusa77 5 квітня 2020, 11:16

    Огонь дым - скандал ссора

  • Lolaya 5 квітня 2020, 11:35

    Та ні просто тліло повільно і красиво, як спирт горить. Якщо сварка і буде, то невеличка).

  • Marina1803 5 квітня 2020, 13:39

    Сегодня видно многим цікаві сны снились, мне тоже ерунда интересная, но уже подробностей не помню.

  • 3 коментаря
  • Marina1803 5 квітня 2020, 14:19 1

    @Lolaya Да уж, у вас действительно насыщенная ночная жизнь)

  • Lolaya 5 квітня 2020, 14:39

    @Marina1803 :smile::smile::smile:

  • Establishment 5 квітня 2020, 14:41 1

    @Marina1803 И они снова сняться потому что вспомнаем и сердится а значит память освежаем

  • milagros 5 квітня 2020, 13:39

    Огонь к радости, а деньги плохо, к слезам.

  • Lolaya 5 квітня 2020, 13:46

    Я вже розказала чоловіку, посміялись разом, сказав пиши книжки. То я вже не беру в голову. Чому бути - того не минути.

  • ElenaPre 5 квітня 2020, 14:25

    Спекулировать не Ваше))) Мне сегодня тоже приснился " кошмар". Иду по улице в шортах, жара, ноги загоревшие ,коричневые и ... капец какие волосатые, плюс волосы выгорели, ярко белого цвета. И я начинаю метаться в поисках где укрыться или купить бритву. Проснулась и поняла, точно, станки закончились, едой подзатарились , а об этом забыла,)))

  • 3 коментаря
  • Lolaya 5 квітня 2020, 18:02

    @ElenaPre :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: от не вір в сни

  • Takkas 6 квітня 2020, 08:14

    @ElenaPre Волосся на ногах означає, що Ви домінуєте в сім'ї.

  • ElenaPre 6 квітня 2020, 19:54

    @Takkas Бывает, не спорю)) а к чему самолёт падющий в океан снится, такой яркий сон приснился

  • Divashka 5 квітня 2020, 17:18

    Як скучно я живу)))
    Мені сьодня всю ніч снилось, що я з Тімой Білоруських "по сосках валю", тобто цюлуємось, і шо в нас любов на всю жизнь :heart_eyes:
    І це мені 28, а йому21 :woman_facepalming:
    (упустимо той момент, що я заміжня і в мене 2 діток)
    Аж стидно стало, що над тою малявкою "надругалась" вві сні.
    Отак тепер і слухай "нєзабутка твой любімий цвєток" в піст...

  • Lolaya 5 квітня 2020, 17:31 2

    Ой, ржу! Я старію, пішла погуглю хто такий Тіма Білорускіх. Хоча 21 і 28 було однозначно весело, ким би він там не був.

  • Divashka 5 квітня 2020, 18:26

    @Lolaya Весело не то слово. Прокинулась і думаю, наче ж вся дурь з голови вивітрилась, а ннє, ше сниться :joy:
    Малюк той шо Тіма, то пуся)

  • Divashka 5 квітня 2020, 17:23

    Просто зараз, в карантин, всі кинулись заробляти "отталльонно", може ви підсвідомо піддалися паніці, де "баблішка рубанути" в цей нелегкий час, от і наснилось) + шекелі - все таки хасіки в Умані наносять неабияку травму місцевим. Вже навіть вві сні мельклтить про них напоміналочка. Плюс циганва))) короче в нас, в Умані, ще те попуррі мігрантів :grimacing:
    Я пару днів тому розказувала чоловіку, як колись ходила з мамою на слов'янський базар і купляла там джинси в циган. А в школі всім брехала що на баразі купляла)))) :grin: :joy:

  • Lolaya 5 квітня 2020, 17:43

    Я тружусь в реальному часі і бабському колективі, как пчьолка з 9 до 5, який там карантин. Дико мені, а що робить. Прийшлось вийти на роботу. А хасидів шкода, як би вони були я б сиділа і в потолочок попльовувала, в сторону роботи ще не скоро глянула б. На словянскому там ті самі і торгують, роками. Наче вже свої, нормальні цигани трудяги, хати покупляли осіли давно, вже не звертаєм уваги, люди як люди. І взагалі, це мабуть така частина життя, що і не звертаєш увагу, якою мовою людина говорить, чи яка національність, у нас всякі є, ми звикли. Лише вгадуєш людина гнида- чи нормальна, а що там в паспорті то дрібниці.

  • Divashka 5 квітня 2020, 18:32

    @Lolaya Я на слов'янському була ще коли в школу ходила, років з 15 назад, думала вже немає того ринку. Ми там купляли в однієї жіночки весь час, були постійні клієнти. Були такі цигани , шо обплювали нас, не зрозуміло за що, після того більше не ходили туди.
    Хасиди для багатьох прибуток, для тих кому не приносять прибуток - клопіт. Як і взагалі в житті.
    За людей - правда. Є хороші, не залежно від національності. Як і ми всі - он українців по всьому світу, і різна слава про них. Хто вважає трудягами, хто злодіями, жебраками, корисливими і т. д.
    Все ви правильно написали.

  • Tandt 5 квітня 2020, 17:30

    На время карантина вещие сны отменены ВОЗ вообще то.

  • Lolaya 5 квітня 2020, 17:47

    ВОЗ зараз справки не встигає писати, на днях там була дєвочки в 4 руки стучать по клавішам, не знають за що перше хвататись.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу